111

аааа

преди 1 година

А знаете ли, че държавата изплаща апартамента в който живее Делянчо ? :D Апартамента е на майка му и НС плаща наем на майка му ! :D

110

до 125

преди 1 година

До Анонимен 125 Сега тези ще ги осъдят

109

Анонимен

преди 1 година

абе, хора, то който мина ни обра..ясно ни е на всички..пролемът е защо няма нито 1 осъден??? Нито 1? Поне 1 да окошарят и да се върне политическият съд у нас..и от ЕС защо също не действат, като имат правомощия

108

12345

преди 1 година

Молекулите на газа не са надписани. Вкарваш от някъде газ в мрежата и го вземаш от близка точка. Да не би да купуваш ток от точно определен производител.

107

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да е направил Кирил и колкото и да е " виновен"! Мутрата Пак няма да я върнем на власт! Тези " мокри сънища" с ГЕРБ Приключиха! Вървим н пред и това е!-:)) Старото отече у канализацията!

106

Стига с тая газ!

преди 1 година

При Бай Тошо също нямахме газ а бяхме почти 9 милиона население, развита индустриална икономика с хиляди заводи и производства включително тежко машиностроене за което се изисква много енергия. ТЕЦ-овете бачкаха на макс и никой не е стоял на студено нито пък са спирали производства. Всичко бачкаше на макс! В сградите зимата беше 30 градуса жега. Как "некадърните" комунисти тогава го бяха направили а сега демократите не могат?

105

ВАНЕСА ПРИНЦЕСА

преди 1 година

Защо на Лена й викат парапет, ам ?! Кажете ми?

104

Анонимен

преди 1 година

Откога ГЕРБ и боковите червенотиквеничета се приемат за морален стожер, та да ни казват кое е правилно и кое не?

103

Ралица

преди 1 година

НАЙПОСЛЕ ПРАВИЛНИТЕ ДЕЙСТВИЯ ШАЙКАТА ПЪПЪ РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ЗАТВОР БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ 2 ГОДИНИ ОЛИГАРСИТЕ СРУТИХА ДЪРЖАВАТА НАПРАВИХА ПРЕВРАТ НАЗНАЧИХА С МЕНТОРЪТ РАДЕВ ТЕЗИ ДЕТО ОБРАХА СТРАНАТА НИ ИЗВАДЕТЕ ДОКУМЕНТИ ИЗА ОРЪЖИЯТА ЗА УКРАЙНА КОМИСИОН А ЗА ДЪРЖАВАТА НУЛА НУЛА ОТ НУЛЕВАЦИТЕ

102

Анонимен

преди 1 година

Съд и затвор за Кирчо, Кокорчо и Корни Нинова !

101

Големият кораб минав

преди 1 година

Кирчо и асенчо умишлено предизвикаха енергийната криза у нас, затова трябва час по- скоро да си понесат съдебна отговорност.

100

Анонимен

преди 1 година

Този лъже. българия прави суапови сделки, не купува руски газ. Разтварва в Турция, а Турция ни дава на нас газ. Какъв е - руски, турски , азерски, за нас няма значение.

99

Христо

преди 1 година

Хвани единия ,удари другия...

98

Анонимен

преди 1 година

анонимен, ето, радев работи за бойко, показвате нещата каквито са, къде са доказателствата на този борс ук от снимката, защо не сезира прокуратурата?

97

!!!

преди 1 година

Делянчо герберастко чедо свидно Тези "доказателства" си ги наври в *** и ти си търси адвокат, че много си я закършил! "Бездомникът ви - Горановоот Влади - също!

96

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92 - прокуратурата и съда на ГЕРБ ли са пускали фактурите, за да очернят "харавардските ангели"? Ако действително има такива сделки, народът даже не трябва да чака съд и прокуратура... линч трябва за цялата ПОДМЯНА

95

накратко

преди 1 година

Киро не е стока, ама ГЕРБ за ЧYMA за България. н м

94

Анонимен

преди 1 година

Аууууууууууууууу

93

Времето е наше!

преди 1 година

На заблуденият електорат на ПП им се иска всичко да е лъжа ама човека нямаше да излезе с тея компромати ако не беше всичко доказано. Имате фактури, имате цифри, мислете за разнообразие? Такива неща не са смукани от пръстите ами го имате черно на бяло. Слави Трифонов затова бърже избяга от тая коалиция и той ви го каза човека - "тука се въртят едни милиарди".

92

Анонимен

преди 1 година

Възраждане +ГЕРБ= Кинеф