39

Сата НАТО

преди 1 година

Сателитни снимки показват недвусмислено, че отворите в сградата са по такъв начин разположени, че снарядите са могли да дойдат само от територия контролирана от украинските сили. ----///----- Това няма никакво значение. Отговорност за живота на пленниците носи армията, на която са се предали. Не е трябвало да ги държат в район на бойни действия и да ги излагат на опасност. И не е трябвало да ги предоставят на донецките терористи.

38

Космонавт

преди 1 година

Егоцентричния Путин ще плаща за комплексите си. Защото е непълноценен и в двете глави, засипа Мариупол със снаряди, изхаби 1/5 от всичко което притежаваше. Скоро руснаците ще се бият със сопи и камъни ...те и без това са примитивни, поне ще изглежда логично.

37

Иван

преди 1 година

А пък Путинова Русия за терористична държава.

36

Анонимен

преди 1 година

То такива фейсбук юнаци като Азовци пълно по форумите,така щели направят руснаците,на Кадиров незнам какво..и най-накрая какво излязоха с вдигнати ръце и свалени ***,и въобще не са терористична организация Ами долна квартална банда ..

35

Левтеров

преди 1 година

Браво на Путин, осигури сигурен бизнес на рушките си поданичета - отиват да се бият за денги с вероятност да загинат 1 към 3, обаче те са толкова т ъ пи че продължават да прииждат и не си дават сметка че умират за кефа на Путин.

34

Космонавт

преди 1 година

До 33 Дори те се възмутиха колко са бавни руснаците. Нали щяха да превземат Киев за 3 дни? Защо не продължават напред в момента? Мариупол беше падението на страхливата "армия" от монголоиди. Русия ще си плати солено заради геноцида, ще плаща поне 100 години.

33

Неизбежно е

преди 1 година

Руския нацизъм: масови убийства, масови изтезания и осакатявания, изнасилвания, мародерство, масово унищожение, насилствени депортации, филтрационни и концентрационни лагери, килии за мъчения и терор и така нататък. Единственото което има значение, от това, което руските нацисти имат да кажат на света, е това, което ще ги питат на военния трибунал, който ги очаква.

32

загрижен

преди 1 година

AAAA - не била цяла Украйна за денацификация, а само полка Азов, разбрахме.Първо беше война за 3 дни, после война за един месец, после за три месеца, после до постигане на целите, те така и с нацистите от полка ;-)

31

Космонавт

преди 1 година

До 28 Няма как да има работещ Върховен съд под диктатура :)) Нека да екзекутират няколко човека от 4308 и да ги превърнат в герои и мъченици. Тази война няма да свърши скоро, ще се води докато англичаните не решат да спре. Руснаците са много зле и падат във всеки капан. Ако имаха поне малко мозък, щяха да се сетят, че Осама Бин Ладен няма гроб.

30

Анонимен

преди 1 година

Украинците сами си избиха собствените хора в плен, какво да говорим повече. Сателитни снимки показват недвусмислено, че отворите в сградата са по такъв начин разположени, че снарядите са могли да дойдат само от територия контролирана от украинските сили. Това са фактите, другото е празни приказки.

29

Анонимен

преди 1 година

Когато посипваш жилищните райони на Донецк с противопехотни мини ПФМ-1, това не се ли води към терористичните актове?

28

Анонимен

преди 1 година

Азов направиха грешка като се предадоха официално в Мариупол. Очакването Русия да се отнесе към тях като с военнопленници,не се оправда,защото за Тях никога не са важали законите на войната.Клането на затворниците в Еленовка е замислено като диверсия към Украйна, но сателитни снимки показват, че в двора на затвора са изкопани десетки гробове 4 дни(?) преди взрива.

27

Смях в залата

преди 1 година

Руската пропаганда за покаже колко страшни са азовците, извади некви кадри от южно американски затвори с едни страшни татуирани типове и ги представи все едно че са от полка азов за да надъха матряла още повече.

26

Анонимен

преди 1 година

Може би до месец в клуба на държавите подкрепящи тероризма ще се добави още 1на.Сената на САЩ го гласува.Джо ще го подпише.Да им е честито.

25

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт В Русия няма съд. Има структура за разчистване на сметки като използва изфабрикувани нацистки "закони" за целта.

24

Solar Power

преди 1 година

До От дедо ми знам: Аз знам същото от моите ! Освен това на торбите със захар и брашно на руснаците е пишело - "Made in U.S.A."

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 Даже и руските мегафони отдавна не вярват в тази лъжа (ако изобщо някога са вярвали).

22

Анонимен

преди 1 година

Обявяват те. А редно би било да има втори Нюнбергски трибунал, на който да се изправи самия Путин и цялата му свита от главорези.

21

Космонавт

преди 1 година

Върховния съд на Русия? Това пък какво е? Сбирщайн от 3 монголоида, 2 бурята, 4 якута и няколко метиса с неизяснен произход?

20

Анонимен

преди 1 година

До 16 Да, но защо не кажеш че това са били съветскити войски и в тях и имало и ни малко украинци! Украинцити са по диви, леди и тредни до контролирани от руснака!