9

мдаа

преди 1 година

Имат проблеми, защото се правят на хитри и не искат да плащат по условията, които определи доставчика на газ. Другите се съгласиха с тия условия и нямат проблем. Но зимата идва.

8

До 15

преди 1 година

Ти пък с тоя Костадинов, ще ме умориш направо! Ами давай, убеждавай наивниците, те и без друго си търсят новия "спасител"!

7

Хах

преди 1 година

Урсулино, ами проблемите за тези страни ги създадохте ти и любимите ви санкции срещу Русия бре кокошко рошава!

6

Анонимен

преди 1 година

Свалям шапка на Костадинов! Не съм гласувал 10 години.Този път ще гласувам за Възраждане и ще навия висчките си близки и познати, което няма да е трудно.

5

Хроники на абсурда

преди 1 година

Помощ! Спират ни газа който не искаме!

4

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

Фон дер Лайен: Трябва да сме готови за пълно спиране---ВИНАГИ ГОТОВИ. НАТОЧИЛИ СМЕ БРАДВЕТЕ. РЕЗАЧКИ ПЕЯТ ВЪВ ГОРАТА МЕЧКИ СЕ РАЗХОЖДАТ ПО СЕЛАТА, НО ВИЕ СЕ ПАЗЕТЕ ОТ ВЪЛЦИТЕ В ОБЩИНАТА.

3

Анонимен

преди 1 година

Е то това е идеята до 1-2 год макс да намалим доставките от Русия със 100 процента. Руснаците ако си мислят, че само те имат газ се лъжат. Щом не искат 35 процента от световното потребление на газ, има доста други които го искат. Това са милиарди пари и то до живот.

2

Спасов

преди 1 година

Ама защо само 15 процента, г-жо?! Нека намалим ползването на руски газ най-малко със 100 процента! Да им разкажем ние играта на гадните руснаци! И естествено и на европейчеетата...

1

Анонимен

преди 1 година

Закривай тия са по-зле и от СССР.