94

Анонимен

преди 1 година

Назначението на г-н Спецов беше политическо, съответно и уволненето му.

93

Анонимен

преди 1 година

Цялото управление на Кирил Петков и Асен Василев е зрителна измама. Удивен съм как една пътуваща циркова трупа взе властта (никога няма да забравя първата снимка на Румен Спецов като шеф на НАП като културист, което веднага ми светна, че в тези има нещо напълно налудно и евтино мошеническо), макар и за малко, и я употреби така само за шест месеца, че и Бойко Борисов им завидя.

92

Анонимен

преди 1 година

До до 82 - Зависи какво караш в Харвард. Може да е някакъв семинар от един ден до няколко седмици, иначе за докторска диплома се учи доста повече годинки в Харвард и да, не изглежда така дипломата като Кировата. Всъщност Киро, Асен, Лена и другите хапвардци уточниха ли някога какво точно са правили в Харвард, т.е. учили?

91

Анонимен

преди 1 година

До Shark- предишното сл.правителство миналото лято започна точно с това! Не им харесва,А?

90

Анонимен

преди 1 година

Целта на Радев не е да връща Бойко, а да управлява. Като не успя с едно прокси, ще опитва с други, времето е пред него. Докато парламентът не отмени институцията "служебно правителство", докато има политически кризи половината от времето ще са на власт неговите правителства.

89

Анонимен

преди 1 година

До пфффф Защо,нали и предишните като дойдоха започнаха с чистката!! Нищо ново. А пък Спецов хич да не се прави на интересен,мястото му изобщо не беше там,той беше най-големия позор!

88

до 97

преди 1 година

аха, единствените Дипломи от Харвард на Английски са за Бакалавър, а Киро показа за Магистър на Английски - пише си го и в сайта им, има секция за история на дизайна на дипломите им. така, че просто няма начин тази на Кики да не е фалшива, при това е от най-евтините фалшификати, тези дето в Интернет ги продават за по 100 долара!

87

Shark

преди 1 година

Не защитавам Спецов, но си мисля дали едно служебно правителство, назначено за 2 месеца, има право да прави подобни смени. И защо беше нужно да бъдат сменени всички областни управители? Четох за смени и по други места. Това за мен не е нормално и ме притеснява. Какво точно прави това правителство? Подготвя избори, или връща на власт някого? Как стои въпроса с газта и с танкерите, и там правят мизерии. Тези действия затвърждават мнението ми да гласувам за ПП.

86

Анонимен

преди 1 година

Каквото ти беше назначението, такова и уволнението. Що се оплакваш? Големият спец Спецов според Асенчо Василев!

85

до 82

преди 1 година

за Харвардските Дипломи е НаОпаки, на това дето си написал - може да Видиш Марк Зукърбърг как Истински Диплома от Харвард изглежда - Хоризонтална е, т.е. Истинските със Сигурност са Хоризонтални! Обаче, няма нищо общо с това, което Кики показа на Медиите, не само показа Вертикална срещу Хоризонтална на Зукърбърг, но и тази на Зукърбърг не е на Английски Език, а на Латински Език!!

84

ЧАПАЕВ

преди 1 година

РАДЕВ ОПИТА ПЪРВО С ИТН, ПОСЛЕ С ПП, ДБ И БСП И НИЩО НЕ СЕ ПОЛУЧИ? ОСТАНА ДА ОПИТА С КОСТЯ И ЯНЕВ. МАЙ НАКРАЯ РАЗБРА, ЧЕ ТРЯБВА ДА ВЪРНЕ БОЙКО. С ЕКСПЕРИМЕНТИ И РАЗНИ ДРЕБНИ И НАСИПНИ КРАДЛИВИ ПАРТИЙКИ ДЪРЖАВАТА СЕ СЧУПВА И РАЗСИПВА!

83

Ванката

преди 1 година

Квото назначението, такова и уволнението! Да се радва, че уволнението не е по криминални причини.

82

Дедо

преди 1 година

Не. Уволнението не ти е по политическа причина. По криминална е .

81

До 88

преди 1 година

Е ти тиквен-чорап ли сакаш да се извършва.

80

Анонимен

преди 1 година

Румен Радев вие си го избрахте. Хвалихте го, четкахте го, ПП не издигна своя кандидатура, а ДБ си оплю собствения кандидат, защото си позволи да го критикува. Президентът ви си е ваш. Сега ви разказва играта.

79

Анонимен

преди 1 година

А бе, няма ли в тая държава някой някога на държавен пост я да напусне я да го уволнят по не-политически причини.

78

пфффф

преди 1 година

Ако имахме армия и военни можеше да се каже че се извършва военен преврат в България.Ама ние нямаме ни армия ни военни,което ме навежда на мисълта че се извършва зелено-чорапен преврат.

77

Анонимен

преди 1 година

Назначението по каква линия беше? Откъдето дошло, там отишло. Нали си е взел бонусите и си е замел дедесарските истории, да не се обажда повече

76

L.

преди 1 година

Айде кажи и за назначението какво е!

75

Анонимен

преди 1 година

Назначението ти също.