60

От Вселената

преди 1 година

Форумци, искате ли да сте щастливци, боба бъркайте в гърне с лъжица дървена и яжте го в паница, пак от глина. Мед с мекици по зори и мляко в медни менци за закуски, топла пита-нощвеница, мляна в камък тук, във воденица, за обяд, а за вечеря пица, пухкава, дебела с кървавица, а на всеки залък - стъкленица с гроздова и вино в бъклица, да се стичат в гърло, по опинци, докато ни изкьорави тая пущеница и си спомним кървава Марица, па се хванем лудо на ибрици и да тропнем заедно македонски ръченици!

59

Възраждане

преди 1 година

ЕС и НАТО вън от България!!

58

Анонимен

преди 1 година

Тия чуха от джуджин думата "нацисти" и сега всичко, което не ги кефи, ще е "нацистко". Горещини от 40 градуса - нацистки горещини; студ от -20 градуса - нацистки студ и сняг; високи цени в магазините - магазинерите са нацисти; събудил си се с г... нагоре и с махмурлук - алкохолът е нацистки и светът е нацистки, и цялата вселена е нацистка! Това са интелектуалните способности на тези хора...

57

Анонимен

преди 1 година

Русофили

56

Българска работа

преди 1 година

До Анонимен 75 Азащо сега нападате по телевизиите антифашиста Вапцаров и се сърдите на Радев,че е почел паметта му?!!

55

Анонимен

преди 1 година

България е най-нацистката държава в ЕС това е вярно много бг защитават укропските неонацисти заедно с правителството бг беше съюзник на нацистка германи и истребваше своят народ особено мдадежта бг са такива продажници

54

една недържава

преди 1 година

Докато България няма ясна позиция ще възстановяваме ли някаква държавност или ще сме бутафорна държава, докато не се разпаднем... Не се чудете държави като Албания, Македония, Молдова да поставят ултиматуми и заплахи към България...

53

От Вселената

преди 1 година

Е то морето не е публично Место. Я погледнете в морето всичко е Гoлo... И Рибите и Рзите и Смоците, всичко е гoлo и гoлo си плува..... на брега гледай Котките, Кучетата, Магаретата, Патките, Пуйките, Птиците имат облекло да си прикриват срамотата с козина и пера..... Само Змията на Земята няма Облекло и затова Господ и дал Отрова - Отровната Змия - Знака на Медицината - да боцка ....да боцка.... да боцка де намери... между Българки и Македонки за далавери!

52

Анонимен

преди 1 година

И защо пред нашето посолство , не сме ги карали ние да влизат в ЕС - сами са си го решили . Гърците ги спираха докато не си смениха името на държавата ( това показва и що за държава са , щом им е все тая как се казва държавата + що за държава е кръстена на област ) после ние се сетихме че също имаме претенции, сега никой не ги спира , а те протестират пред нашето посолство.

51

От Вселената

преди 1 година

Значи така: Пра Руснаци няма! Пра Турци няма! Пра Гърци няма! Пра Румънци няма! Пра Германци няма! Пра Французи няма! Пра Скандинавци няма! Пра Италианци няма! Пра Албанци няма! Пра Поляци няма! Пра Укри няма! Пра Чехи няма! Пра Унгарци няма! Пра Норвежци няма! Пра Сърби няма! Пра Македонци няма! ... Ама Виждате ли бееее от как Иречек и СССРето въведоха СЛАВЯННННСТВОТО... ПРАБЪЛГАРИ ИМА БЕЕЕЕЕ? Всите Българи на Балканите станахме ПРА, ПРА, Пра БЪЛГАРИ БЕЕЕЕ дошли от майната си БЕЕЕЕ!

50

М?

преди 1 година

И на тези ли по 4 000 от Кремъл да се правят на патриоти?

49

Анонимен

преди 1 година

Няма как една открадната земя, история, език, култура и национални герои да не се политически въпрос. След като политически има договорки за връщане на откраднати предметки исторически артефакти, същото трябва да е положението и с всякакъв друг вид невеществени исторически факти.

48

Антифашист

преди 1 година

Не на РСМ в ЕС! Това е най-фашистката държава, след Руслямска!!!

47

Анонимен

преди 1 година

Прави са хората. в България цари корупция на много високо ниво. Деца пият, друсат се, дишат райски газ. Хората се газят по улиците и после им се разминава. И аз не искам да живея в тази страна.

46

Анонимен

преди 1 година

До кога ще ни занимавате с тия ! Заради тия и това , са преобладавали и в управлението на България , сме на това положение ! Национални катастрофи загуба на Беломорието и Одринска Тракия ! Заради тия ! СТИГА !

45

До 58

преди 1 година

Те са в македония пред българското посолство. Ти прочете ли статията или просто минаваш да мрънкаш?

44

От Вселената

преди 1 година

Те Скандинавците забравиха, че са българи, па камо ли и Македонците! Скандинавците де са виждали град, те си живуркат по ливадите от едно време. Някъде през 1920 - 1930г. си смениха името на Столицата от ... Християния на Стокхолм и от тогава забравиха че са Българи.. Столицата им Християния е кръстена на името на Българската Принцеса - Християна. Освен това през 3 век - Улфила от Никопол - Уструм им правиме азбука на Джентълмените. Ама ко да са прай? А сега правиме нова азбука и на Макетата!

43

Анонимен

преди 1 година

По тази логика,понеже е имало Волжска България,ние сме руснаци.Езиците ни са близки и почти се разбираме,въпреки,че "македонския" ни е по-разбираем...Да се пишем тракийци и точка.

42

ха ха

преди 1 година

Прабългарите са един файтон хора и няма как да пренесат език на шепа хора да се говори от местното българско население.Македония е област в 3 държави,а Ал.Македонски е роден в гръцкия град Пела.Просто сегашните"македонци",доколкото са такива са си създали държава,но понеже нямат история си я съчиняват.

41

Ваксър

преди 1 година

Аз пък искам да се признае че съществуват , Аржентински, бразилск, Чилииски ,Венецуелски ,Кубински език....па тогаз и македонския...