152

Анонимен

преди 1 година

Ксенофобията води до това добре че не е насочена към някои части на България иначе има потенциял този конфликт психо профила на потенциялните разпалвачи на конфликта е един и същ

151

SS

преди 1 година

Спомняте ли си редовните читатели на Днес Бг какво пишеше бай ви SS от май месец ?

150

Анонимен

преди 1 година

От нищо няма да се откажа, да правя кефа на Урсула. Ще си ползвам каквото ми е необходимо. Не съм роб на чужди интереси.

149

Българин

преди 1 година

Новото нормално в ЕС ...

148

Анонимен

преди 1 година

Вместо да кажете в прав текст,че сметките за електроенергия на всеки един Българин до 2025 година ще се повишат ЧЕТИРИ пъти,някой се опитва да дава акъл как със изключване на зарадните на смартфоните да направим икономия от тях,смешни сте бре!

147

3M

преди 1 година

преди всичко трябва да изключим преZидента, след това и останалите *** и тогава ще тръгнем напред! А сега само ни плашат

146

Анонимен

преди 1 година

Новите европейски ценности - стойте на студено, тъмно, мръсни и гладни в името на светлото бъдеще, което ни чака като санкциите срещу Русия проработят след около 50 години.

145

Albi

преди 1 година

Преди години така бяхме - икономии, икономии но сметката расте. Накрая се оказа че електромера отчита двойно. Дойдоха, смениха го, възстановиха за 3 месеца мисля, обаче това не се знае от кога е било. Така че и да икономисвате, пак може да надписват.

144

Albi

преди 1 година

Какви са тези потготвителни статии? Стигне ли се до там от зарядното на телефона да пестим не ми се мисли. Вярно от тук от там ще спестиш,за какво? Да дадеш после тези хартийки на алчните вериги.

143

Анонимен

преди 1 година

Хората почти не се хранят но в статията се вменява вина за това че човека преклява със храната и трябва още по- малко да се храни , абе ако може и въобще да спре да се храни .. Така като чете човек Зелените обратни искат да ни върнат в пещерите като преди 5000 г ((( Липсата на Законно притежаване на калашници от народа ни доведе до положението във което се намираме сега !

142

Анонимен

преди 1 година

Предлагам да изключим всяко правителство, което ни връща в дивотията. Не може цял един народ да страда, защото някой решил да прави наколенки на ЕС и вероятно получава тлъсти хонорари заради тези си действия. Радев като гледам нищо не предприема в тази насока

141

Анонимен

преди 1 година

От 2023 до 2025 година според плана за възстановяване трябва да отпадне регулираният пазар на електроенергия,което означава три-четири пъти поскъпване на тока за битови нужди!

140

пена

преди 1 година

България е един от най-големите износители на ток в ЕС. Тая зима ако решим да не пестим ток, на тъмно и студено ще останат само сърбите и македонците :-D

139

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно имам изгоряло масло няколко варела от сервиза бях далновиден и не ги продадох дървата минаха двеста лева монтирах си и горелка за маслото

138

Анонимен

преди 1 година

Телевизора, телевизора изключете. Да не слушате просто тии по цял ден.

137

Вместо да '

преди 1 година

ток от крушките искайте по-високи заплати от шефовете си.

136

ученик 9 клас

преди 1 година

Е това със зарядното на телефона е най-голямата глупост. Когато не е включен телефон 0.5W e годишно потребление от 4,38кW - да кажем 2 лева или фурната за два часа. По-лесно е да спестите от зареждане, ако не се цъка безцелно във фейса или тубата.

135

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да изключа, спрете прадажбата на е-енергия. Газта няма общо с тока. Да бяхте мислили като ни вкарахте в тая криза. Киро пр*стото и компания ще си изключват ли хладилниците или хората трябва да плащаме техните безумия?

134

до №144

преди 1 година

Кел файда като е фиксирана ако има режим на тока. Тогава ще видиш фиксирана цена, примерно като в Северна Корея, да спира веднъж на ден за няколко часа. Или да ти треснат режим на тока от 23 до 6 сутринта.

133

Анонимен

преди 1 година

България намалява продажбата на лошия ток от лошия АЕЦ и не изключва никакви уреди. Това естествено се прави с извинение към нашите партньори от ЕС, тъй като нашата единствена цел е независимост от Газпром и Русия, а за това ни трябва евтина ел. енергия от независещи от газ източници. :)