175

Анонимен

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрер - Само т--п селянин комплексар от Бг може да си избере такъв ник !

174

Анонимен

преди 2 години

До207 "Аз и сега си живея прекрасно и охолно" Няма човек, който да си живее "прекрасно и охолно", който да предрича апокалипсис, по простата причина, че съди по собственото си положение и разчита, че нещата, които са му създали охоолството ще продължи да ги поддържа. Срещал съм много такива русофилчета като теб, които при по-внимателно анализиране най-накрая почват да обясняват, че всъщност те живееели "охолно" но в "друг смисъл". Мдаааа. Впрочем, аз не очаквам също да имам проблеми зимата :)))

173

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Да напомня на много мислещите и малко правещите, че скоро - много скоро - укрите ще наврат блатниците в кочинката им. Оттам нататък, разпадът е решението. Те, русоробите, нямат друга алтернатива, защото парите движат света, а парите на всички руски и китайски олигарси са в долари, паунди, тук-там в евро и швейцарски франкове, но никога в рубляци или юанци.

172

Анонимен

преди 2 години

До Капиталистъ О, мисля, че всички познавааме такива "русофили", защото те са ГЛАВНО такива. Гребат с пълни шепи от Западния начин на живот и привилегии, но плямпат наедро гллупости, а като ги питаш що не си застанат зад думите и да покажат, че не си говорят само, започват да ти носят от девет кладенеца вода, как "нямало начин" и това било "единството възможно положение". Как пък все единственото възможно е на Запад, а не в тоя "рай" на Маатушката? И като им го кажеш почват чак да се зъбят.

171

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 201 - Аз и сега си живея прекрасно и охолно - просто се забавлявам с такива като теб ! Пет пари не давам какво ще ти се случи през зимата , защото за мен тя наяма да е проблем , а ако за теб ще е си е твоя работа !

170

Капиталистъ

преди 2 години

До Едно въпросче --- Това е част от тяхното верую "Отговорът Невъзможен". Познавам *** от същата конфигурация, живеещи в Канада, САЩ и Западна Европа, които плямпат перманентно за красатата на Матушката, но когато им кажеш, "като не ти харесва тук, що не идеш у вашата превъзходна Блатная, започват да наудават гайдите.

169

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 197 -- Възхищавам се на вярата ви в утрешния ден на Съветите и не/разрушимата ви дружба така необходима, както въздуха и слънцето за всяко живо същество. Абе, с една сентенция: "Приземет се и животът ви ще бъде по-лесен."

168

пророк

преди 2 години

До Анонимен 198 - Това важи за МИСЛЕЩИТЕ и НОРМАЛНИТЕ - Ти НЕ си от тях , така че можеш да се абстрахираш от моето пророчество - то не важи за теб , пък и по-добре , защото една капка катран може да съсипе целия казн с мед !

167

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 200 В Русия това не са традиционните ценности. В Русия се прави пародия от традиционните ценности. Например, руснаците МАСОВО са абсолютно некадърни и мързеливи работници без трудови навици. То няма и как да си добър работник, ако цялата предна вечер си се наливал с водка.

166

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 197 Нищо няма да гледаш, ами ще се криеш по дупките, и ще съскаш оттам колко е зле всичко, докато хората си гледат живота. Опа, ама то и сега е така, така че какво ще се промени зимата?

165

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 196 - Боже , защо позволяваш да се раждат такива *** Боже ?!

164

Анонимен

преди 2 години

До пророк "Много скоро ще дойде ден когато всеки НОРМАЛЕН и МИСЛЕЩ човек ще бяга към Русия" Я кажи колко скоро е това "много скоро". Дай някаква прогноза. Питам те не защото мисля, че такъв шанс има, а защото познавам такива като теб: когато не познаете, (защото няма как да познаеш, когато "прогнозите" ти не се базират на реалността), просто сменяте времето. Затова ви действа отрезвяващо да кажете нещо конкретно, за да се видите колко знаете и струвате.

163

Анонимен

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрер - За това ли ревнахте , че Русия беше блокирала житото от Украина - идиотино ?! Хайде да идва тази зима по-скоро да Ви гледаме сеира !

162

Анонимен

преди 2 години

До 189 "Путин е този, който изправи Русия отново на крака" На крака я изправи икономическата програма, която Запада ПОДАРИ на Русия, за да излезе от колапса,в който се намираше и западните инвестиции. Когато Путин започва да се намесва по-агресивно в икономическия живот, защото не искаше да изпуска пълния контрол върху властта си, икономиката на Русия започна да се свлича надолу. Путиновата заслуга е войните, които водеше, за да краде ресурси, но за това едва ли някой ще го запомни с добро.

161

Едно въпросче

преди 2 години

Много интересно, цяло поколение ***, които през комунизма нямаше как да отидат да живеят в Блянът - Русия, обаче сега вече спокойно могат да го направят... от 33 години могат да го направят, ама не го правят бе? Що така, що така все се ходи у Германия, Англия, Испания, Франция, САЩ, а никога в Русия? Питам за едни *** тука

160

Политически зрител

преди 2 години

До пророк - От твоите уста, в Божиите Уши. Досега всички бягат към САЩ, Канада, Западна Европа. Когато твоите блянове се сбъднат, няма да те има на този свят, но преди това ще станеш свидетел на затриването на Русия, което ще е десетократно по-катастрофално от сриването на СеСеСеРейницата ви.

159

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Не консервативна, а консервна революция, защото продуктите в ламаринени кутии са на привършване, а нови не се очакват.

158

Анонимен

преди 2 години

На руснака украинците ме му смениха култа, от култ към консервативните ценности към култ на мазохизъм и изяждане на големи порции бой.

157

дърт

преди 2 години

До Анонимен 160 - Зеленски - нали?

156

пророк

преди 2 години

Много скоро ще дойде ден когато всеки НОРМАЛЕН и МИСЛЕЩ човек ще бяга към Русия , защото тя ще остане една от малкото НОРМАЛНИ държави с ИСТИНСКИ ЦЕННОСТИ - другото ще са зомбита ядящи се помежду си !