149

юлиян

преди 1 година

И пак *** Христова.Наистина умее да преиначи истината и от нищото,като няма подходяща новина да я съчини.Русия за това предвидливо зае територията на и около АЕЦ,ЗА ДА Я ПРЕДПАЗИ ТОЧНО ОТ ТИЯ ,КОИТО СЕГА СТРЕЛЯТ ПО НЕЯ СЪС СИСТЕМИ ЗА ЗАЛПОВ ОГЪН и ТЕЖКА АРТИЛЕРИЯ, С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ ДА ПРЕДИЗВИКАТ ЯДРЕНА КАТАСТРОФА,защото рано или късно неконтролируемите и готови да жертват всичко и всички за собствено спасение нацисти щяха да се окопаят в централата и да я превърнат в средство за шантаж1-част

148

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 158 "а и ще определя бъдещето на света" Млко повече отколкото Ал Кайда определя бъдещето на света. Пак терористи, но имат ядрени оръжия.

147

Анонимен

преди 1 година

До 158Какво ще определя Русия? Я се ескрии някъде.

146

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 157 "Лидера-страхливец бе пред десетки хиляди на стадион Лужники" Десетки хиляди като теб бе, другарю. След тая ЕсЕс демонстрация, целия стадион е трябвало да се дезинфекцира и подсуши от слузта оставена от безгръбначните по трибуните.

145

Анонимен

преди 1 година

До гнусни руснаци - Но тя не само ще съществува , а и ще определя бъдещето на света , а ти ще си останеш смърдящ и мизерен мишок молещ се за помощи !

144

Анонимен

преди 1 година

До StrikerЛидера-страхливец бе пред десетки хиляди на стадион Лужники! Бе на Червения площад! Летя до Техеран! Летя до Сочи! Готви се и в Ню Йорк да кацне! Друг стои в бункер, без някой да го бръсне за слива.

143

абе

преди 1 година

не може руснаците като се намират в базата да се обстрелват сами! нямоа как! значи пак брадати лъжи! и как да ви вярваме?

142

Анонимен

преди 1 година

До MAЙОРА"Доказателства"от BBC? Дай малко по-серозно. Шом "Амнести интернешънъл" други заключения вадят. Дори СиЕнЕн показха колони евакуиращи се към контролираните от руснаците зони!!! Май говириш за Азовстал и Азот. Там, мили, прогресивно настроени "герои на Украйна" от бившите футболни агитки с татуирани свастики държаха жив щит от цивилни!

141

hm

преди 1 година

"най-големиЯ АЕЦ в ЕвроХа", "СвИтлана", "СвЕтлана", "ЕнерХодар", "пуснем корени" и още и още глупости на първолаци - не знам кой е за е..... - автора или редактора Ви? Е те за това РСМ ни се смеят!

140

Анонимен

преди 1 година

Не се учудвам руснаците са гадове

139

Мхм

преди 1 година

Тя уж все била наблюдавана, а не съобщение, цял разказ е изпратила чрез съобщения.А и новината написана тук е на базата на предположенията на тази светлана(ако тя изобщо съществува).

138

Анонимен

преди 1 година

Укрите са световни неблагодарници ,мързеливци и пияници.За една гривна продават и майка си.А краварите ги използват за своите цели.Страната ни се напълни с тези вонящи нахалници.Ужасъ.

137

Много интересно

преди 1 година

Руснаците са "окупатори" и " диви агресори" незнаещи що е то " демокрация" , но пък докато сте " под прицел" си давате интервю за BBC - Няма лошо ?!

136

неразбрал

преди 1 година

Наистина ли руснаците обстрелват с ракети построената от тях Централа ,която в момента е тяхна военна база?Някой вярва ли на тези безкрайни глупотевини ,скалъпени от Нелито?

135

Анонимен

преди 1 година

По плоска лъжа не съм чел, кой вярва че руснаци обстрелват собствената си база.

134

до Руската мъстия

преди 1 година

До сина Портрет на руския трoл: Живее в западна държава, децата му учат на запад,кара западна кола, иска заплата в евро или долари , иначе обича Русия!

133

Анонимен

преди 1 година

Да 144 -Усраинците са най-мързеливото и неблагодарно племе в Европа.Съсипаха ни хотелите за седмица , а след тях останаха руини.

132

Анонимен

преди 1 година

Украинците нищо ли не са строили в съветска украйна? Руснаците са ги прибрали в съюза и са ги отглеждали, така ли?

131

сина

преди 1 година

питам се русофобите защо мразят толкова руснаците - има някои, дето комунизма им е взел бизнеса, тормозил ги е - тях ги разбирам. Има други, които от поколения са русофоби - и тях разбирам. Но, има такива ***, които не знаят и те самите защо мразят руснаците - това са хора, на които живота им е скапан поради собствената им некадърност и е най-лесно да обвиниш руснаците. Такива са Ал. Йорданов. Има и платено мразещи- бойкикиев, киро, кокоро, сашо, прокопи и други от хамерика за България!

130

Анонимен

преди 1 година

Сащ са бунището на света прибират отпадъците и от такива има нужда