78

Анонимен

преди 1 година

И нито дума за преднамереното и умишлено убийство от русия на цивилни, нито за депортираните цивилни, унищожаването на цивилни сгради, дори цели градове. Интересно кой е поръчал изследването и съответно кой го е платил? Мога да се обзаложа,че е някои приближен на Путин.

77

Стига лъжи!

преди 1 година

До Анонимен Никава родина не защитават украинските фашисти, а извършват геноцид над собствения си народ и население, под чуждо външно командване и марионетките Киевския кървав фашистки режим! Самите укро-нацисти са обучавани в чужбина, на запад и след като се върнеха, убиваха собствения си народ и командореха, да не говорим за унижението върху украинския народ, използвани като лабораторни мишки и вкарването на престъпници от чужди държави, които убиваха украинското население, като на сафари

76

Я

преди 1 година

Яаааа, как са отървали такава статия ? Трябва да се пускат само статии, как лошия Путин взривява училища, детски градини и цивилни сгради, без да има там украински военни.

75

Анонимен

преди 1 година

Явно украинската армия трябва да излезе на една групичка по средата на поле за да е по-лесно на руснаците да избият украинската армия и след това да окупират и поробят Украйна. Гениални сте, просто.

74

Анонимен

преди 1 година

Потърсете и им отговорност за масовите гробове на убити бежанци от Азия, това се е случвало в Полша и Украйна, убивали са бежанците от Азия и са в масови гробове!

73

Анонимен

преди 1 година

Абе умници, ако България е във война, къде мислите ще се настаняват военните? При всякакво бетствие като наводнение, бежанци и т.н. във всички държави хора биват настанявани в училищата защото това са големи подходящи пространства. Алтернативата е да бъдат гонени хората от апартаментите им което не е по-хубаво.Украинците си защитават територията и ако не го направят ще бъдат окупирани. Войната за Украйна е на живот и смърт и украинското население поддържа ВСУ.

72

Отегчен

преди 1 година

Нито съм нито фил, нито фоб. Не ми дреме нито за Русия, нито за Украйна, да ви кажа - и за България не ми дреме! Дреме ми семейството и децата ми да живеят добре. Географията е просто подробност. Та, идеята ми е, че Путин /и големите глави около него/ се оказаха гении. Бавно, методично започнаха да променят света, геополитиката изобщо. А Украйна просто се оказа еднъ мъничка пешка в огромната световна шахматна партия.

71

Анонимен

преди 1 година

Русофилите наричат окупаторите, освободители! Измислете нещо по подходящо! Яко сте се налanaли с пропаганда!

70

Стига театър,геноцид

преди 1 година

Укронацистите стреляха и по хора, излязли да търсят вода за децата си и семействата си, стреляха по болници, детски градини, училища,където няма военни,а цивилни, по бежанци,които се опитваха да се измъкнат по зелените коридори, които Русия им осигури, бомбандираха мостове,пътища, крадяха коли и превозни средтства, за да лишат цивилното население от възможността да се оттегли към Русия или изобщо да се изтегли от градовете и селата,използвайки ги за жив щит и още много и много престъпления извър

69

Замислен

преди 1 година

За да се стигне до подобни признания, очевидно вече не съществува начин да се прикрият престъпленията на украинците. Общо взето, до тук беше помощта на западния свят за Украйна. А и западния свят вече си има по сериозни проблеми за решаване от това дали да съществува Украйна или не.

68

Стига театър!

преди 1 година

Какво се правите на неразбрали? Та укро-нацистите , под външно чуждо командване, извършваха геноцид над собствения си народ, масово убиваха цивилното население, стреляйки директно в домовете им, жилища, къщи, блокове, квартали, обществени сгради са разрушени от стрелбите им, стреляха дори в складираните помощи и храна за цивилното население, изпратени от Русия,обричайки ги на глад, стреляха и по хора, излязли да търсят вода за децата си и семействата си, стреляха по бежанците, бомбандираха мосто

67

Анонимен

преди 1 година

Храбрите укри са деокупирали 53 ( петдесет и три ) населени места в херсонска област! Ой какойта ужаст!

66

До 79 анонимен

преди 1 година

Ако приемем тезата ви за истина това не означава ли,че подкрепата за Украина от т.н. цивилизован свят се свива?

65

Дзивко

преди 1 година

Още първите дни от войната имаше кадри на гаубици между блоковете ама нещо не ги забелязваха

64

Анонимен

преди 1 година

Амнести е организация, която защитава правата на престъпниците. Сега престъпникът е Путин и Амнести интернешънъл защитава неговите права. Амнести интернешънъл не защитава жертвите на престъпленията. Амнести защитава престъпници като Джон Пол Фрийман, Путин, Лавров, Шойгу.

63

Анонимен

преди 1 година

Киевската хунта, командвана от чужбина, използва украинците за пушечно месо срещу собствените им сънародници и до последния украинец!

62

Анонимен

преди 1 година

Украинските нацисти и армия, които са командвани от чужбина, не само убиват цивилното население в Украйна, но и го използват за жив щит, де факто извършват геноцид над собствения си народ и под чуждо командване! Това е истината. Украйна трябва да се върне при майка си Русия, трябва, в противен случай, Киевската хунта, ще ги използва за пушечно месо срещу собствените им сънародници и до последния украинец!

61

Анонимен

преди 1 година

хаха,къде са американофенчетата които защитават урките,що мълчите ?

60

Анонимен

преди 1 година

"Ти закъсняваш понякога истинно, но винаги идваш, идваш при нас". От песента "Ако си дал", но и в живота става така, рано или късно истината излиза наяве. Колкото и да се правиш на кьорав и че я няма. Онова треторазрядно актьорче и ролята не можа да си изиграе. Ще го шкартират скоро.

59

Анонимен

преди 1 година

Лято. Ракета поразява училище. В Украйна твърдят, че под оазвалините им хора. Ами има, с каски и автомати.