184

Анонимен

преди 1 година

До Мдаааа "Само родните путници казват, че вскичо е наред и рашистите вече са в предградията на Киев. На тях още не са им разрешили да проглеждат." Всъщност, това идва от неграмотността им: понеже са на амбразурата не защото знаят, а защото не знаят, могат да бълват само това, с което ги захранват, а когато нещата не вървят, господарите им крият докогато могат. Допълнително, понеже знаят, че слугуват на терористи и престъпници, не си признават и очевидното, та накрая най-последни "проглеждат".

183

Анонимен

преди 1 година

украинск.армия затваря чувала в херсонска.coлдaтите изоставят техниката и плуват на отсрещния бряг.

182

Б

преди 1 година

Само екраинци и руснаци са готови да емират за Украйна! Американски и натовски войници там няма да стъпят! Така, че всичко ще се реши между украинци и руснаци на фронта..санкции не са необходими и даже са контрапродуктивни

181

До до неразбрал - 2

преди 1 година

И за да затворим темата, неслучайно хората се учат с години да проектират и изграждат стоманени мостове. Иначе щяха да ги правят от някаква основа с нахвърляна върху й най-дебелата и голяма по размер стоманена ламарина, произвеждана или внасяна в страната и нямаше защо да харчат грешни пари за образование и наука, че и студенция и инженери по тия специалности, не ли? А може би не случайно съществуват и термините: временни и постоянни съоръжения, пък били те и пътища или мостове...

180

Б

преди 1 година

Не ми харесва идеята, някой да си върне отдавна загубени територии като Русия, но не ми харесва и идеята някой да си купи държава за военна база и прощадса както САЩ!

179

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 189 "Скоро предстои окончателна победа" Колко "скоро"? :)))) Дай срокове. И после да не се криеш, като мине "скорото" и нищо такова не се е случило :))))

178

до Кога ще свърши

преди 1 година

Информацията явно достига със закъснение до тебе драги. Последната информация от устата на Зеленски е 30 жертви на ден. Благодарение на последните доставки западно въоръжение. Сега да не кажеш, че е лъжа, т.е не лъже само когато искаш да чуеш.

177

Анонимен

преди 1 година

До Пак по опорката? "По-точно военното пристанище на Одеса и предприятия, които произвеждат военна продукция. Не е съвсем същото, нали?" Така, така. После, когато започнат да сриват жилищни блокове, театри и моллове, там ще еимало "огневи позиции" и бандеровски щабове, и докато "освободят" Одеса, целия град ще е в руини. Познато от всички предни нацистки "освобождения" на кървавия сатрап в Кремъл.

176

До до неразбрал

преди 1 година

Разликата е, че в твоя случай полагаш ламарината върху ненарушена земна основа/път, като я използваш за по-добро разпределение на товара върху компроментирания участък. При директни попадения имаш нарушено пътно платно и мостова конструкция, което е малко по-различно. И ако структурните поражения са в някакви граници, но под размерите на ламарината, ще стане. Но когато размерът на пробойната е съизмерим с нейните габарити (а те не са безкрайни за съжаление!), ще съм любопитен да видя минаването

175

Анонимен

преди 1 година

Путин е идйод, драги пътници. Тьпо ченге с личностни дефицити. Поведение на 100% психопат.

174

Кога ще свърши

преди 1 година

Простата сметка показва, че при тези жертви (100 убити и 500 ранени на ден, по думите на самият Зеленски, а всъщност са поне два пъти повече) до една година от украинската армия няма да е останало почти нищо.

173

Анонимен

преди 1 година

Ами като се отричаш отречи се и от териториалните придобивки към Украинска територия датирани от времето на Екатерина Велика през Ленин, Сталин, Хрушчов и до ден днешен. ----///----- Ми не е нужно нищо да се отрича. Има си международно право, международнопризнати граници, страни-съюзници, все идет по плану.

172

Б

преди 1 година

Много мразя когато политиката пренаписва историята..както в РСМ така и в Украйна

171

Сата НАТО

преди 1 година

Според мене Путин и това е планирал - много му се искало войските му да минават Днипро по понтонни мостове. Все идет по плану, товарищи!

170

Б

преди 1 година

Много мразя когато политиката пренаписва историята..както в РСМ така и в Украйна

169

Анонимен

преди 1 година

До До Боби Боби е много обективен и коментира само руските победи. Вече пети месец коментира победата над Лисичанск.

168

До Боби

преди 1 година

Боби я кажи какво се случва във Високополье Херсонско, "нацистите" казват че има огнево обкръжение. А Конашенко не споменава нищо в сводките. Сещам се че такова нещо всъщност няма, или греша.

167

до неразбрал

преди 1 година

наистина си неразбрал!!!!

166

Мдаааа

преди 1 година

Стрямоусов говори общи прикзаки и пповтаря заплахи, Гиркин вече признава лекичко за проблеми. Само родните путници казват, че вскичо е наред и рашистите вече са в предградията на Киев. На тях още не са им разрешили да проглеждат.

165

Анонимен

преди 1 година

До Б Тези басни от Путин ли ги научи, защото той има много извратено разбиране на историята. Ако всички бяха историци като Путин досега човечеството щеше да се е самоунищожило в безсмислени войни като тая която той подпали в Украйна и сега не знае как да я прекрати. Докара я до там че или Украйна ще изчезне или Русия ще изчезне. Като вземем в предвид че Украйна успя да обедини целия цивилизован свят на своя страна, Русия трябва да се готви за ликвидация.