37

До 32

преди 1 година

На никой от родените след 90та не му пука за ЕС и за Русия. Интересува ни да си запазим работните места, а излезем ли от ЕС всички корпорации ще се изнесат от тук. В България има над 100,000 човека само в АйТи сектора и всички са до 40годишна възраст. Да не говоря колко кол центрове и т.н. има. Излизайки от ЕС над 200,000 души ще загубят работните си места. ТКЗСто или Путин ще ни отвори нови такива? Корпорациите не ни дават работни места защото сме блестящи и евтини работници, а защото сме в ЕС

36

Вуте

преди 1 година

Боли ме**** за Тръмп или Байдун скапани евроатлантици дали те знаят извън протокола къде на картата е България

35

Анонимен

преди 1 година

Ако Тръмп бъде избран за втори път, Ковид истерията окончателно ще приключи

34

Ъ

преди 1 година

При Тръмп нямаше приемственост, не предаде властта, както трябва. Ако още един президент след Тръмп трябва да започне мандата си по този начин, сам да се оправя първоначално.

33

Анонимен

преди 1 година

Тръмп поне се разбираше с Путин. И имаше мир по света.

32

Териториален

преди 1 година

Тръмп означава мир на балканите ! Байдън е война...

31

Анонимен

преди 1 година

31 ти глупав ли си или да? Точно айтита могат да се правят на code monkey отвсякъде, даже някои още са от вкъщи.

30

Анонимен

преди 1 година

Бай Дън превърна САЩ в империя на злото. Позволи си да разпали война в Европа!

29

Анонимен

преди 1 година

26 проблемът на такива като теб е че все гледаш другите. Търсиш най малкото зло или поредният "спасител" . Първо трябва да погледнеш себе си и да потърсиш какво можеш сам . Не знам колко хора финасово грамотни се изказаха че фондовете трябва да са помощни колелца а не само лежиш на тях. Ама не не можело без и паника, нали. Щото някой трябва да краде. Сърбия преживя няколко войни и е без фондове и в доста отношения е по добре от нас.

28

Анонимен

преди 1 година

Коментар 26 - гледам минусите и си представям какво е в главите на тия дето са анти ЕС. Мислят си, че като излезем от ЕС и АйТи сектора се релокира в Румъния младите ще кажат: "Ок, зарязвам си четирите бона заплата в корпорацийката дето работя по 20 минути на ден и отивам на село да копам на ТКЗС-то краставиците." И с на ТКЗСто краставиците ние ще купуваме газ и петрол на пет стотинки литъра, а АйТи сектора не ни трябва даваме го на Румъния да потъват заедно с ЕС. Хахахаха

27

Православие

преди 1 година

Байдън с измама взе властта в САЩ!! И първото нещо което направи бе да започне войната в Украйна!!

26

Вече

преди 1 година

Ковидът почна при Тръмп, пиха белина, после продължи и при Байдън. Май малко Путин го поспря.

25

Истината

преди 1 година

Тръмп беше най мирният президент от 50 години,Байдън дойде и веднага войни и кризи.

24

До 17

преди 1 година

И като излезем от европейския ще вържем и цъфнем както Беларус, Сърбия и Босна, нали? Както виждаш разлика няма. Или имаш 300,000 човека войска, артилерия и ядрени оръжия. Или си просто колония на една от 9/10 ядрени сили. Трябва да си в голяма делюзия за да си мислиш, че с излизането от ЕС и изтеглянето на западните корпорации ще се превърнем в световна икономическа сила - това може да го вярва само някой в цветарски магазин или монтажист на климатици.

23

Факт

преди 1 година

Дано иначе сегашната мумия ще затрие света...

22

Анонимен

преди 1 година

20 и тва не е вярно. Ква средна класа поддържа? Кво точно работи европееца? Пълно е с хуманитарни кадри, висят и стават грантаджии по нпота броят врабчета, турчина ходи да работи в мерцедес. И кво печатане на пари, тва което го пишеше едно време в учебниците вече не е физически измеримо, парите не просто са електронни и голяма част фалшиви но и непроследими. Корпорациите ходят в офшорки.

21

Ако Тръмп и Меркел

преди 1 година

бяха на власт, нямаше да има война и световна криза!

20

БАНко

преди 1 година

СВЕТА ОЧАКВА СТАРИЯ БАЙДЪНЧО ДА ПРЕСТАНЕ ДА Е ПРЕЗИДЕНТ , НАЧИНА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ , И ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИ ЩА СПРАТ !!! А ТЕ МОГАТ ДА ПЛАЩАТ И ПОДСТРЕКАВАТ БЕЗЖАЛОСТНО !!! УКРАЙНА , ТАЙВАН , КОСОВО , ПАЛЕСТИНА ..... !!!

19

Анонимен

преди 1 година

До 17 - на мен не ми пречи ЕС нито Русия, нито САЩ. Кво се връзвате на товините, ясно е че капитализма поддържа определен процент хора средна класа и го прави посредством контролиране на инфлацията и принтиране на пари. Нали се сещаш, че ако не го правеха от 1010та до сега всички в Европа и Севелна Америка щяха да са си купили по 10 апартамента и да няма работна ръка. Инфлацията е и майка, и баща на капитализма. А социализъм няма никъде по света, така че вън или вътре в ЕС все тая.

18

Анонимен

преди 1 година

14 точно за превратите на цру не е вярно. Дясната ръка на тръмп бе помпео, бивш шеф на цру. Точно той настояваше в оон да признаят Гуайдо. Сащ винаги са се месили в делата на другите под предтекст "национален интерес" и "национална сигурност". Точно и затова трябва да бъдат смачкани от Г20, ШОС и новите организации на развиващите и вече и по развитите страни от сащ като китай.