157

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 179 "Рботят като държавни и златото оставаше в бг." Това те питам: къде е? Това са стотици тонове, по вашите собствени думи.

156

Анонимен

преди 1 година

До Коко 70 % нямат коли или не могат да си купят нова. На запад нова кола съшо е лукс.

155

Samosval

преди 1 година

Газ има но някои иска да върне монополното положение на Газпром! България не трябва да попада в орбитата на Русия отново!

154

Анонимен

преди 1 година

Бе що нашта икономика е по-слаба от германската? Ний не щем руски газ , ама швабите си го купуват без комплекс за малоценност и плащан на много по-ниски цени от нас. Съответно по-ниски производствени разходи.

153

БУЛГАРГАЗ -ДА УМРЕ!

преди 1 година

НЕ НА ГАЗА ОТ РУСИЯ ---НЕ НА РУСКАТА РОБИЯ И СВЕЩЕННА ПРОСТОТИЯ!

152

Коко

преди 1 година

Немногоумни руолизци, заа да получите евтин газ готови ли сте да се откажете от всичко, което имате сега и да сте бедни като църковни мишки. Готови ли сте да излезем от ЕС и да станем колония на диктатора-джудже. Защото ако това стане, всички умни и можещи ще се изнесем и ще се оправим, а вие тук ще се самоизядете. България ще изчезне до 20 г. Това ли искате, патероти и лицемери ? Ако ставаше нещо от вас, щяхте да попрочетете малко история, малко геополитика и да видите, че ни вкарвате в Ада.

151

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 176 Рботят като държавни и златото оставаше в бг. А сега заминава за САЩ.

150

Анонимен

преди 1 година

До До 169 Коко/175 "Споко то сега и за всички западни автомобили се чака ако не знаеш" Ти за коя марка и модел отиде с парата да търсиш? :)))))

149

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 164 "В земята си е" Е как си е "в земята", като тия мини се работят от 70те бе, другарю?

148

До 169 Коко

преди 1 година

Споко то сега и за всички западни автомобили се чака ако не знаеш. Няма части от Китай-няма производство.

147

ф

преди 1 година

Обаче ден и нощ се говори за доставки на газ, все едно не са бизнес начиание на ЧАСТНА компания. Ся кво се оказа, че Булгаргаз, както винаги са на загуба каква изненада

146

Коко

преди 1 година

Философи има две опции. Първата е, че оставаме в Запада- имаме стоки в магазините, имаме добре платена работа, можем да пътуваме, да се образоваме, имаме интернет фейсбук и цивилизования Свят е отворен за нас. Втората опция е загубена работа, въвеждане на визи, фалирали частни бизнеси, изнесен западен капитал, който формира 90% от икономиката и получаваме евтин газ. Какво избирате газа или живота ? Само ревете но не можете да мислите и година напред. Колко жалко!

145

Шопо

преди 1 година

Тия софийски шопчета толкова са сл.абоу.мни не знаят, че без руска газ ще стоят на тъмно и студено. Ще им гърмят бушоните в панелките.

144

Българин софианец

преди 1 година

НЕ НА ГАЗА ОТ РУСИЯ --НЕ НА РУСКАТА РОБИЯ И СВЕЩЕННА ПРОСТОТИЯ!

143

Ами, тъй шъ е тя!

преди 1 година

"Очаква ни студена и скъпа зима" ------ Шъ л.инчуваме Киро и К.окорчо! Срам ме е, че на стари години се оказах толкова наивен да гласувам за тях! Пфу, да се е...!

142

Коко

преди 1 година

Ами Радев и Възраждане като ни изкарат от ЕС ни чакат опашки за банани и записване за Лади, които да получиш след години. Поне всички мигранти ще се върнат като им въведат визите. Проблема е, че ще настане такава мизерия, каквато никой не си спомня да е преживявал

141

АЗ

преди 1 година

Като няма акъл ...

140

Пффф

преди 1 година

Я стига сте плашили хората бе!Нищо такова няма да се случи!Паникьори нещастни, платени

139

сина

преди 1 година

е тъй е, като си избрахме евро.ейските ценности да не плащаме в рубли, а това не е никакъв проблем за нас, никакъв риск, даже министъра на ИТН в първия момент каза, че това не е никакъв проблем, обаче после като ги привикаха с киро при хера взе друга песен да пее и тоя от ИТН. Това е, каквото сащ кажат - това правят киро и кокоро, без да мислят за народа, за интересите на България! Тъжно и жалко! Не че буци не правеше така, но по-деликатно някак си... в стил ала нинова

138

Анонимен

преди 1 година

Напоследък зимите са изключително меки, и от както разкарах жената, карам без почти никакво отопление - има само 2-3 седмици през цялата зима, в които трябва някакво леко отопление... Това че повечето хора сте изнежени женчовци, и ако температурата падне под 30 градуса, почва да ви е студено, си е изцяло ваш проблем