164

чудя се

преди 1 година

нинова дали говори със звездите ?

163

Слави благодаря

преди 1 година

Абе добре , че бе славчо да им даде шут та се отървахме от тях

162

мдааа

преди 1 година

нинова явно се радва на себе си , щото друго не и остана :)

161

БКП

преди 1 година

Таз най добре да я затворат в лудницата ,ама окована,до като не върне парите на народа....който краднат безкрай.

160

Анонимен

преди 1 година

Тази е бездънно нагла,лъжлива,корумпирана и безоочлива мръс-ни-ца! Какво е това безсрамие да твърдиш,че всичко е о кей,при положение ,че ни натресоха космическа инфлация,глад,мизерия,фалити,безперспективност?! Ясно е,че тя лъже като за последно.опитвайки се да зариби последните баламурници и да се пльосне пак на топлото столче! Не е ясно кои са тези продънени празни кратуни,които и се връзват на лъжите! Истината е,че Нинова заедно с Киро-Кокорите ЗАГРОБИХА БЪЛГАРИЯ! Съд и затвор за предателите!!

159

Ха ха

преди 1 година

Нинова остана да тропне по масата и да рече - криза като кокорко от яд , че испуска толкова комисионни от оръжие

158

Анонимен

преди 1 година

И аз казвам че държавата е стабилна Ама бачках 15 години в Гълф Еър и надиплих пачките и сега нямам ядове. А Ама какво ще кажат пенсионерите и работещите бедни.

157

Анонимен

преди 1 година

Като има глу паци които да гласуват за нея ще продължава да говори глупости,за да ги баламосва.

156

ууу

преди 1 година

91-ва БКП се преименува в БСП. За да оправдаят преминаването на елита си на богатия бряг. Но беше оправдано със ситуацията. А днес маските вече паднаха -- любов неотразима с бившия идеологически враг. Какво още може да роди Корнелия-та на тази възраст? Каквото и да е, ще бъде под звуците на падащи монети ......

155

Анонимен

преди 1 година

Нинова, заедно с кокорчо, кирчо, и сие, би трябвало да бъдат осъдени за антидържавна дейност. Заслужават го след 7м некадърие и безхаберие и преднамерено предизвикване на енергийна криза

154

От Вселената

преди 1 година

Комунистите Бузлуджа изграждат, Комсомолците след тях вървят, Пионери, Пенсионери стръмен път ви чака, труден път! Чавдарчетата, днешни ***, вдигат чаши и броят Жълтици/ Хайде млади на Софрата да изядем на старите Чорбата! Комунисти, Комсомолци, докога ще играете кютек Чалгата на Чекисти? Бузлуджа, Байрам Чалгата унищожи на нас - Българите - Хората, да играеме Хоро, да пееме заедно в Хор и да се радваме на нашия Бог - Загрея(Слънцето) наше като Изгрее на ХорИзОнта да пееме песни по Лозята!

153

Психо Прокурор

преди 1 година

Стабилна Държава с Психично болен Главен Прокурор (ши.зофрения) но явно на Корнелия Нинова така и изнася! Позор сте бе!

152

Анонимен

преди 1 година

Символа на корупцията, лъжата и кражбата, Корнелия лъже мазно и нагло пенсионерите!

151

Ангелов:

преди 1 година

Един младеж бледен ми казва : Аз в тая война не искам да участвам, не е нужно!Аз му отговарям:Едно време и аз мислех като тебе и правех всичко възможно да си гледам живота и да не влизам в тоя конфликт , има по-големи мъже от мене да я водят тая война. Обаче в един ден, един момент тая война те настига, стига до тебе, смелва те, смачква те и не ти оставя избор освен да отвърнеш на боя, защото копилето е толкова арогантно, че си мисли, че ще убие и теб без последици и не уважава неутралитета

150

Анонимен

преди 1 година

Думите на Корни Нинова галят ухото! Ако кацне някое извънземно на чинията на Бузлуджа и я слуша ще си помисли, че сме най-развивата и просперираща държава в Европа! Ако остане да поживее с минималната заплата обаче, след няколко дена пришълеца ще избяга с писъци откъдето е дошъл и "финансово стабилната и икономически развивата" ни държавица ще се прочуе в Космоса с нещо друго освен Валя Балканска..

149

ъъъ

преди 1 година

Ми то Борисов направи много повече от вас

148

Анонимен

преди 1 година

Тая шопареса няма ли кой да я тресне с нещо по главата? До кога ще търпим тая политическа клоунада?????

147

Бгг

преди 1 година

Лъжите и лицемерието ѝ, нямат край.

146

Анонимен

преди 1 година

Направо се тресе държавата от стабилност,та чак се поразклати.Тез явно живеят в някакъв паралелен на нашия свят.На галопиращите цени викат били нормални,горивото ни било най-евтино,имало газ ама на каква цена.Добре че се отървахме от тия бездарници и от ПП,че в едно с БСП на хората им дойде в повече.И Нинова в България не живеят само пенсионери!

145

Анонимен

преди 1 година

не обръщайте внимание! това е елементарна партийна пропаганда, с цел да активизира предизборно съпартийците! ама откакто оня добрев гешефта се върна, ще търси начен да я прецака..