36

Анонимен

преди 1 година

Зеленски от днес "Това е просто ад. Не може да се опише с думи" загубите на жива сила са между Хиляда и две хиляди дневно

35

Анонимен

преди 1 година

В Крим правят диверсии, където руснаците изобщо не са очаквали. Украинците влизат свободно в Крим, няма контрол. Взривиха два склада и сега какво? А защо няма партизанско движение в новозавладените от Русия територии, ами населението изцяло подкрепя руските освободители.

34

Бай Дрън

преди 1 година

Абе не разбрахте ли, че Украйна загуби така наречената война, която не е обявена от никоя страна, хаха. Няма как неядрена държава да победи държавата с най-големия ядрен арсенал. Това няма как да стане и никога няма да стане.

33

Анонимен

преди 1 година

Взривовете в Крим започнаха веднага след като Путин уволни главнокомандващия на Черноморския флот. Така че те не са никак случайни. Сами си правете изводите на къде отива войната и колко още ще продължи управлението на Путин. Украйна няма възможност да извърши толкова точни и мащабни удари толкова дълбоко в Крим.

32

Анонимен

преди 1 година

*** атакуваш чужда страна и после се жалваш, че не са клекнали. Добре дошли в Европейския Афганистан. Няма територия, която Русия да е окупирала, в която няма атентати. 2019-та беше последния Чеченски терористичен акт в Москва, в Северна Осетя и до сега се стрелят с ракети, 20г по-късно. Русия донесе мир на всички деца в Източна Украйна, които ще бъдат избивани в терористични атаки от сега до края на света докато последния Руски ботуш не се изнесе от Украйна. Ако си мислят, че ще има мир там...

31

Фентъзи?

преди 1 година

До Споко: Много ти работи въображението. Пробвай се да пишеш фентъзи произведения. Може и да филмират някое.

30

Анонимен

преди 1 година

голям резил за Раша - жужето газ пикае от яд. Само така! Продължавайте!

29

Анонимен

преди 1 година

До анализатор "руснаците ми изглеждат паникьосани! Украинците воюват делово.Даже показваха как си варят боб и леща, правят си запръжки, пият кафе преди работа (тоест преди да влязат в бой)" - запръжката с лук ли е?

28

Руски от Варна

преди 1 година

Имам роднини на служба и мога да кажа, положението е "Код Кафяво" за руските части!

27

Шойгу каза

преди 1 година

Специалната военна операция разсея мита за "супероръжието", което Западът доставя на Украйна и което е в състояние радикално да промени ситуацията на фронта. Първоначално ставаше дума за доставка на противотанкови системи Javelin, някои " уникални" безпилотни летателни апарати. Напоследък западняците се насочват към ролята на супероръжие "Хаймарс", ракетни системи за многократно изстрелване и гаубици с голям обсег. Въпреки това, тези оръжия не са оказали значително влияние върху ситуацията.

26

Българин

преди 1 година

Нови фронтове има единствено на украинска територия. Русия отвори нов фронт в западен Харков като завзе два малки града близо до руската граница. За това не пишете естествено. А какво е станало в Крим - няма особено значение, защото от военна гледна точка е наистина един дребен инцидент на взривени боеприпаси, които руската армия използва в рамките на ден-два на дадено направление.

25

Споко

преди 1 година

Споко, руснаците са в паника, масово напускат Крим и го връщат на Украйна. Украинците минават в контранастъпление и до дни, дори до часове влиза в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага за убийството на украински дечица и изнасилване на украински женици.

24

Споко

преди 1 година

Споко, Русия ще загуби, Украйна ще спечели. Западът ще спечели защото западът е на страната на доброто, а Русия е злото, Мордор, а какво всички знаем, доброто винаги побеждава злото. Или?

23

анализатор

преди 1 година

До: номер 19 (Олег Иванов,) Абе не знам кой точно е паникьосан, но съдейки по трафика на керченския мост, и то само в посока към Русия, само руснаците ми изглеждат паникьосани! Украинците воюват делово.Даже показваха как си варят боб и леща, правят си запръжки, пият кафе преди работа (тоест преди да влязат в бой).

22

Mr . STARBUCKS

преди 1 година

До ВагнерРусофилите и путинофилите,само лаят тук. " Воюват" по всички фронтове, но само по една пиратка да им гръмне под балкона и са напълнили гащурите.Путин е същият, седи в бункера на 100 метра дълбочине и кляф,кляф.

21

Анонимен

преди 1 година

Путин: "Русия ще продължи операцията в Украйна до обезпечаването на безопасността на Русия и пълно отстраняване на опасността в Украйна". Тоест както каза Лавров, географските задачи на операцията се променят - не става вече дума за Донбас а за цяла Украйна.

20

Анонимен

преди 1 година

През 2014 година Русия незаконно анексира украинския полуостров Крим и построи Кримския мост (известен и като Керченския мост), за да създаде транспортен коридор до Руската федерация. Подоляк заяви, че мостът над Керченския проток вече се е превърнал в легитимна военна цел на украинската армия.

19

Рашка с прашка

преди 1 година

Руснаците ще загубят и тази война. Слава на Украйна!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Русия не е признала, още в началото обяви, че е саботаж, и двата случая.

17

Вагнер

преди 1 година

набира доброволци, може и криминални - 6000$ заплата (долара!, не копейки). Хайде русофили, малко смелост за да докажете, че сте такива (а не като ония, насила ваксинираните).