7

Анонимен

преди 1 година

Деса Минетчийката е известна с това, че обича да се метка на млади гардове от НСО. Даже толкова ненаситна била, че вече отказвали да я охраняват, дърпали се.

6

Анонимен

преди 1 година

Аре сега и па таа не се ли вижда в огледалото че прилича на некоя Ауфсхерин (надзирателка в женски нацистки концлагер), та взела да ни дава акъл!

5

Анонимен

преди 1 година

Тиквата винаги преди изборите обещава,че ще става депутат след това бяга,защо ли?... от неудобните въпроси в парламента.Така ли ще ни управляват,от дивана от сарая или от Банкя.Ако все още мислим за Родината и нашите деца да го пратим при бай Ставри а не в Парламента.

4

ГЕРБ ще е

преди 1 година

По добре крадци Сопот отколкото такива без. Факт!

3

Стоев

преди 1 година

Всички престъпници се надявате на късата памет на хората.Ще ти припомня. След поредните протести с/у вас за тока и доходите Борисов каза че си е взел поука.Значи дотогава и той се е учил.Ама лайте си.Те вашите слуги ви вярват

2

Анонимен

преди 1 година

Кире лъжеца и крадеца ви обещава честна пионерска че вече знае как да краде без да разберете и да лъже без да се усетите. Изберете го вече знае кое и как се прави. Откраднаха с Кокорчо 9 милиарда за 9 дни сега ще открадне 9 милиарда за ден. Учат се хората нали са от Харвард.

1

така е

преди 1 година

абсолютен факт !