20

Анонимен

преди 1 година

Долни лъжи. Инфлацията е над 40% със сигурност. Не мога да разбера вие, които говорите и пишите тези лъжи, защо го правите???

19

До 25

преди 1 година

Национален предател, страхливец си ти. Кат си голям играч ела, протестирай, промени нещо. Дал си си мекото продължение на гърба да го ползват чужденците и тръгнал по форумите да обяснява как се е спасил. Не си се спасил избягал си от отговорност. Повечето решили да избягат са същите

18

Анонимен

преди 1 година

До 12: пример, на кой депутат жена му има апартамент в Дубай за 1 млн лева и наскоро го уволниха. Сега се замисли как се изкарват 1 млн лева като той прави примерно 10к на месец. Такива кражби се правят, но народа не иска да прогледне, и никога няма. Ще си остане една мафиотска робска държава.

17

ха ха

преди 1 година

Промяната започна Променяйте се щом искате и не мрънкайте

16

Albi

преди 1 година

Какви хранителни, нехранителни какви проценти смятате. Само примери ел. тротинетка-от 800 стана 1300 за 4 месеца. Уреди всичко нагоре.Има ли нещо което не е поскъпнало просто кажете че ако са забравили да скочи и то.

15

Анонимен

преди 1 година

12: аз от 19г съм в чужбина, спасих се и слава Богу. Но ме е жал за вас, обикновенните роби. Тук на запад за 3% скок в цените и скочиха всички, народа е много по буден и веднага предприема стъпки да покаже на управляващите а в БГ е точно обратното - тъпчат ви и вие си траете. Жалко е като гледа човек как ви минава живота в беднотия и как 240 тюфлека ви въртят на малкия пръст. Сомалия е по-добре но няма да си го признаете.

14

Анонимен

преди 1 година

17% ама друг път. Реалната е поне двойно повече! Стоки, които Април месец съм купувал за 31 лв примерно, сега същата от същия магазин вече е 65 лв...

13

Анонимен

преди 1 година

Наследството на Боко. 12 година спа и краде и нищо не направи за България и сега резултата е на лице.

12

Анонимен

преди 1 година

Спокойно всичко е наред. Няма значение инфлация, цени, обедняване. В крайна сметка не е нужно човек да се къпе всеки ден или всяка седмица то след втория ден си мирише еднакво. Фалити на бизнеси не са проблем. Газ не ни трябва, гориво също. Туристите по черноморието и без това са нежелани. Важното е че на Путин му е много гадно от това :) Дреме му на калашника. А Урсула е похвалена от американския си работодател. Пък ние ще си миришем с идеална цел.

11

Анонимен

преди 1 година

Нали **Киро и Кокорчо** ви бяха виновни и правителството на Радев щеше да намали цените?? Какво стана бе??? Идат все по_крадливи и по_гладни.

10

Времето е наше!

преди 1 година

Това са цифри не отразяват точната действителност, всъщност цялостната инфлация при някои продукти е почти двойна. Сравенете цените преди ПП да дойдат на власт и сега и ще ви стане ясна картинката. И ще става и по зле като последиците от некадърността на хардварските ви месии + глупостите на Корни!

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8, а ти като си събуден какво направи? Протест? Конкретни мерки за да се намалят цената? Или смяташ, че ако рипаш в интернетУ е достатъчно?

8

?!?

преди 1 година

Защо му са опулени очите на Василев вече е ясно

7

Albi

преди 1 година

От къде ги докарват тези 17%? Само за месец всичко скочи с 30%.Хранителни,нехранителни стоки.Всичко евтино, което имаше скочи с 100%.Едни сапуни вече са на двойна цена, тоалетна хартия също. Заведения, услуги.Сега за 15 Септември сигурно и ученическите пособия ще скочат. За дрехи какво поевтиняване, аз докато стигна до дрехи всичко за храна отишло.

6

Анонимен

преди 1 година

Народа още може да понесе, още. Робите и 150% да е нищо няма да предприемат. Дадоха им някакви 25 ст. отстъпка на вече мега скъпия преди това още нарочно скъп бензин и всички млъкнаха. Продават се за 25ст, а всичко останало е с 30% по-скъпо. Офце събудете се.

5

Анонимен

преди 1 година

2: някога бил си ви Русия? Не, и понеже малкото ти мозък е промит от западните медии точно за това така се изказваш, простовато и елементарно. Нищо де, на света му трябват повече такива бачкатори като теб с 2 гънки за да може да го управляват и да му казват какво и как да мисли.

4

про100 гост

преди 1 година

Не може да бъде! Кокорчо каза, че няма да дву-цифрено число ... Обаче се замислих ... Може пък да е имал предвид, трицифрено?

3

Анонимен

преди 1 година

Сега пак ще се появи Корнелия, ще каже как сме първи по индустриално производство и самодоволно ще си фръцне тpъткaта!

2

Анонимен

преди 1 година

Русия е нигерия със сняг. И 200% да стане инфлацията българското мерезе пак ще е по голямо от руското мерезе.

1

Ха ха

преди 1 година

Тия кирчо ли ги е назначил та така льжат - инфлацията е -200% всичко поскьпна двойно и тройно