299

Анонимен

преди 1 година

Цитат: "Но защо все не могат да случат на управници не знам". Защото също като българите са сред най-простите нации на Света, а управниците са огледало на обществото. Ако искаш да развиваш теория на конспирацията, мулти левъл маркетинг пирамиди, врачки, ескстрасенси, и т.н. къде по-добре отколкото в България и русия? На запад едва ли ще срещнеш някого който да е чувал за Ванга, а в русия всички я знаят. В България гласуват за генерали, а в русия така за кадър на КГБ. По простотията си приличаме.

298

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 337 "Москва мобилизира индустрията си за дълга война! Дъpтите русофили може да не доживеят позорния крах на магучая! Късметлии!" Никога няма да забравя лицата на комунистическите другари когато СССР се разпадна. Бяха същите като това на Бай Тошо, когато Партията му благодари за "работата" и го освободи от поста му. :))))) И на тези млади другаре, които сега пълнят с руска пропаганда форумите, ще им сес случи тоя епичен момент у жУвота :))

297

Morski

преди 1 година

До анонимен 333- само дето и ти не познаваш историята добре- И Наполеон, и Хитлер НАПАДНАХА Русия ,а сега е ОБРАТНОТО- така че Руската Ферментация ,декларирайки че "освобождава" - както и Наполеон, и Хитлер върши точно това срещу , което се е борила и 1812 ,и 1941! Ама какво да разправям на робофил!Да не споменавам ,че до сега Русия няма нито една спечелена война , в която е без съюзници( Белорусия не се брои за такъв- не праща войска)!

296

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 335Били са дълго крепостни селяни мен, това е по лошо от робство :)) Научени са, че им требва един вожд, една държава и това е, последствие на многовековното им роболепие към дворяните им :))

295

Анонимен

преди 1 година

Москва мобилизира индустрията си за дълга война! Дъpтите русофили може да не доживеят позорния крах на магучая! Късметлии!

294

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 334 Националния герой на СССРето Покришкин, е летял на Кобра, въпреки многократните опити на НКВД да го накарат да го смени по идеологически причини към края на войната. :)))) Тотална драма, както и факта, че и до ден днешен руските военни камиони са базирани на стари западни (главно американски) концепции. :))))) Ленинград е оцелял благодарение на конвоите до Мурманск. Просия всеки ден трябва да целува ръка на Запада, че я спаси от Хитлер :))))

293

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са хубави хора и Русия е хубава страна. Но защо все не могат да случат на управници не знам. Все се намира някой да потиска народа и да живее на негов гръб - къде насила, къде с пропаганда. И винаги една малка част от хората (феодали, дворяни, болшевики, апаратчици, олигарси) тъпчат останалите и им обясняват че е за тяхно добро. Децата на властимащите и олигарсите на запад, децата на обикновените хора - на фронта. И обясняват за "вражески" страни - че кой си праща децата при врага?!

292

империя на злото

преди 1 година

Баси държавата, баси режимът, дето еди човек, пък бил той и президентът, нарежда на частни компании какво да произвеждат.

291

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 322 "Краварчето, тя Русия още от преди 200 години когато Наполеон я нападна си отиваше, след това при Хитлер, а тя става все по- силна и по-силна." След като се обос-а на тема Крим, започна да се чудиш да захапеш нечий пост, а? :))) Емиииии ... тежко. И на тема История си силен колкото и на другото: не я познаваш. Ако те питам кой "победи" Наполеон, и отговора е "Русия", значи нищо не знаеш за това какво се е случило. А приказките ти за Хитлер съвсем го затвърдиха :)))

290

Dallas Cowboys

преди 1 година

В Русия с най-голяма интензивност работят фабриките за ковчези - едва насмогват на заявките от фронта, а Джуджака организира кръгова отбрана на Москва за всеки случай.

289

Факт

преди 1 година

Във всичките войни, които Русия е печелила е имала помощта на Запада. Даже през Руско-Турската война 1877-78 г. елитните руски части са били въоръжени с американски пушки Бердана. Също по това време Русия е произвеждала по лиценз картечници Гетлинг, някои от тях са запазени в музеите в Шипка и Плевен.

288

Анонимен

преди 1 година

За да им е популярна валутата на ***, требва не само икономика, требва и да се харесват, да правят шоута, филми, да пеят известни певци, да не изглежда като разорана нива матушката им и много други фактори...... :)) Единствения им що годе певец е родения във Варна Филип Киркоров, който краде песни от Васил Найденов и ги предлага на рашките :)))

287

Анонимен

преди 1 година

Руската армия общо взето става само за паради. И то на парадите маршируват курсанти :) защото тия дет са в Украйна не знаят кое ляв и кой десен крак.

286

Анонимен

преди 1 година

абе що никой не иска да емигрира в русия а само в гнилия запад?!!ха ха

285

Анонимен

преди 1 година

Еми дълга ще е... като на "великата" червена армия логистиката и е още в 18 век и не може си мръдне от границата.

284

Анонимен

преди 1 година

Привържениците на руския нацизъм само едно могат. Да лъжат, да лъжат и пак да лъжат. Ама то какво да очакваш от хора, които смятат, че е ок Путин да почне война в която досега са убити около 100,000 войници и цивилни от двете страни, няколко стотин хиляди ранени, няколко милиона са загубили жилищата си. А те продължават да повтарят, че руснаците спасявали някого. Спасяват дръжки. Завземат територия като нацистка Германия на времето. Като и Хитлер заявява, че спасява немците от поляците.

283

Краварчето

преди 1 година

В Кремлин вече са организирали почивката на Путин, решили са да го пратят на екскурзия до крайцера Москоу.

282

Краварчето

преди 1 година

Русия е една пропаднала територия където жителите в покрайнините на градовете се отопляват на дърва, няма асфалт и канализация. Спрете да говорите глупости, Русия е силна само на хартия, а вече и на хартия не е!

281

Така е ..

преди 1 година

И Путин и Зеленски са за пребиване, защото допуснаха война.Все пак украинците се бият за държавата си , а руснаците се бият за Путин.

280

Анонимен

преди 1 година

САЩ си печатат долари, тех не ги е*е колко дълг ще имат към ФЕД, понеже ФЕД са евреи и се намират на територията на Щатите, тоест частници :)) Докато рублата означава нещо само в Раша, никъде другаде, колкото и да се опитват рашките :))