289

Анонимен

преди 1 година

В Шоуто на Слафчо запис от 2007г,когато е кмет,говори за ИПОН,пашата,Алексей и прочие.Чист като вода ненапита!

288

Найбожен

преди 1 година

Не лъжа,бе!Да пу кна,ако лъжа!Отивам да целувам попа и иконата...

287

чичо

преди 1 година

Ако Борисов е крал толкова колкото казвате,значи е завършен ***!Или вие сте завършени...

286

Илиев

преди 1 година

Виновни сме,че оставихме тези измамници да ни ограбят.Ние трябваше да продължим,защото знаем как.Бат Бойко,по твоето време пенсията ми беше 264.67 лв. Днес пенсията ми е 486.12.лева.На теб ли да вярвам,или на джоба си?

285

!!! 326

преди 1 година

Че той вече и заеква, и се напикава! Побеснял е от страх и ужас, сикаджийският престъпник е мутра от най-висока класа, побеснял е, защото знае какво пише в новия списък "Магнитски" и какво е разкрила Лаура Кьовеши за чудовищните му престъпления и грабежи! пак добре, че никой нормален българин, нормален, а не гербераст, не обръща внимание на налудничавите му лакърдии!

284

анонимен

преди 1 година

Тези, които продължат да подкрепят ПП са поз-ор за България . Те или нямат капка чувство на родолюбие към страната си , след безспорните факти ,които излязоха , или са м-а-зох-исти , които изпитват нечовешки кеф ,когато ги ***-чкат отвсякъде, или са с-а-д-исти и с удоволствие гледат всички около тях как страдат от инфлация, беднотия, безнадежност, ограбване. За мен тези *** същества се стремят да унищожат всичко , което поколения преди тях са създали.

283

Анонимен

преди 1 година

Ако беше управлявал кадърно и не крадеше 12 години сега щеше да си на власт. Няма какво да ми ревеш сега. Никой нормален човек вече не те иска.

282

Анонимен

преди 1 година

Тикво нагла за дванайсет години не се ли накраде,какво още ламтиш

281

Анонимен

преди 1 година

На Б А Й казваме баййй!

280

ПП = БСП

преди 1 година

ШУМНИ И КРАДЛИВИ..... 2020-2022......

279

позор!

преди 1 година

не, мутро сикаджийска и свиреп престъпник от подземния свят, не! Целият български народ е виновен, че търпя такъв неграмотен *** като теб, който правеше за посмешище многовековната ни държава по света и у нас, който крадеше стотици милиони и милиарди, който наложи геноцид над пенсионерите, който е лакей и марионетка на сарайското чудовище и делянпеевското, чиито министри - престъпници, неграмотни и нагли, крадяха заедно с Тиквата, понеже Каскета ги пази! Ти си позор за Блъгария, мутро!

278

чичо доктор

преди 1 година

Мъка,мъка колко се открадна без Тиквун. Горкия ще получи нощни напикавания и заекване.

277

Анонимен

преди 1 година

Мутро , я кажи защото няма мантинела на мястото дето вчера се обърна автобуса със сръбските деца? Този участък е построен преди 10 г. и по закон от дясно на аварийното платно трябва да има мантинела, ама такава няма. И да разбереш най-после - най-винове е този, който управлява най-много години, а това си ти, мутро сикаджийска!

276

Е те това е наглост

преди 1 година

Въй ,Въй и това го казва схемаджията тип бай ***

275

Боко лъже и краде

преди 1 година

Кмета на Симитли , Ало Ваньо, подпорни стени , суджуци , апартамент-гейт, кум-гейт , кюлчета , пачки , Барселона , 700милиона опростени на черепа , Гинка от Пазарджик , джип без гражданска, Капитан Андреево , 3 милиарда подарени на Газпром, търга с джиповете, ловните хижи, Агромах , дипломатическия клуб , Харизанов , чистенето на София , Валентин Златев , незаконна фабрика за цигари и т.н.

274

Ралица

преди 1 година

НИКОГА ПЪПЪ БЪКЪПЪ ДЪБЪЧАЛГАРИТЕ НИКОГА СВЪРШИХА ВАШИТЕ КРАЖБИ

273

ПП = БСП

преди 1 година

Никога повече няма да правят пари на гърба на българския избирател.............................. АУТ, ШАРЛАТАНИ

272

Аноним

преди 1 година

БОРИСОВ ГЕРБ ПОЛИТИКИ ЛИДЕР БЪЛГАРИЯ

271

Аноним

преди 1 година

СЛУЖЕБНИТЕ НАЛИ ПЛАТИХА 800 МИЛИОНА ЕЙ ТАКА ЗА ДА ЗАМАЖАТ ПОЛОЖЕНИЕТО А КРАЖБИТЕ ОТ ПОСРЕДНИЦИТЕ НА ГАЗ КОЙ ЩЕ ПЛАТИ А ФАЛИТА НА ИКОНОМИКАТА А ОГРОМНИТЕ БИТОВИ СМЕТКИ ПЭПЪ ЛИ ЩЕ ПЛАЩА ОТ КОМИСИОН НА ВСЯКО БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО И НИТО РАЗСЛЕДВАНЕ НИТО НИЩООООО И ПЪПЪ ПАК ЛЪЖАТ ГАДНО ЛЪЖАТ БЕЗ ДА И МИГНЕ ОКОТО ЛЕНААА КЪДЕ Е ОНАЯ ГАЗ 4 ПЪТИ ПО ЕВТИНА АСЕНЕ КЪДЕ СА ОНЕЗИ 8 МИЛИАРДА ТЕЧОВЕ ЗАНУЛИХТЕ ДЪРЖАВАТА НИ

270

Бай...

преди 1 година

Бойко Борисов е сегашният Стефан Стамболов! Съдбата му ще е същата!