15

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ако играят с Рундя ще гласуваме за ПП! Далеч от русия.

14

Анонимен

преди 1 година

Вашите заглавия са просто покъртителни. Представяте ли си в България да се намери човек, който да вярва на Лена, че през посредниците цената щяла да бъде 3-4 пъти по-ниска от цената на тръбопроводния руски газ?

13

Зозо

преди 1 година

Я, Боко ако се е сдушил с Рундю в полза на Газпром, ще загуби изборите. От сега да си го знаят в ГЕРБ. Аз за руски пеирази няма да гласувам.

12

Анонимен

преди 1 година

До 5Газовите доставки от Русия Трябва да се възстановят))))))Това зависи от Русия, не от България която всеки месец превежда по договор нужната сума, но от Газпром я връщат, защото искат рубли!

11

Таня

преди 1 година

Никога българската страна не е поискала спиране на доставките. Искаше единствено Руските леки жени да спазват договора, който са подписали. Това псетата определяте като "национално предателство". Същите *** вият на умряло как било беззаконие и какво ли не, когато мобилния им оператор промени едностранно договора си. Бедни сте защото нямате ум за 5 пари.

10

Анонимен

преди 1 година

Брей, лъжите на ГЕРБ ги представят за истина в заглавието. Нищо ново от днесаджиите...

9

Анонимен

преди 1 година

Тази теменуга нещо не е в ред. Няма копувач, който да се стреми да копува нещо значително по-скъпо о т предлаганото. Когато ушанките спряха доставките и няма газ е нормално да се обърне един копувач към алтернативни източници. На вас "скъпи" герберисти, ако ви изгонят справедливо от НДК, където не плащате наем е много естествено да потърсите офис на вободен наем или на друго държавно място. И там ако не плащате, еми баста. Тази ненормална "тиминуга" говори само глупости за да ви омае за изборите

8

Анонимен

преди 1 година

Незабавни преговори с Газпром! България е длъжна да си гледа интереса!!! Не Американският а Българският!!!

7

Виолетка Петкова

преди 1 година

Теменужка лъже много даже като за политик... Лошото е, че глупостите й не са точно лъжи, а по-скоро пропаганда: газът е спрян от ,,Газпром"; връзката с Гърция ГЕРБ я строи близо 12 години; ,,Булгаргаз" си е частна компания, но собственик е българската държава; на свободния пазар няма ,,посредници"; газът на свободния пазар не е руски, а е от най-различни производители. Е, така звучи малко по-различно, нали?... Истината не е ,,мултиперспективна", тя е просто истина.

6

алооо

преди 1 година

не забравяйте и импексова , да не мислите че е била извън сделката .

5

Анонимен

преди 1 година

"В рамките на нашето управление е изградена цялата инфраструктура." Тва е абсолютна лъжа. Нямаме достъп до терминал за втечнен газ точно защото ГЕРБ НАРОЧНО бавеше стоежа и пускането в експлоатация на връзката на интерконектора с Гърция. В случая мутромафията на ГЕРБ и тази на ДС на Радев работят заедно спрещу ПП.

4

Асан

преди 1 година

Сега вече Гълъб Донев ше кльопа комисионната :)))

3

Факт

преди 1 година

Ужас....

2

Анонимен

преди 1 година

А защо ПП лъжеха, че Газпром са прекратили доставките едностранно и са нарушили договора. Тези лъжци и крадци простото Киро и дебелака кокорчо трябеа да бъдат ОБЕСЕНИ незабавно.

1

Българин

преди 1 година

Никога повече ПП във властта. Тази партия е вредна за България и по начина, по който е тръгнала да се конфронтира с Русия, за да защитава чужди интереси, съм сигурен, че ако дойдат пак на власт, ще искат да обявят война. И тогава всички гласували за ПП ще са пряко отговорни за края на третата Българска държава.