68

Лопата

преди 1 година

но фурнаджийска. Свикнали сме им. Лапат в САЩ и кендзат в България, а лижат пред мавзолея на техния "Бог" на Красний плашчад". Подобен курветизъм може да шета само сред българските политикани.

67

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Не може да си скрие червеното оперение. Не че ния не го знаем, но човекът на снимката е аутсайдер и няма да го бъде в политиката. Политиката се диктува от САЩ, ЕС и НАТО, а човеко е със СеСеСеРейска уседналост, или по нашенски "прашчай Григорий-Стефчо" и бегай да правиш революционни партии в любимата ти Рассия.

66

Gorskio

преди 1 година

Поредният ненор.малник...

65

Анонимен

преди 1 година

Пълен фарс стана с всякакви новоизлюпени партии, тип Вожда ша на опраи. Повръщам резко.

64

ИЗНЕНАДИ

преди 1 година

С нищо добро не могат да ни изненадат националните предатели, напротив, те ще бъдат много изненадани от съдебните решения на Военния трибунал и времето ще покаже това.

63

Фантомас

преди 1 година

Нямам му доверие!

62

ШибиРиби

преди 1 година

Какъв Орбан бе ти си чис гювечар дето зеления чорап те инсталира за разбъркаш тюрлю гювеча.

61

Хахахаха,иска ти се!

преди 1 година

За разлика от теб, Орбан не е хамериканска *** и защитава първо народа си и националния интерес на Унгария!Орбан никога не би казал :"България е НАТО, НАТО е България!"Ако ще играеш тоя предизборен цирк, вече си загубил, защото видяхме и усетихме резултата от управлението ти, а н***дупването на СЗО(***) и зеления фашистикат беше черешката на тортата! Спести си усилията,време е за пенсия...

60

анонимен

преди 1 година

Боже, боже и този се е взел насериозно! Той дори незнае, че има война и е толкова зле, че даже и любовницата му избяга от него!

59

Зунга Бунга

преди 1 година

Генералите да ходят да пазят границите.Трябват ли политици да намалят тока, храната петрола и да има заплатена работа за хората.Генералите са доказани настъпани лъжци.

58

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

КЪМ БЪЛГАРСКИ ВЪСХОД СЪС СТАР ПОДХОД

57

Анонимен

преди 1 година

На Орбан на малкото пръстче не може да стъпи Янев.Кой го оприличава с Орбан?Когато започне да раздава на семейства (до 40 годишни) за трето родено дете по 32 000 евро, като изгони всички мигранти и забрани мигрантските лагери, когато заяви в ЕС,че няма да подкрепя техните забрани, когато надмине по мандати Хелмут Кол,както и Меркел, Блеър, Татчър, Гонзалес, Льовен (Орбан има пет мандата)... може да помечтае.Когато направи до 2030 България 15 млн. без да прекроява граници. Няма база за сравнение.

56

Анонимен

преди 1 година

Този е спуснат от Кремъл.Поредния кьорфишек в политиката след мумията.

55

Кой е Янев?

преди 1 година

Работил е като офицер за анализ към Департамента по планиране и програмиране в Белгия (1998 2000). След това завършва Военен колеж към Националния военен университет във Вашингтон, САЩ (2004 2005). В периода 2005 2007 г. е началник на департамент Tрансформации в Центъра на НАTО за борба c тероризма в Анкара. А от 2011 до 2014 г. е военен аташе в САЩ. Но когато трябва да бъде истински натовец, Янев си спомня, че всъщност е русофил и руските интереси са му най-мили.

54

Приятен ден

преди 1 година

Орбан е латентен гей, не че нещо но военни и полицаи с Демокрация не се връзва!Този е учил да убива и изтезава иска политик да става!

53

Анонимен

преди 1 година

Къв Орбан го гони тоя натовец. То никой не се сеща за него ама той с Орбан се сравнява

52

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!

51

Анонимен

преди 1 година

Хаха Къв Орбан ве, ти си слуга на Козяк да дърпа гласове от Възраждане!

50

Анонимен

преди 1 година

Къде е тръгнал по тоя путинопитек.

49

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ПО- ПОЛЕКА СЪС ВЪЗХОДА.