12

Анонимен

преди 2 години

До Росен Плевнелиев Пропусна. Най-големия такъв се състоя вече: беше на 9 май на Розовия площад, ръководен от баш-ге-зера. :)

11

Анонимен

преди 2 години

Дагестан и Ингушетия вече са независими Държави там вече са провели местни Референдуми за отделяне от Москва

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 "До 2 кво стана с предните играчки , джавелините и стингърите, май се счупиха." Щото се "счупиха" затова русНАЦИте не смеят да влязат с танкове никъде, преди артилерията да е изравнила всичко със земята :))))

9

Росен Плевнелиев

преди 2 години

Да направим един гей парад с плюшени мечета срещу агресивната окупационна руска армия!!

8

Анонимен

преди 2 години

До Боб След като украинците са съобщили за 70% сега руските разработчици на "Референдума" спешно работят да променят предвидения резултат, само и само да не се окаже прогнозирания от украинците. :))) Важното е да е "успешен", нали така? :)))).

7

Анонимен

преди 2 години

До 2 кво стана с предните играчки , джавелините и стингърите, май се счупиха. Сега чикчирикаш за новите. Обаче това не ти е някакво фентъзи на толкин. Идва критична точка от която ти също няма се измъкнеш. С кеф ще те бия и после в ще те оставя в лудницата да сънуваш с коката на Брендо.

6

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Урковците ако си бяха седели кротко, без да предават странат си на САЩ като полигон против Русия, сега щяха да си живеят живота. Но, заложиша на грешната страна.

5

Боб

преди 2 години

Кефи ме как украинците вече даже са изчислили резултата от референдума с голяма прецизност! Ами ако не е 70% , а 79%???

4

Асан

преди 2 години

A

3

Мхмм

преди 2 години

В референдума ще има само един символ - мастилена чавка за да. За нежелание да се гласува или желание за не - жигосване на Z на челото.

2

ОВЦЕ, ЗАРЕЖДАТЕ ЛИ??

преди 2 години

ОТСТЪПКАТА ОТ 25 СТ ЗА ГОРИВА ЩЕ Я ВРЪЩАТЕ !! СКОРО ЩЕ БЪДЕ ОБЯВЕНО !! ДАВАЙКИ ТАЛОНА НА КАСИЕРА ВИЕ ПОДПИСВАТЕ ДОГОВОР !! АКО НЯМАШЕ ДА ВРЪЩАТЕ ПАРИТЕ В ПЪЛЕН РАЗМЕР С ЛИХВИТЕ, ТО ОТСТЪПКАТА ЩЕШЕ ДА ВЛИЗА В ЦЕНАТА И НЯМАШЕ ДА ВИ ИСКАТ ТАЛОНА !!

1

Анонимен

преди 2 години

Химарсите ще направят всеки "референдум" в окупираните от Орррркиите области невалиден.