22

ДО 24 И.ДИ..О..Т.

преди 1 година

До АнонименДО 24 ТИ СИ ВРАГ НА НАРОДА НИ И ЕДВАЛИ СИ БЪЛГАРИН !

21

Анонимен

преди 1 година

Единственото странно в случая е,че всички се разбързаха и заговориха за нов договор с Газпром месец преди да е готова връзката с гръцкия конектор и вносът на азерски газ. Логично е да преговарят с азерите за повече газ,а не с руснаците.

20

Анонимен

преди 1 година

Интересно е, че някои коментари против Газпром бяха изтрити. Други проГазпром копи-пейст коментари от различни сайтове се оставят. Интересно е, че се блокират хора, които пишат против Русия.

19

Анонимен

преди 1 година

Първо сме щели да умрем студ, после "Не на монопола Газпром"... ясно защо от българин депутат не става, фурнаджийски лопати...

18

баба мара

преди 1 година

идват избори и се почват с лъжите хаиде гонете руските дипломати и послеискаите газ не разбрахте ли че ние сме тук от векове за векове сащ на 20 000 кмняма да ми диктува условия да спре воината в украина и да престане с провокациитекъм русия не искам да умирам заради тези убии-ци

17

Анонимен

преди 1 година

Никакви преговори с Газпром, докато не си платят неустойка по договора, който едностранно се опитаха да променят...

16

Анонимен

преди 1 година

До Angel Конструкцията ти рухна още когато каза лъжата, че Газпром не си получавал парите.

15

Анонимен

преди 1 година

Русия обяви вече, че няма да продава газ на България, дори плащането да бъде в рубли.Така че късно е либе за китка. Другият вариант е да се молим дълго и напоително.

14

Angel

преди 1 година

Продължение:Продавача предложи да се плаща в рубли през банка която гарантира получаване на договорните суми.До тук всичко изглежда наредНо измамниците, крадците не обичат да останат с празни ръце.Просто Киро и кокорчо измислиха измамата (за нас обикновените хора) ЧЕ В ИМЕТО НА ПРАВДАТА СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА трябва платим от собствената джоб на техните хора с 60% по скъп газ ДАЛАВЕРА ЗА СЪД

13

Анонимен

преди 1 година

До Ахмед На теб ще ти се разстрои джоба, защото ТИ ЛИЧНО ще плащаш на Газпром корупцията на техните слуги.

12

Анонимен

преди 1 година

А защо си мислите, че Газпром иска да продава газ на България?

11

Анонимен

преди 1 година

Радевите предателите с пълна пара ни връщат в оковите на Кремъл, само и само да няма диверсификация през новия газопровод !

10

Анонимен

преди 1 година

Песков "Ще дадем шанс на България да изкара зимата без руска газ" Няма газ за България: Вот это поворот! Газпром отказался открывать брат+ушкам кран даже за рубли. youtu.be/73cL23tR21o

9

КаскетЯ

преди 1 година

Да не забравят да изпратят букет с цветя за др0гаря Путин, оZвободителЯ на България!

8

Радев нац. предател

преди 1 година

Ако подпишем нов договор с Газпром, отпада възможността за търсене на обезщетение за нарушаването на договора, който имаме в момента. Обезщетение на стойност НАД МИЛИАРД долара. ВСЕКИ, който твърди, че няма никакъв проблем да подпишем нов договор с Газпром, БЕЗ ДА СПОМЕНАВА ТАЗИ ПОТЕНЦИАЛНА ЗАГУБА, се опитва да ограби България за сметка на Газпром, с един милиард. Радев и назначените от него слуги на руснаците извършват НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО и то пред очите ви.

7

Пришълеца

преди 1 година

На каква тема? :)))

6

Анонимен

преди 1 година

Какво става с договора, който действа в момента между България и Газпром и който Газпром не спазват? Защо ни е нов договор като имаме стар и действащ, но явно едностранно прекратен? Какви са гаранциите, че и новия няма да го прекратят когато си решат? Иначе казано - не на Газпром и монополът им.

5

joto

преди 1 година

никой освен ГАЗПРОМ нема да свърши работа *** русофоби

4

Сметка в рубли

преди 1 година

Нека подпишат и да са виновни тези празнодумци. И Боко да вземат на срещата с Митрофанова. "Разрухата и кризата" с газа да се реши от тези плашила и от Боко при Митрофанова. Те да отворят сметка в рубли. Ще свършат мръсната работа и ще се самообгазят.

3

ей вие там!

преди 1 година

Хората просто искат да им платите ,независимо от валутата,НЕ В РУБЛИ,както се спекулира и лъже,но в банка,откъдето могат да си получат парите!А не да се трупа в ЗАМРАЗЕНИТЕ сметки!КАКВО СЕ ПРАВИТЕ НА БУДАЛИ!