55

Анонимен

преди 1 година

Ресурсите на Русия се насочват към Азия - Китай, Индия. Това означава, че ЕС се лишава от евтини руски ресурси. Това означава, че тяхната конкурентоспособност в този смисъл пада. И те прекрасно разбират това. Много добре разбират, че успех на специалната операция означава край на ЕС.

54

Анонимен

преди 1 година

То ядреното ви оръжие я работи изобщо още ама карай.

53

Анонимен

преди 1 година

Тоя на снимката е много интелигентен, вижте само колко му личи само от портрета. Дайте му нобелова награда на човека, за интелигентен вид! Отказвам да чуя и дума от него, преди да бъде удостоен с почетен сертификат от Менса, в знак на протест срещу подценяването му!

52

Анонимен

преди 1 година

По думите му украинските военни операции се планират от САЩ и Великобритания, а НАТО е увеличила "няколко пъти" разполагането на войските си в Източна и Централна Европа.>>>>>това е провокирано от действията на Русия и е точно обратното към което тя се стремеше. ПУТИН СЕ ПРОВАЛИ ТОТАЛНО!

51

Анонимен

преди 1 година

каза човекът, който е наредил да минират най-голямата АЕЦ в Украйна и в Европа и всеки момент може да даде заповед да бъде взривена. Това ще е дефакто употреба на ядрена централа като оръжие и ще има ефект върху цялата планета.

50

Анонимен

преди 1 година

Шойгу по-добре да забрани пушенето в армията, че инциденти те станаха много

49

Анонимен

преди 1 година

Правилно разсъждава таварищ Сергей Кужугетович, няма нужда Русия да се самоликвидира с използване на ядрено оръжие, достатъчно е да се остави на власт поне още година Русия под мъдрото ръководство на Владимир Владимирович и тя ще бъде леквидирана без моща на немирния атом.

48

Лаврентий Берия

преди 1 година

Тея шизофреници сутрин плашат да затрият всички с ядрено оръжие, вечер - обясняват, че не им трябва ядрено оръжие. Толкова се овъртяха в "мислите" на бащицата Путин, че вече не знаят каква негова мисъл да подкрепят. Съмнявам се, че и той самия знае!

47

Анонимен

преди 1 година

Води се борба, жестока борба. Но не за Украйна, или за западни евроreйски или каквито и да са ценности. Води се жестока борба за ресурси. И по-точно - за ресурсите на Русия. И от тук е тази ярост и бяс към Русия които вилнеят в ЕС.

46

Ядрени оръжия!

преди 1 година

Путин помля оръжията на западняците, не им остана за тях, всичко изпратиха в Украйна. А тези които не помля, украинците му ги продават на черно, Путин има пари, западняците се ръсят за газ (ще се отказват, ха ха хааа), Газпром прави рекордни печалби!

45

ЕС ще се разпадне

преди 1 година

Фашисткия режим в Брюксел никога няма да признае провала на Зелената сделка и провала на политиката на санкции срещу Русия, защото моментално ще загуби лице и ще стане нелегитимен. Ще упорстват по същия начин доколкото могат, но няма да изкара и няколко години, икономиката на ЕС вече е в рецесиа и няма начин да тръгне без ресурси и енергия.

44

Анонимен

преди 1 година

Злостни алкохолизирани ненормалници са рашките. Не им обръщайте внимание изобщо.

43

Анонимен

преди 1 година

Русия няма нужда да използва ядрено оръжие в Украйна .При нужда ще използва АЕЦ Запорожие.А и така ще пострадат всички бивши соц. държави.За назидание.

42

Анонимен

преди 1 година

"Шойгу добави, че операциите на украинската армия се планират от САЩ и Великобритания."Те не са в ЕС.От цялата работа ЕС ще пострада повече отколкото Украйна и Русия взети заедно.На Урсула са й промили мозъка.Погледът й е като на нашия Кирчо.Един такъв...ококорен.

41

Украйна

преди 1 година

Народ от престъпници. Държава от наркомани, убийци и нацисти. Ама ще кажат - САЩ ни наложиха тези нацисти и наркомани! Не момчета, вие сами си ги избрахте. Украйна загуби правото си да съществува и ще изчезне като държава в този и сегашен вид.

40

Анонимен

преди 1 година

Тектонични промени в целия свят. Русия е добре укрепена, добре защитена, добре осигурена с изобилие от ресусри, продоволствия и енергии. Русия освен това има нови силни съюзници (особено след авиошоуто на Нанси Пелоси), които не обичат запада. ЕС няма шанс, а България ще бъде отнесена в небитието като глуxарче от вятъра.

39

Анонимен

преди 1 година

Много взеха да говорят че няма да ползват ядрено оръжие - лошо ! Лавров още чат пат споменава че не са нападали Украйна.

38

Анонимен

преди 1 година

Кагда ще започнете за молите за преговори, кремълски плъшоци? :))))

37

Анонимен

преди 1 година

Като знам колко струват руските изявления, по-скоро трябва да се притесняваме.

36

Шефрет

преди 1 година

За какво им е да използват ядрено като могат да изпарят целият Киев барабар с наркомана с термобарично. Путин много пази мирното население а трябва да заличава цели квартали тухла да не остане.