39

Анонимен

преди 1 година

Кирчо фалира бизнеса по поръчка от вън.

38

Анонимен

преди 1 година

Държавни капиталисти. Печалбата за нас, загубата за държавата тоест за вас.

37

Манолов

преди 1 година

Ми, като не могат да плуват, да потъват, да затварят и да се махат, "бизнесът"! Да си намерят друго място, дето ще дерат по 200% печалба като у нас. Та и ние да отдъхнем от "бизнеса" им, дерачески. Ще дойдат други, дето могат да плащат, преди да плюскат като разпрани.

36

Анонимен

преди 1 година

Ха ха има и трети избор,фалира!Смешковци!

35

Анонимен

преди 1 година

Старата номенклатура на БКП наричаща себе си бизнес под шапката на мутро олигархията на КРИБ БСК и АИКБ отново реве и иска компенсации докато лъже работниците и краде залъка от децата ни за да тънат в разкош да карат чисто нови мерцедеси и Ролс Ройси за по половин милион лева иска сега и ток да не плаща . То ако беше лесно другари всеки щеше да е бизнесмен . Или плащайте евро заплати или отивайте на бо-клу:-ка и в затвора където ви е мястото

34

Трак

преди 1 година

Кви заплати бе *** смешни ? Вие 33 г не плащате нищо давате африкански заплати като подаяние средно 8 пъти по ниски заплати от тези в ЕС при същите цени на ЕС сега ми тръгнали да дрънкат или заплати или ток . Мръ-сни лицемери мутри и престъпници . Не бизнес а мафия . Мафия на дс БКП

33

Христо Христов

преди 1 година

До българин/17"За 100кв.м жилище ток,газ и вода 700-800лв на месец.Ако смятате,че това е нормално значи сте учили в Харвард" - е па продай го и вземи по-малко. Или *** на село.

32

Христо Христов

преди 1 година

Естествено, че ще платят тока! 95% от служителите са гласували да се евроинтегрират и споделят ценностите на Брюксел - дайте им шанс за това!

31

анон

преди 1 година

А вие какво очаквате? Да се изправи пред избора дали да си купи нова кола тази година или не? Да го духат заплатите.

30

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Бизнесът изобщо не е пред избор! И заплатите и сметките са си негови и не ги плаща, а ги дължи! Едното е за изпозлване на ресурси, а другото за получени продукти и услуги от служителите, които БИЗНЕСЪТ е наел!!!! Ако нещо в уравненнието не се получава... бизнесът не става!

29

НРБ

преди 1 година

Така е в ОЙРО съюза, свиквайте........

28

Българин

преди 1 година

Индустрията с рекорден износ и пак реве. Инвестират си парите енергоспестяваща индустрия, а не в майбах и лямборджинита

27

Истина ви казвам!

преди 1 година

На изложението във Франкфурт 2018 година шефовете на SIemens , Bosch, Stiebel eltron бяха дошли с Опел астра, фолксваген пасат и ауди А6!!! Нямаше нито един джип на целия паркинг и нито една скъпа кола!Нашите пр***дльовци само Жипки и Бентлита? Ай да се оправят тока им бил скъп?

26

Анонимен

преди 1 година

Върнете държавата на Бойко.

25

Бай Хай

преди 1 година

А не може ли служителите да си плащат за ходят на работа?

24

Sigoturi Nakura

преди 1 година

газа не го получава защото е спрян, а е спрян след едностранна промяна на договора, аман от манипулации. Като не става, затваряй и се махай, никой не е роден бизнесмен

23

Времето е наше!

преди 1 година

"купуваме пак от Русия газ, само че чрез посредници" - това е "перлата" в управлението на Кирча и Кокорча! Своеобразен връх на тъпoтиятa и политическото лицемерие! Сами сте си виновни, да сте мислили като ходихте до урните да гласувате! Продължаваме промяната..хахаха!

22

ибаси "бизнеса&

преди 1 година

Това сега УЛТИМАТУМ ли е?!

21

3,14

преди 1 година

Назначените "капиталисти" всеки месец са пред избор. Нов Майбах или заплати на работниците. Не е живот това тяхното значи...

20

Анонимен

преди 1 година

Да дарим по една заплата на бизнеса и по една кофа ток.