32

Анонимен

преди 1 година

Излизат ми обяви с реклами на имоти, гледам в ерво 1.2 млн къща, апартамент 250 хиляди. Да попитам с каква българска заплата и след колко време ще си позволя да имам апартамент? Може би децата ми ще го плащат, дори когато вече са пълнолетни?

31

Анонимен

преди 1 година

Трябват роби на едрия феодал Румен Радев. Срещу огризки от хляб.

30

Гражданин

преди 1 година

Публикуваната информация е едно от доказателствата за абсолютната непригодност на българските управници! Съсипията, бедността и липсите са навсякъде,. Само партиите са в изобилие, но нито една от тях не защитава националните интереси и не работи за мнозинството българи!

29

Albi

преди 1 година

После се хвана на друго място-е малко послъгаха с отпуската. Пак инспекции.То големи нерви с български тарикат-работодател. Часове, отпуски-за нищо ги нямат. Като видят някоя жена, само мислят как да я преметнат да работи без пари, да остава след раб. време, да режат заплата. Сега, като подобрите малко условия и заплати ще намерите кадри.

28

Анонимен

преди 1 година

Мой братовчед завърши за готвач, преди около 7 години се хвана се в един хотел да готви, сега го издигнали до главен готвач и бая пари получава

27

Да

преди 1 година

Нищо против хората и те трябва да ядът, нооо не и за тези мизерни заплати!

26

програмисти не трябв

преди 1 година

преди само се пишеше ,че трябват програмисти. Ама света се усети гладен не можеш, ама без програми можеш

25

Анонимен

преди 1 година

Шивашката работа е май ниско възможната Китай Туеция и Виетнам отдавна го минаха тоя период

24

Анонимен

преди 1 година

То няма толкова завършващи училище, а те искат повече, че и с квалификация

23

Тракиец

преди 1 година

Двама ***-де-расти БКП мутри са ми дали минус. Другари няма вече роби ,проумейте го и го преживейте

22

От БАН

преди 1 година

Един вид: НУЖНИ СА СЛУГИ. Те са най- изгодни на политическите мижитурки. Хем плащат данъци, хем дават да ги крадеш, хем гък не казват мигани като изнасилят дъщеря им. Народ мечта!

21

Albi

преди 1 година

Най-ниско платени. Не иска никой да работи за българските мутро-бизнесмени. Този цирк го гледах отблизо преди няколко години с една приятелка. Е за година сума ти места обиколи от едно се правиха на тарикати, ходи до инспекцията и платиха накрая. Иначе звъняха наглеците, няма кой да работи. После 2-ро 3-то. Едни тарикати нагли не и платиха последната седмица, казали и - как ще ти платим, нямаш договор. После от яд че няма кой да работи я тормозиха на новото и работно място.

20

ВЪПРОС

преди 1 година

Тоест - Шивачките след работно време ще отидат да вечерят в Ресторант , после ще посетят Бар ?

19

Анонимен

преди 1 година

Само общаци, без образование, за подигавателно ниски заплати. Такива се търсят. Но хората не са глупави и затова бягат в чужбина, където със същите знания и без език, взимат двойно или тройно повече пари.

18

Анонимен

преди 1 година

Е, нема! Всички станаха програмисти. Ще трябва да си внесем отвън.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 "България е най-пропадналата кошчина на Планетата" Върховно проявление на вярност на русофила към господаря му е да се самоунижава.

16

Анонимен

преди 1 година

Търсят се роби на минимална заплата. Аз лично съм програмист, имам и правоспособност за учител, завършил съм СУ. Без работа няма да остана, ако бг-феодал не ме харесва-свят широк.

15

инж. д.т.н. Сотиров

преди 1 година

Добре ми казваше едно време баща ми да уча за сервитьор, а аз, не та не, инженер ще ставам. Затова винаги слушайте възрастните какво ви говорят!

14

Тракиец

преди 1 година

А НАЙ ТЪРСЕНАТА ЗАПЛАТА ДОГОДИНА ЩЕ Е 3500-4000 лв НЕТО / ЧИСТО . Който не може да плаща 4000 лв ЧИСТО ЩЕ ГО Д-У-Х-А

13

Анонимен

преди 1 година

До буци "дали Русия е само бензиностанция с ракети..." Ами какво е? Аз досега само путвърждения на това изказване виждам. Колкото повече време минава, толкова повече потвърждения. Киро ако не с друго, ще остане в Историята с това че е ЗАКОВАЛ едно от вечните определения за Просия.