225

ПроСоТо

преди 1 година

...па и не разбрах:-Тейко му тук ли е?..А баба му?..Тъщата?..Дали е мобилизирал "Целото Петково войнство" да га "защитават" ?

224

ПроСоТо

преди 1 година

интересантно!..Кирилчо държи БЪЛГАРСКИЯ флаг,въпреки че си е КАНАДСКИ гражданин !...И ДА,такъв е,независимо че са бил отказал от канадското !..Съпругата му е канадка и по силата на закона,той във всеки един момент може да си върне канадското...Хитър лисунгер го раздава тоя !..Ама какво?..-Намерил НАИВНИЦИ,що да са не поупражнява върху тех?..

223

Анонимен

преди 1 година

Кире, Кире, все едно не ни беше ясно, че ще се отметнеш. Защо тогава беше цялото биене в гърдите, че искаш да станем независими от Газпром, след като сега подаваш ръка за възстановяване на доверието? И ти си на руска хранилка, останалото е прах в очите.

222

Байчо

преди 1 година

цяла седмица от екраните на телевизията се подвизават знайни и незнайни политици, които като като триглави кобри с двуметрови езици бълват омраза ,лъжи ,оплюване ,отрова само и само да докажат колко и само те са добри и праведни.Кой ли ще излезе да гласува ??

221

Анонимен

преди 1 година

Шефът на партия ПП (Продължаваме Провала) отново лъже, маже и будалка. Обаче хората добре видяха какво представлява... Тази мравка ще дресира Газпром?!? Да си били изпълнявали договора? А в този договор има опция за плащане в рубли. Пък и ние под управлението на ЕU откраднахме 300 млрд държавен запас на Русия, забранихме техни кораби да влизат в нашите пристанища, забранихме на туристи да идват тук, а тоя тип изгони посолството комплект с градинари и готвачи. Интересно по го договор стана това?

220

Анонимен

преди 1 година

243 Хаах, от високо тай-добре се пада, както стана с вота на недоверие. Няма втори шанс за ПП. Защото и двата ги плащат прескъпо, българските граждани.

219

Анонимен

преди 1 година

Кой ги слуша тези вече? Киро просто този път, пропусна да пенсионира Борисов. Това са му "реформите". Само че, ПП няма вече да получат цялата държава, за да се учат да управляват на наш гръб, като създават хаос в държавата. Евентуалните им партньори отново ще са им слуги, Киро ще продължи да описва Лена, гафовете ще продължат с пълна сила. Не, мерси.

218

анонимен

преди 1 година

Тъкмо се позакрепи България и тръгне напред и вземе , че се появи лош вносен материал с идеята да о--с-е---ре всичко добро направено до тук. Не познавам интелигентен човек да се радва на такъв материал.

217

ПЕНСИОНЕР

преди 1 година

ДО 247 И БАЩА МУ -ЗАЩОТО МУ Е БАЩА И ЗАЩОТО МУ Е БАЩА МАЙ!!!!!

216

ERA

преди 1 година

долен лъжец и крадец, като другите се доказа тоя хардвадски ***. Спря да купува директно от Газпром, за да купуват чрез посредници и да лапат. След изборите тоя трябва да бъде съден за злоуптреба и вкаран доживот в затвора.

215

Анонимен

преди 1 година

Лъжлив човечец.

214

анонимен

преди 1 година

Тоя така лъже, че и сам си вярва. Ако има някой да гласува за него, няма какво да кажа повече. Тогава ще си заслужим всичко, което ще ни се стовари.

213

браво

преди 1 година

Само напред и нагоре за ПП,а за Бад-боя от Банкя само затвор и нищо друго!

212

Анонимен

преди 1 година

колкото повече го показвате това простото,толкова повече намалявате процентите на ПП,ако покажете и гугленчето ,падате под морското равнище..

211

Баклава

преди 1 година

Добре, че Тик Вундера нема спечели. Че не мога изтрая Банкянския му хумор още няколко години.

210

Анонимен

преди 1 година

тоя що не е вече в затвора

209

уфффф

преди 1 година

Кире,ще лапате патката на тези избори -нали си знаеш ?

208

перко

преди 1 година

Мисирките, пишете всеки ден за Киро Тъпоото! Колкото повее пишете, толкова пвече се отвращават хората! Да не забравите ДБ и БСП. Хубав ден.

207

модерният ляв

преди 1 година

121 депутати или двойно увеличение биха имали тези,които двойно са повишили стандарта на живот,но днес ми свършват по-бързо парите от преди да се появят.Светлото бъдеще нямам търпение да го чакат и искам светло настояще.

206

пуйката

преди 1 година

При тази инфлация очаквали да да са първи? И инфлацията ли ще я припишат на ГЕРБ.Честни били,но честните ги свързват с бедност.Мястото на честните е в манастирите - религията поне не ощетява, а може и на грижи за ближния да научи,ако смятат българите за по-близки от американците и европейците.