44

Анонимен

преди 1 година

Те си казаха,че следващата е Полша.А у нас ще го посрещаме Путин с хлеб и сол и зветя за руската армия.Ние тук сме им като Беларус.Абе не отиват на хубаво нещата с тази война.

43

Анонимен

преди 1 година

Учителката по руски така ни възпитаваше 1966г. Съветския Съюз е вечен и цялата власт е негова. Така се възпитаваха децата с червените връзки .

42

Анонимен

преди 1 година

До Вчера Украинските нацисти и хунта, не са спрели да убиват хора и своите съграждани, та те взривиха хора скрили се в подвалите от войната, убиваха цели семейства стреляйки в домовете им, те убиват непрекъснато, за последните около осем години , са избити над половин милион славяни , също и други народи, бяха убили и заровили в масов гроб казаци, гориха български знамена и убиха българи, други бяха убити чрез глад, забраняваха български или друг език да се говори

41

Христо Христов

преди 1 година

Е и? Важното е атлантическите слуги да бъдат унищожени.

40

Анонимен

преди 1 година

краварите да внимават че чичо Вова да не изпусне някой ракета и по тях.

39

Анонимен

преди 1 година

чудесно. да заличи всички без нас и накрая може да заличи и себе си

38

До НАТО феновете

преди 1 година

Е то и Юесей иска да заличи Русия от земята, ама нещо май не им стиска да пробват. А иначе Русия предложи мирно споразумение още март месец, но Кокаина отказа. Ако беше се съгласил тогава щеше да загуби само Донецка и Луганска области а сега губи още Херсонска и Запорожка области плюс половината Харковска. И руското настъпление продължава, на ден Украйна губи по два града. Колкото повече се бави мира, толкова повече територия губи Украйна. И толкова повече страда Европа най вече. Изхода е мира !

37

Анонимен

преди 1 година

Я разкажете как насилвате украинците да воюват срещу съгражданите си и руснаците, въпреки, че не искат да воюват и убивате украинците, които не ви се подчиняват, че сте ги затворили в капан и ги издирвата под път и над път и по горите и се чудят къде да се скрият, за да не ги използвате за пушечно месо срещу братята им, разкажете и как взривихте вашите нацистки възпитаници азовците, за да не свидетелстват за зверствата извършени от запада чрез ръцете на нацистите!

36

Анонимен

преди 1 година

Глупости, Украйна ще се върне при майка си Русия, това са руски територии и украинците са руснаци по произход, а някои западни колонизатори, ще бъдат махнати, за да не убиват повече деца и хора в Украйна, убийствата и терора в Украйна , започнаха през 2014 година, а не през 2022 година! И между другото "У-крайна", означва в "покрайнините на Русия" , но след 2014 се превърна в нацистка Уссрайна!

35

Анонимен

преди 1 година

Глупости, Украйна ще се върне при майка си Русия, това са руски територии и украинците са руснаци по произход, а някои западни колонизатори, ще бъдат махнати, за да не убиват повече деца и хора в Украйна, убийствата и терора в Украйна , започнаха през 2014 година, а не през 2022 година! И между другото "У-крайна", означва в "покраинините на Русия" , но след 2014 се превърна в нацистка Уссрайна!

34

един

преди 1 година

До анонимен - не ми стана ясно какво искате да кажете за будизма, но случайно аз съм му фен. Да, Буда е казал точно това - най-правилния път е средния, а нашия народ - нищо прекалено не е добро.

33

един

преди 1 година

Така им се пада, като ходиха години наред по нервите на Путин. Но объркаха Русия напр. с такива като нас, дето всеки ни е разпарчатосвал както му е изгодно и дефакто ни е превърнал в една перманетна колония, редейки ***.изми от сорта балканско буре с барут, като че ли ужасяващите световни касапници сме ги извършили точно ние.

32

анонимен

преди 1 година

Съгласен, че трябва да си вземе само Донбас. Според будизма най-правилният път е средния. Всичко друго води до нескончаеми вражди, войни, кърв.ища, не че няма пак да има такива, но ще са по-рядко.

31

анонимен

преди 1 година

Според мен трябва да вземе само Донбас.Цялата държава е вече прекалено, а знаем, че нищо не трябва да е прекалено. Това, че оттам е тръгнала Русия, не е аргумент, защото повечето отдавна не са руснаци, а поляци, унгарци,смесени и други. Това са векове и отдавна никакви братя не са. Ако тръгне всеки по пътя си, най-добре. Но Донбас и Крим са техни.

30

ПУТИН КЛЕКНА

преди 1 година

Байдън разпореди война с Украйна...подчиних се...

29

Вчера

преди 1 година

Да избиеш свой граждани в плен само защото са започнали да дават показания срещу хунтата в Киев това е се казва Украински фашизъм който трябва да се унищожи по бързо.

28

Случаен минувач

преди 1 година

През 1920, малко след ПСВ, избухва руско-полска война. Панска Полша окупира Лвов и областта (Галиция). Но Русия я слага бързо "на мястото й". Тогава Ленин решава да създаде отделна република - Украйна, област, където живеят етнически руснаци и поляци на запад. И само година по-късно Украйна се включва в новосъздадения СССР. Така че тази държава е създадена с ленински декрет. Самото й име - Украйна - говори, че е държава отстрани, накрая на Русия.

27

ПУТИН КЛЕКНА

преди 1 година

Байдън разпореди войната в Украйна....подчиних се.

26

Българин

преди 1 година

Украйна няма. Самото име означава покрайнина като се е имало предвид крайната част на Русия.

25

Анонимен

преди 1 година

А китайските военни тренират десант междувременно. Свърши се с англосаксонската хегемония. Изтокът ще победи, защото е с повече човешки и материални ресурси, вкл. територия и полезни изкопаеми. Пак сме на губещата страна - всъщност България е един своеобразен барометър. В мига, в който влязохме в ЕС и НАТО беше ясно, че тези съюзи са бъдещите губещи