42

До 45

преди 1 година

Обвързаха се заради хатъра на Радев. Да не чупят хатъра на Радев. Помните ли как Румен Радев излезе и каза: "Надявам се да има повече българи като Кирил и Асен"? Радев ги накара да ги подкрепят за правителство. Сега Радев си къса пагоните, че е гласувал доверие на измамниците и се чуди от къде да захваща да им оправя бакиите. Всичко е в батака.

41

УПРАВЛЯВАЩА ЧЕТВОРНА

преди 1 година

СПРЯХА ПАРИТЕ НА МИНИСТЪРА ИМ 6 ЛМИЛИАРДА И ИТН РАЗВАЛИХА ДОСЛУКА? АКО АСЕН И КИРО БЯХА ПОРЯЗАЛИ НИНОВА С ПАТРОНИТЕ БСП ЩЕШЕ ДА РАЗВАЛИ КОАЛИЦИЯТА. ДБ - И ТЕ РОПТАЕХА, ЧЕ СА НА ДРОБЧЕТА И ЕДВАМ ЕДВАМ СМОГВАТ ДА ОТКРАДВАТ ПО НЕЩО? ТРУДНА РАБОТА Е ДА СЪЧЕТАЕШ ЧЕТИРИМА КРАДЦИ В РАЗЛИЧНИ ОБЛАСТИ, ТРУДНА РАБОТА!

40

Анонимен

преди 1 година

добре че беше Дългун да разтури далаверата нс Харвардската шайка.

39

Vol'Jin

преди 1 година

Ти още ли си тука свиньоо , храмът на Тангра и на Краля и тронната зала сте я превърнали във ваша *** и сте я използвали срещу нас. Айдееее куче чибааа... И на всичкото отгоре на нацист сте я дали, чиба твойтаааа майка преди да си усетил що не трябва да идваш тук , а в ЮНЕСКО и при Президента ....

38

МНОГОСТРАДАЛНА ИТН?

преди 1 година

ТОШЕ, ЗАЩО СЕ ВЪРЗАХТЕ С ТОЧНО ТЕЗИ ТРИ ПАРТИИ И ЦЯЛА ГОДИНА ГО ДАВАТЕ "КОАЛИЦИЯ", ЗА КОИТО СЕГА НИ ОБЯСНЯВАШ, КАК НЕ СТРУВАЛИ НИЩО? НАЛИ СЕ ОБЪРНАХТЕ СРЕЩУ ТЯХ КОГАТО ВИ СПРЯХА ПАРИТЕ И ВАШАТА ДАЛАВЕРА? ЦЯЛА ГОДИНА ПРЕДИ ТОВА, ПО ТВОИТЕ ДУМИ СА ВИ ПРАВИЛИ ЛУДИ КАЛИНКИ И ВИЕ СТЕ ТЪРПЕЛИ ЗАЩО? ЗАРАДИ ДАЛАВЕРАТА!

37

Анонимен

преди 1 година

Тошко е един много трагичен персонаж

36

Анонимен

преди 1 година

ИТН се доказаха какви селски тарикати са и те..

35

!!!

преди 1 година

Нищожество чалгарско и слузест червей! Лакей на сарайско-банкянски мутри и мафиоти и изпълнител на мокрите им поръчки! Напусналите чалгарската ви сбирщина са достойни българи, а не слуги на сикаджийската мутра, на сарайския ви началник и на фалшивия "натовец" - национален предател! И никой не ги е употребил, нито изхвърлил, те са приети във всяка една политическа формация, отхвърлила теб, нищожество чалгарско, теб и Сакатото чудовище! Затова ти си на бунището, не те!

34

Анонимен

преди 1 година

На ИТН все някой друг им е виновен. Те са безгрешни и винаги прави. Шопска и чалгарска наглост се казва тяхното поведение.

33

Vol'Jin

преди 1 година

Някога било , сега не било - кажи на папата и на Иисус Христос тия приказки съпроводени с два вдигнати средни пръста : някой неща не бива и не могат да се опитомяват, някой неща не бива и не може да се разкриват и някой неща не бива и не мое да ги имате!

32

Анонимен

преди 1 година

Едно Ферари с цвят кармъзъ за мен. Скъпа газ за вас.

31

Анонимен

преди 1 година

Както знаете изборите ще бъдат платени от разпродадените имущество на Трифонов, Тошко и Балабанов

30

Анонимен

преди 1 година

ПП са чужди агенти, узурпатори на властта в България. Шайка, случайни бушони нагласени да извършат пъкленото си, продажно дело разпоредено от западните господари като за награда откраднат, което докопат. Безморални плъхове, които без да им мигне окото щяха да ни вкарат във война с РФ, за малко... И вие защо им станахте патерица?!? За далаверите, за морала, за отмъщение, от дребнавост и наивност?!? Много бързо трябваше да разтурите седянката!

29

Анонимен

преди 1 година

ПП направиха тиквата да ми изглежда по-малкото зло.

28

анонимен

преди 1 година

Слави е старо куче и още в началото надуши що за стока са , но слава богу , че им би шута преди да е станало твърде късно.

27

Анонимен

преди 1 година

Кой ще е следващия когото Слави ще изчегърта?

26

Vol'Jin

преди 1 година

Айде да си не припомняме кой кво използвал и новобългарска история!

25

Vol'Jin

преди 1 година

Ти май не си разбрал какво съм ви казал: Аз не съм расист, мразя всички ви еднакво и това важи в особена сила за всичките християнски църкви колкото и да са на брой вече. Предупреждавам че ми лазиш по нервите и учтиво и възпитано те подканям да си тръгнеш ! След два часа няма да съм нито възпитан нито учтив!

24

Анонимен

преди 1 година

Йорданов, ти не си ли поддръжник на Бойко и ДПС? Или не ти харесва , че някой като ПП ти казва истинаТа в очите, понеже двамата със Слави сте огромни лицемери!

23

анонимен

преди 1 година

Едно огромно БЛАГОДАРЯ на Слави , че ни отърва от"умните и красивите", които неистово се опитваха да ни набутат в тресавище от което едва ли има излизане.