72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 90 Кое не разбра, бе, другарю? Казах ти вече, рекламираш ми просия като някаква мерило, затова се сравняваме да видим какво искаш да стане у нас. Къде буташ ЕС? Къде е ЕС , къде е просия?

71

Анонимен

преди 1 година

На Русия не и трябва подкрепа за войната в Украйна, Русия сама ще си върне цяла Украйна. Лавров е на обиколка в Африка и Азия защото това го налагат интересите на Русия, западната хегемония умира, светът се разделя на нови зони.

70

Анонимен

преди 1 година

До Боби България имаше повече изтребители отколкото Германия и Франция. Това казва всичко как са изнас-ли икономиката ни, за да ги пазим ТЯХ. В момента България пази въздушните ни граници с 16 изтребителя. С други думи, просия ни е ПРИНУДИЛА да си плащаме за това, че ТЯ е решила, да ни милитаризира, за НЕЙНИ цели. Това е руската наглост: да те накарат да плащаш за ТЕХНИЯ масраф и да ти набиват как трябва да си им благодарен за това.

69

Анонимен

преди 1 година

До 80 България е най-бедната страна в ЕС факт, най-корумпираната -факт и най - "послушната"(квото кажат господарите от Брюксел и Вашингтон се изпълнява ) - факт

68

Пижо

преди 1 година

Я, ти да видиш.. Цял континент и от 62 държави ни една не спря самолета му. Нали уж цял свят бил срещу Русия. Митове, митове, митове...

67

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 85 "Пращали сме компоти и кисели краставички,а са ни връщали нефт,газ и оръжия" Пращали сте от консерви, през мед, през безценни плодове и зеленчуци, каквито те не могат и да сънуват, и сме им предлагали курорти, каквито те не могат и да сънуват, в замяна на некадърна техника, от която не сме имали нужда, но са ни тъпчели с нея, за да им плащаме за да ги пазим ТЯХ, плюс заводи, които са ни фалирали на всеки 10-15 години. ФАКТИ.

66

Анонимен

преди 1 година

Африка опита им с европейците е те са колонии , всичко се взима от Европа е и нищо не остава за тях, освен това европейците обичат да правят войни в Африка предимно партизански за да могат да контролират добре обстановката , в един момент идват руснаците и китайците които искат да правят бизнес взимат доста но и оставят доста , освен това набързо потушават всякакви бунтовници и въдворяват мир.Така Русия и Китай превземат Африка която по традиция си е европейска колония.

65

Анонимен

преди 1 година

Пращали сме компоти и кисели краставички,а са ни връщали нефт,газ и оръжия. В момента почти не произвеждаме нищо и нищо освен задължения да ги слушане не получаваме от ЕС

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Това не е вярно . Ние не можем да се сравняваме с Русия и никога няма да можем . В северните части на Русия заплатата беше над 4000 долара сега не знам колко е . Трактористи в сибир се търсят на 2000 долара и няма (4000) лева чисти а не бруто . Да в Русия има и малки заплати . Това са заплатите на дупитатите и чиновниците които обаче са много на брой . В Русия има пазарна икономика а в ЕС държавен хранинизъм основна черта на комунизъм .

63

РУСИЯ

преди 1 година

Чака помощ от Еритрея

62

Анонимен

преди 1 година

До Боби Ти спомняш ли си българо-съветЦкия бартер, за който говоря? :)))))

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 76 България е пред просия по стандарт на живот. Факт. :)))) Българите са много по-заможни от руснаците. Факт. България е много по-уредена страна от просия. Факт. Това ми стига. :)))

60

Анонимен

преди 1 година

До 64 това да не ти е зеленски дето реве нонстоп за подаяния и прословутия му чуждестранен легион в голямата си част е от полски наемници. Няма да се учудя ако на терен работят и от академи и другите американски частни военни компании

59

Гражданин

преди 1 година

Товариш Лавров, наемници ли ще търсиш в Африка че да ви помогнат във войната в Украйна. Рашъните не искат и не могат да воюват там. Виж африканците ще са готови на всичко само да избягат от Африка.Честито за новите ви партньори.

58

Велико джудже!

преди 1 година

Там е мястото на Русия-в Африка, единствено Путин го разбра и наистина е голям шахматист - заблуди Запада, че иска да са развити, а всъщност все ги влече към Африка - богати на ресурси, но бедни !

57

Анонимен

преди 1 година

До Искам да кажа че ние никога няма да изпаднем до американската Либерия но и няма да настигнем по стандарт Нигерия . Тоест евроатлантическите партии ни предлагат средноафрикански стандарт на живот като в Северна Африка а не европейски както ви лъжат по телевизорите . Това ще бъде до края на нацията ни след 30 до 40 години защото при нас този африкански стандарт ще е съчетан с изчезване на нацията и икономиката от евроробство аааа ,,членство,,

56

ЯСНО

преди 1 година

ОСВЕН ЦЯЛА ЕВРОПА, И АФРИКА МРАЗИ РУСИЯ! ТОЯ Е НА СПАСИТЕЛНА МИСИЯ! ДАЖЕ В АФРИКА ВЕЧЕ НЕ ГИ ИСКАТ ***!

55

за неграмот.ните

преди 1 година

колониите на франция не искът вече да имат иконономически връски с европеиците защото ги имат лъгали

54

Хахаха

преди 1 година

Ейййй рашките колко са жалки...всяка друга страна е по-добра от тяхната раша. Обикалят като каруцари...ако може по още едно, но народя не пие водка!!!!!

53

Анонимен

преди 1 година

До Боби "Дайте да направим БАРТЕР." Спомням си българо-съветЦкия "бартер". Ние им давахме без пари безценна селскостопанска продукция и туристически дестинации, а те ни пълнеха с безполезно въоръжение, за което трябваше да им плащаме и за издръжката му и неефективни производства, които на всеки 15 години ни докарваха до фалит (което си беше и целта им, де). ЕДин руснак предложи ли ти "бартер", значи мисли да те ОГРАБИ.