39

Отегчен

преди 1 година

Бе, не е било като да не съм живял във Виена. И да, на рингщрасе, а не в гетата. Общо взето, уредено и спокойно в централната част и бизнес квартала /старото сметище на Виена/, но до там. Има си много, ама много кусури.

38

Майстора

преди 1 година

Виена, столицата на държава, където почти направиха ЗАДЪЛЖИТЕЛНА една излишна и вредна експериментална инжекция? Няма как да е въобще на което и да е място в класация за "добри" за живеене места. Освен за селскостопански дoбиTък, който обича да е в топлата кошара.

37

Ончо

преди 1 година

По кварталите в големите европейски градове властите имат проблем с капсулирани мигрантски общности, които искат да си направят малка Враца, Максуда, Сплит или Сибиу, и не само се опитват, но и на доста места успяват, за ужас на местните.

36

Анонимен

преди 1 година

А София къде е? Извън класацията ли?

35

Анонимен

преди 1 година

За сметка на това пък, Sofia Rest Rooms е най-доброто място за c'paньe в света...

34

Анонимен

преди 1 година

Другото, което е, всички канадски градове, включително Ванкувър, Торонто и Калгари са много зле транспортно, особено по-периферните квартали - лично съм видял посред зима по половин час да чакам автобус, което е неприемливо, но в Америка всичко е направено за коли. Иначе бил съм по няколко пъти и във Виена, и в Цюрих - навсякъде се усеща изоставане и занемаряване в сравнение с красотата, която беше през 80те и 90те.

33

до 19

преди 1 година

До Чефо,напълно си прав,българия е раят на земята и не се шегувам,всичко ти е безплатно не ти се налага да работиш,някъде те водят на щат по роднинска линия,но ти даже не си и стъпвал там,данъци на практика няма,храната е безплатна,ток,вода,си ги крадеш,имоти имаш бол,само ако някой ден не дай си боже някой българин умре,ясно е,че ще си вземе цялото крадено имане и пак такъв рай никъде няма да намери

32

Анонимен

преди 1 година

Тази зима най-добрият град за живеене Виена ще бъде на дърва и свещи като в 15ти век.

31

До Питър

преди 1 година

Представи си, не само съм бил, но дори съм живял в гореспоменатите градове. И имам впечатления от първа ръка. Живей си с митовете отпреди 15-20 години, щом това те кара да се чувстваш по-добре. Защото днешните европейски градове хич не са приятна гледка ;) Да не говорим, че вече не са европейски, разбира се.

30

Христо Христов

преди 1 година

Може да сме доволни, че в зората на демокрацията България инвестира 1/40 от БВП в Австрия и Виена. Затова и Австрия отказа да ни върне важният "инвеститор" Огнян Дойнов.

29

Анонимен

преди 1 година

Животът на село е много по добър от този в града.

28

Анонимен

преди 1 година

Особено миналата и началото на тази когато им направиза задължителна ваксинацията им беше "невероятно " направо във Австрия (Виена). Бяха се видяли в чудо,късе да се скрият от къде да намерят сертификат. Беше мн трудна година. Та явно това е за предходен период.

27

Гаддафи

преди 1 година

А Триполи беше рай по време на Кадафи. После едни войнолюбиви говедовъди я скапаха, т.е. демократизираха и сега не става за нищо. Звучи познато, и там не беше за първи път

26

Анонимен

преди 1 година

В Калгари безспорно е много хубаво,но..Всичката индустрия и работа е в сектора на добива на нефт и газ. Друго просто няма. И когато нефтът е скъп, е пей сърце, но поевтинее ли, става страшно. Фирмите не си диверсифицират дейността, просто уволняват работниците и шефовете си живуркат.Ванкувър и Торонто са убийствено скъпи, няма квартира под 2200 долара месечно, а заплатите са ниски дори за програмистите - индийските ай-ти-та подбиват, а живеят по пет семейства в апартамент, важно е да са в Канада

25

Анонимен

преди 1 година

До НАП "Виена е хубава, ако евро жендер от 37 пол. За нормалните хора, там е ад!" Сподели лични впечатления, защо мислиш така?

24

Анонимен

преди 1 година

Яяяя, аз живея в 7мия най-добър град за живеене в света. :)))) Обаче е верно, че е добре. :)))))

23

Питър

преди 1 година

До ПичНе те знам пич ли си или пичлегар, но ако беше прочел поне 5-6 реда от статията, щеше да знаеш как е правена класацията.... Но пич-бул.гар не читател, пич-бул.гар - писател, като всички мърляви пичове, населяващи територията. Колкото до останалите ти забележки, най-вероятно през живота си не си мърдал от монтанското гето, откъдето ни удостои с ценното си внимание и многоучени забележки :)

22

Анонимен

преди 1 година

Марияпул на кое място е?

21

Най-хубавото

преди 1 година

Е място на 15-30 км извън мегаполис, в собственна гора с езеро, където най-близките съсед е на около 500метра+. Къща. Природа, без общ отдушник;) това са Около Сан Хосе, Франциско, Бритиш Колумбия, Онтарио, Ню Арк ЮС, около Мюнхен и Франкфурт, около Женева и Люксембург, може би и около Берн. Това са местата. Другото е масовка.

20

КОй

преди 1 година

До Анонимен12 ТЦ, по брой нещастни ушанковски мрънкачи. Те са мързеливи и 34 години само късат салфетки и си мислят че знаят всичко, държавата им потъва,постояно ги крадат и те се правят че не виждат. После пак си избират същите и те пак ги крадат и лъжат....Но те Вярват ха-ха-ха.