144

ГаzWithвас

преди 1 година

е сложете поне друга снимка . или нема кой да ходи да снима ?

143

Анонимен

преди 1 година

Явно все повече става, че шопският манталитет завладява уж демокрацията - не е важно на нас да ни е добре, а на руснаците да им е зле. Що за мазо мозъци се навъдиха?

142

Анонимен

преди 1 година

До БАЧКАТОР"Газа" е съвсем друг орган. Първо се научи да пишеш и след това да "умнееш". Пише се "ГазЪТ" ако е подлог в изречението (там, пълен член..абе теми табу). Едва ли знаеш какво е подлог ама карай....Много ме кефи когато някой, който пише на ниво 4ти клас "умнее" по международните въпроси.

141

БАНко

преди 1 година

РУСИЯ ОБЯВИ ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА ЗАРАДИ БЛОКИРАНИ СМЕТКИ , КОЕТО Е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ПРЕДВИДЕНО В ДОГОВОРИТЕ И ПРОМЯНА НА УСЛОВИЯТА НЕ ЗАСЯГАЩИ ПО СЪЩЕСТВО ДОГОВОРА !!! ПРОМЯНАТА НА МЯСТОТО НА ПЛАЩАНЕ ОТ БЛОКИРАНИ БАНКИ В ДЕЙСТВАЩА Е ДОПУСТИМО , ЗАЩОТО БАНКИ ФАЛИРАТ !!! ДРУГО ПО ДОГОВОРА НЕ Е ПРОМЕНЯНО , И ЗАТОВА НА 29 .04 ВЪРНАХА ДОЛАРИТЕ НА КИРЧО ДО ЦЕНТ !!!

140

Анонимен

преди 1 година

А два шамара зад врата искат ли тези протестиращи? Те ли ще ми плащат сметките през зимата? ПРИЗОВАВАМ ЗА АНТИПРОТЕСТ ОЩЕ ОТ СЕГА!!!

139

Българин

преди 1 година

Абе хайде да не се съберем ние хората, които искаме надеждни и евтини доставки. Че тогава тези 100-на програмистчета дето ги видях на протеста, не само ще ги набием, ами и ще ги нае*ем. Лесно е да живееш в центъра на София и да работиш за някоя чужда компания за 7-8 хиляди лева заплата и да викаш как народа трябва да понесе зимата, заради някакви техни болни амбиции.

138

Анонимен

преди 1 година

До 153:По-скоро е демон,а не светия.Отвратителен е.

137

Анонимен

преди 1 година

146 спри да се правиш на гламав. Това да не може да се плаща в Евро и долари го направи ЕС и САЩ, не Русия. Ако ти произвеждаш дадена стока и получаваш за нея евро и долари и банката каже не може ще дадеш ли стоката си без пари или ще кажеш ок, тогава ми платете в лева и ви я давам? Хайде кажи. Ти ако си как ще постъпиш?

136

Анонимен

преди 1 година

Тоя на снимката Свети Наум ли е?

135

Харвард

преди 1 година

Няма да стане без нашите посредници.Виждате ли как Народа си ги иска?!Гласувайте за Нас! (и за Мен)

134

Анонимен

преди 1 година

"Платили сме си нормално, но те променят условията и искат в рубли, добре, а като си платим в рубли, пак не е сигурно, че ще ни дадат газ. Издевателстват руснаците над българите."==== Ох, майкоуу... колко било лесно да се манипулира мозъка на първосигналните

133

Анонимен

преди 1 година

142 каква е опасността за народа? Малко ли ти се струва още 60% поскъпване на газа? Това знаеш ли какво значи за производителите и бг заводите? Значи фалит. А това значи тройни цени на стоките и хиляди безработни на гърба на опосканата социална система? Значи зима и семейства стоящи на студено и тъмно. Деца, хранещи се с 1 филия хляб на ден. Но на тебе не ти пука нали? Ти си платен от НПОта. Не работиш в завод. Или си в чужбина и ти е все тая.

132

Анонимен

преди 1 година

До 142:Може да стане и обратното,което е по-вероятно.Ние да платим 1 милиард.Преди седмица лъжаеха,че било 300 милиона,а сега милиард.Да не се окаже повече?Не са се върнали към Газпром и само говорят,че няма да се връщат.Какъв ти е проблема?Да правиш напрежение и внушения?Ако ни осъдят вие виновните за тази криза ще горите в ада.Рискували са държавни пари и са ни вкарали в несигурност.

131

Анонимен

преди 1 година

Интересно как Германия, Италия и други плащат на Русия в рубли за газ, а ако ние го направим ще е зависимост.Интересно нали? На мен лично ми омръзна от тези глупости.На всичко отгоре ще ми струва и доста пари защото съм на парно.

130

БАЧКАТОР

преди 1 година

Имам гатанка- искате да построите машиностроителни, металургични или керамични и стъкларски заводи на Балканите. Газа е на цена съответно 44$ Сърбия, 82$ Гърция, 300$ България. Къде е най-изгодно да инвестирате?

129

Анонимен

преди 1 година

Платили сме си нормално, но те променят условията и искат в рубли, добре, а като си платим в рубли, пак не е сигурно, че ще ни дадат газ. Издевателстват руснаците над българите.

128

БАНко

преди 1 година

ИЦКО , КИРЧО , АСЕНЧО КЪДЕ ЩЕ ПРОВЕДЕТЕ ПРОТЕСТ СРЕЩУ СЛАДКИЯ РУСКИ ПЕТРОЛ , ЧИИТО ПАРИ НЕ МИРИШАТ ???

127

Анонимен

преди 1 година

"До Анонимен 122 "Имахме договор и падеж, на който не платихме," Това е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА. България плати и ПРОДЪЛЖАВА ДА ПЛАЩА на падежите ТОЧНО КАКТО Е В ДОГОВОРА, който сме подписали с Русия." ___........____.......___ Дали има как да пробие в чугунена краттуна не знам, ама все пак - България НЯМА КАК, физически, логически, на теория и на практика, да плати както е по договора, просто защото сметките на Газпром са блокирани от санкциите. Просто няма как да вкараш пари в затворена сметка. Капиш?

126

Анонимен

преди 1 година

141 това не са секретни документи. Това са парите на бг данъкоплатците. Искаме да видим черно на бяло какво е платено, на коя дата, колко и в каква валута. И нещо много важно, по коя сметка и в коя банка. Защото сладурче, ако плащам в сметка която е запорирана и фирмата не получава парите си, аз нямам правно основание да си получа стоката понеже ЗНАМ за запора на сметката. Кажи на юристите ви да си скъсат дипломите. Няма да им е трудно и без това очевидно са купени.

125

Анонимен

преди 1 година

До white star Кратко, точно и ясно. Факта, че русофилчетата скочиха като ужилени при съобщението, че истинската цел на "служебните" на Радев да подпишат нов договор не е да имаме газ, а да ни лишат от възможността да си търсим правата в съда, КРАСНОРЕЧИВО показва, че няКОЙ следи дискусията и ЗНАЕ точно каква е опасността за русанците от тази ситуация и ВЕДНАГА реагира, като изпраща нужните опорки.