278

Анонимен

преди 1 година

До до 347 от славянин Може, ако се връщаме толкова назад във времето, Гърция може да претендира, че България е "гръцка историческа територия". Неграмотността ти става все по-очевидна.

277

Ъпсурдов

преди 1 година

До ЛенинАрмения беше изчезнала като независима държава още от времето на Византийската империя.Руснаците им дадоха малко окупирани територии в ПСВ от региона и ги признаха, а те сега за благодарност тръгнаха с Макрон да играят срещу Русия. Е Макрон се направи ,че е забравил ютията в тях и се прибра в Париж щото на никой французин не му се мре в бой с руснак или кафказаец в Кафказ ,а легионерите са малко и са заети в Африка където има нефт и минерали .В Армения има само коняк и соленки .

276

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 353 "Малък си изобщо да коментираш Ботьова" Не съм малък, щото още като ученик внимавах в училище, "славянче". Не ми отговрои на въпроса, кой е Прюдон? Ти нали си "голям", я да видим колко си внимавал.

275

Анонимен

преди 1 година

До до 343 от славянин Петков го свалиха, не си ли чул? Колко танкера са обещани и ще дойдат, никой не знае, защото тези, които го свалиха, имат приоритети пълната газовата зависимост от Газпром да бъде гарантирана. С други думи, всякакви "танкери" ще бъдат сведени до пропагандно оръжие на кремълските слуги начело с Радев и новия му солт-к Гълъб. Факта, че вече вкараваш максимално количество опорки нямащи нищо общо с разговора, показва, че отсякъде пропускаш вода и потъваш.

274

Ленин

преди 1 година

Армения да се сърди за загубените си исторически земи на СССР, демек на росия. От Москва са ги подарили на Азербайджан.

273

Айвазовски

преди 1 година

Млад сърбин националист на 19г. с име Гавраило Принцип застреля през 1914г. престолонаследника на Австро-Унгарската империя принц Фердинант и прдизвика серия от светони войни и гибелта на стотици милиони в Европа и други части на Света.Национализма е дяволско творение.Има култура и липса на култура... за съжеление в последните 70 години културата в региона беше само култура на доноси и подмолни братоубийствени конфликти... Има едно две имена,но са на местно ниво.Няма вече Достоевски ни Пушкин .

272

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 345 "Русия тръгна да си върне историческите земи в Украйна" Сега разбирам какво русофилите разбират под "исторически земи". Това е територия, която една страна може да си присвои със сила, независимо, че принадлежи към друга страна, стига да може. Русия е тръгнала по пътя на Правото на Силата, но ако се окаже, че не е по-силната страна Господ да им е на помощ. На престъпника не му съчувства никой.

271

Анонимен

преди 1 година

До 345 Франция е имала колонии преди 100 години. Русия още има колонии.

270

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 345 "Когато Азербайджан чрез война завоюва исторически арменски земи" Нагорни Карабах не са били "исторически арменски земи". Всъщност там са живели компактни групи азери, срещу които е извършен ГЕНОЦИД, като буквално са били ИЗРИНАТИ от собствените им домове с помощта на руснаците.

269

Анонимен

преди 1 година

Значи "славянин" не само не знае какво цитира и за кого става дума, не само, че не може да използва политически термини правилно, не само не може да използва и термини отнасящи се до други концепции, защото не знае значението им, но и не помни какви неща е говорил самия той, пореди което е неспособен дори да защити руския режим от залужения си статут на фашистки. Затъването става все по-брутално.

268

Анонимен

преди 1 година

До до 330 от славянин "Кога, кой от кого се е отцепил, кой кога е свалил правителство не променят факт че от 3 месеца и 11 дни не ползваме никаква руска газ!" Спора не е дали ползваме руска газ, а дали сме независими от руската газ. Газовата консумация не е само текущата такава, а и осигуряването на резервите например за предстоящата зима. Това е ясно и на малките деца, и затова именно правителството беше свалено - за да не му се даде възможност да осъществява такава независимост с политиката си

267

Анонимен

преди 1 година

Не съществува ни една държава, ни един народ на който роосиябда е сонесла нещо добро поскедния един век.

266

Анонимен

преди 1 година

Русия е измама. Даже русофилите го знаят.

265

Анонимен

преди 1 година

До до 327 от славянин "В Русия не се преследва нито една етническа група както е било в хитлерова Германия" Не само, че преследва една етническа група, но и ти самия си се изказвал в подкрепа на това преследване. Ето точните ти думи: "Измислените държави като окрайна когато са и фашизирани не трябва да съществуват!"

264

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам сърбите да са толкова глупави, че да тръгнат да се бият за росия.

263

Депресар Шизофренов

преди 1 година

До Асан Е то ясно, че не си Асан ама за кво се пишеш така .Тия расистки и етнически номера не са модерни вече. Докато се разбираше народа кой Иван и кой Асан тарикатите го ограбваха. Ама сега само разни скъсъни дивани и доста ниско образовани деградета на по 40г. дето са сами или при мама си избиват още комплексите за малоценност като се подиграват с имената или религията на съгражданите си.

262

Анонимен

преди 1 година

Братска росия? Кажи честно колко руснаци познаваш лично?

261

Българин

преди 1 година

Напред с братска Русия! Вън задокеанските окупатори от България!

260

Анонимен

преди 1 година

Гледайте филма Солнцепек и ще си промените мнението за укро-фашистите.Аз не успях да изгледам целия филм,но много руснаци са го гледали целия.Няма кой да ги спре.Хитлер и Наполеон ядоха дървото...

259

Анонимен

преди 1 година

Значи, "славянин" не само, че не знае какви произведения цитира и какво реално пише в тях, не само, че не знае какви думичи използва за политически режими, ами и не знае какво значат и думички засягащи непостредствени политически събития. Това са три СЕРИОЗНИ демонстрации на незнание и то установени за много кратко време. Май някой ЯКО е бягал от училище когато е трябвало да чете.