111

Анонимен

преди 1 година

... пострадали от американско химическо оръжие...

110

Караджата

преди 1 година

Знаете ли че в денят на Шипченската епопея, Турската армия е била въоръжена с американско оръжие. Избивали са Български опълченци и Руските ни Братя с американско оръжие на връх Св. Никола. Турските пълководци са завършили във Франция. И днес има американски поооодлогиии в България, ще плачете да знаете.

109

Порт Бургас 1944

преди 1 година

Метилов алкохол?

108

Анонимен

преди 1 година

Господаря вече предупреди рашистите .Не дай бог да стане някаква авария в Запорожската АЕЦ и загинат хора от страна член на НАТО , тогава ще има изнасяне с жално скимтене от Украйна .

107

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 117 Русофилски многознайко, а колко територии анексира САЩ от Ирак?

106

Анонимен

преди 1 година

Първо това е лъжа и второ ако все пак има истина в това напълно са си го заслужили руснаците, кому к..а търсят руските военни в Запорожие.

105

Анонимен

преди 1 година

До 115 НАТО нападнаха Ирак по подозрение за притежание на химически оръжия. Въпросните оръжия бе бяха открити. В момента това е пример за двойния стандарт на така наречения "демократичен запад".

104

Анонимен

преди 1 година

До 113 май руснаците трябваше да нападнат демократично както нападат американците. Напиши в гооглето Ракка САЩ ООН и се наслади на това което доказано са вършили твоите идоли. По същата отработена схема украинските градове щяха да падат бързо.

103

Смешници

преди 1 година

Да нападаш мирна държава без причина и да се оплакваш ми звучи като" ... ще се бием, но без да се удряме по главата ..."

102

антилибералист

преди 1 година

уКРОфАШИСТИТЕ са марионетки на САЩ и УрсулаЛайнен...сложиха един наркоман за да им върши черната работа! До кога света и пропаднала ДжендероЕвропа ще търпи и толерира фашистите ! Зеленски затри една цяла държава в угода на Либералният неоФашизъм!

101

Анонимен

преди 1 година

До 108 всичкото което си написал важи 100% за отношенията между българи и западни гендери.

100

Анонимен

преди 1 година

Тука е пълно с тролери или ментално болни. В 90% от коментарите се опитват да оправдаят използването на химически вещества. Без значение кой ги използва трябва да бъде наказан. Къде са санкциите за Украйна?

99

До 106

преди 1 година

По твойта логига, руските рафинерии са правени от британци и американци?

98

Анонимен

преди 1 година

Ами къв дирят руските военни на територията на атомна централа в Украйна.

97

До 100

преди 1 година

А ти се мислиш за много хитър...

96

Кой

преди 1 година

11

95

Анонимен

преди 1 година

Съвет към българите:по-добре не четете коментарите.Пълно е с платени коментатори,които пишат лъжи.Най-зле са тези от украинската пропаганда.Те пишат неграмотно,главните букви не знаят къде да ги слагат,непрекъснато обиждат и се заяждат.Надявам се някой да спре тези чужденци някой ден.Вредни са.Правят се на българи,но не са.Троянски коне са.

94

Махатма

преди 1 година

А какво точно търсят вашите военни в Запорожие? Що не са си у дома?

93

Поредната лъжа

преди 1 година

На лъжите на кремълските убийци могат да повярват единствено българските путинисти, които иначе много се зарадваха на съобщението за смъртта на повече от 300 украински деца, умъртвени от крепостните "освободители". Господ отдавна знае за надеждите на русо-робите ни.

92

Watten ZZ

преди 1 година

94 и какво ОЩЕ ще направи Русия като ескалация? Из РУСКИТЕ новини има сведения за призовки до 60г възраст. Изкараха от резерва танкове Т62 - ескалацията сигурно ще бъде с Т34.