57

бай Даньо

преди 1 година

До Анонимен 49 Как "какво" бе гьoнсурат!? Нали революцията на промянаджиите дойдохте за нов морал за борба с корупцията и бухалките на "мутрата" !? АЛО!? Май от оригиналната идея остана само революция за революцията на Продължаваме Посиpането!?

56

Анонимен

преди 1 година

До 54.. Ами погледни в огледалото..

55

Царя е гол

преди 1 година

Най-добре е да задържи властта до декември, да се види преди избори, колко кораба газ докараха, от колко разнообразни места вкарваме газ. Да се види защо спряха с лъжи производството на въглища в Брикел и как блокират икономиката. Какво по-дяволите прави тоя луд Петков, иска да измрем? Колкото повече стоят, толкова повече кирливи ризи излизат. Записа обаче е брутално скандален. Толкова лицемерен, така си правят мръсно един на друг. Подготвят пак купени избори, бухалки, някой да им замита лaйнoтo

54

Само на политици ще

преди 1 година

ПП се затриха също като вас. С арогантност презрение към тези дето ви изкарват заплатите с труда си. Затова на всичките отивайте да си берете лайката.

53

Аз промяната

преди 1 година

42 БУХАЛКАТА НА МАДЖО 42 БЕДЕН БЕДЕН ПИСАЧ НА ЗАПЛАХИ

52

Анонимен

преди 1 година

Демократична ( Социалистическа) България.Позор за Хр Иванов!

51

Анонимен

преди 1 година

Кой въобще гласува за ДБ, не мога да разбера!

50

Анонимен

преди 1 година

Милиционер е моя татко. Милиционер ще съм и аз.

49

Аз промяната

преди 1 година

Значи Нищо като говорят тези дб а какво от това че някой иска бухалка да бъде за изборите и да няма власт да се бавят нарочно държавност разпускане на парламента по неотложност алчници

48

Mopcku_

преди 1 година

Чудя се какво още излиза от тзяа уста на Десито общата и дали изобщо си е избърсала устата след поредния мааааанеет. Упорите се говори, че дулувската общачка не прощава на нито един охранител на НСО, който е срещнала.

47

Анонимен

преди 1 година

Десислава Атанасова е една много глупава жена.

46

Анонимен

преди 1 година

От записа се чува, че мотаят, за да изтеглят изборите на 15 октомври. Депутатката от БД накрая след 10 минута казва, че започвали да плащат някаква цена за нещо, което няма да се случи. До скоро по нейни думи са плащали някаква цена за нещо, което е имало вероятност да се случи.

45

Анонимен

преди 1 година

Корнело ***, имай малко приличие. Какво си заапала тоа мандат като питбул? Виж колегите си от Европа - и лека сянка на съмнение да се появи - веднага оставка, а ти си го фанала като гаечен ключ. Аре малко по-културно!

44

Голема Скука

преди 1 година

Изобщо не е скандален този запис. Да не говорим, че тая интерпретация с бухалката не е на Ристьо а на Рошко, който бил казал "Ако има бухалка, ние трябва да сме в нея", казал го е защото иска КОНПИ да пази Славуца. Много скучен запис. Не е скандален по никакъв начин и не може да се сравнява с компроматите на Лойко.

43

Анонимен

преди 1 година

Ама Герб ги е страх ли или какво?! Не разбирам тая за какво подскача. Записа го изслушах, говорят си на жаргон, наричат се с малки имена, нищо особено. Били използвали думата бухалка, е какво от това?

42

Анонимен

преди 1 година

Радев да се заеме да оправи тази каша докато е време понеже точно Радев я забърка.

41

бай Даньо

преди 1 година

ех другаре другаре, колкото и шанса да ви даде българския народ все провал !? Както казват вашите настойници от мадър Раша "хотели както лучше, а получилос както объчно" Провал след провал другаре - Живков ( знам че го смятате за светец тоя , ама дава пъти фалира България и затова се опита да я шитне на сесерето гола и боса ...) , Луканов , Виденов, Киро ... буля Куrнела ли ще оправи работата!?

40

Анонимен

преди 1 година

Нинова няма да даде властЪ току така. Сега й е паднало, втори път няма да има и тя го знае. Тъй че ще чакаме ноември да позахладнее и столичани да се сетят, че могат да бият. Дотогава - крадене като за последно и масово назначаване на наши хора.

39

Маджо съм

преди 1 година

Ало, Ристьо,каква я мислеше, каква стана!!!

38

Губу Габа

преди 1 година

РИСТЕ, ХВАЩАЙ БУХАЛКАТА И ЗАПОЧВАЙТЕ ДА БУХАТЕ ПО ГЕРБАВИТЕ. ДАВАЙ МОМЧЕ! НАРОДА ЗА ТОВА ВИ Е ВКАРАЛ ВЪТРЕ.