88

пътника

преди 1 година

Аз също съм на първа линия, пътувайки в метрото със заразени, защо и за мен няма 1000 лева?!

87

Да да

преди 1 година

Толкова скрита,че няма да я забележи никой ако не плямпате по 1000 пъти на ден

86

3000 пациента

преди 1 година

Тоя явно работи денонощно за да обгрижи коронясаните.Има ли в България институция да провери тоя колко пациента има.Да не се окаже че повече от половината са се преселили във вечните ловни полета а тоя шаман да продължава да ги лекува.И да точи ли точи нашите пари.

85

скрит ВИРУС

преди 1 година

Скрил съм се под поличката на една кифльонка, не е лоша гледката!

84

Анонимен

преди 1 година

Никой няма да даде болничен на някой, защото звъннал, че имал ковид. Наивник! Тест и преглед!

83

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

И къде всъщност се крие тази заболеваемост, зад ъгъла, под леглото, у плевнята?!

82

Анонимен

преди 1 година

Не се и накрадахте ! Нюрнберг 2.0 !

81

Анонимен

преди 1 година

и деца и големи болни,кашлят,с температури,ходят си навсякъде .

80

Анонимен

преди 1 година

Като гледам навън, на никой не му пука. Само да не ядосвате много електората, че току виж подпалил някой обект от немските хранителни вериги. А то веднъж като се почне....*** се обяснявай после на запад че сме послушни и лоялни партньори в стойка партнер.

79

Анонимен

преди 1 година

Всеки може да звънне и да каже, че е с Ковид, за да си взема болнични.

78

Анонимен

преди 1 година

Бре. А да не би да е обичайния бум на обмен на летни вируси в активния отпускарски период? Обичайните.Ама как, такива вече няма. Има само ковид . Ша *** обидиш!

77

Анонимен

преди 1 година

Много просто! Като ти се обаждат х 20 души на ден, че са с ковид, а като не ги регистрираш, защото нямат тест от сертифицирана лаборатория, разбира се, че има скрита заболеваевост. Истината лъсва по броя хоспитализирани. Математически модели по подобие на разпространението в другите, нормалните държави, с нормално население, могат да прогнозират приблизително колко са реално болните.

76

Анонимен

преди 1 година

Като има скрита заболеваемост защо доктора е без маска? Тези доктори нарушават хипократовата клетва щом изнудват държавата за стимули от 1000 лева. Вече има достъпни ваксини. Който не се е имунизирал защо държавата му дава 1000 лева? Шофьорите в градски транспорт бе са ли подложени на риск, че се качват в автобусите болни кашлящи? В аптеката не са ли подложени на риск, като при аптекарите отиват предимно тежко болни? От какъв зор само за лекарите се загрижи омбудсмана? Това е дискриминация.

75

Нане

преди 1 година

2 години чакаме пари от плана за възстановяване от първата ковид вълна... ===циркаджии...

74

Анонимен

преди 1 година

Има скрита заболеваемост заради 10 дни карантина. В много страни я махнаха или намалиха на 5 дни.

73

А омбудсмана

преди 1 година

може ли да настоява тези 1000 лв, вместо ковиТ бонуси за лекарите да отидат за бедни и мизерстващи хора с минимална пенсия,за инвалиди и за крайно нуждаещи се българи?!?

72

Нане

преди 1 година

Нема кинти, действайте... ===)))

71

Анонимен

преди 1 година

Лекарите са учили да лекуват хора. От къде на къде ще се плащат допълнителни пари за лечението на Ковид? Ама работели в риск?! Ами това са рисковете на професията. Аз работя в детска градина. При нас децата идват с кашлица, а родителите казват, че детето е здраво. Сега е ваканция, но до края на юни през ден имахме дете с висока температура. Докато дойдат родители да вземат детето понякога минават 3 или 4 часа. Това не е ли риск? Във всяка професия има известен риск. Който не иска да не работи.

70

Брат Вурст

преди 1 година

Омбудсманът Диана Ковачева:- Има много болни от ковид, за които никой не знае.- Ама вие знаете.Омбудсманът Диана Ковачева:- Естествено. Аз знам.Нали съм омбудсманът Диана Ковачева.

69

дообрее

преди 1 година

В Белгия 5 дена карантина и на работа. Ако си положителен, някой си го карат на крак. От как се вдигна заразата почти не говорят по медиите за Ковид. Ковид не ги интересува в Белгия. Живота си тече както преди ковид. Нормално. Отпуски, барбекю, фестове, концерти. В Бг пак я караме неадекватно.