24

Анонимен

преди 1 година

Противостоянието между Русия и запада ескалира по всички направления. Западът не успя да задуши Русия икономически. Ситуацията е сложна и динамична. Единственият начина да спрем Путин и да не позволим на Русия да спечели в Украйна е ядрена война с Русия.

23

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Мен слабо ме интересува далине болен или не. Интересува ме дали има разум ,а очевидно е лилен от такъв. Политиката му е пълен провал и бой от украинците ще яде.Ако си беше подал оставката преди няколко месец днес нямаше да летят ракети навред. Антой е наясно,че ако днес се проведат избори в Украина няма дс спечели повече от няколко мижави процента.

22

Ужасен

преди 1 година

Ох, ужасен съм от кървавият доктатор Путин който без причина нападна невинната бяла пухкава мирна демократична братска славянска държава Украйна със чеченците и с дагестанци! Ох, много съм ужасен! Просто съм терифициран, ох!

21

Анонимен

преди 1 година

Никой не му дреме. Интересно е само кога този ще го няма, какво плямпа всеки ден, няма значение.

20

Анонимен

преди 1 година

Не четох новината, но се замислих дали това е новина или някаква глупост ?

19

Йордан

преди 1 година

Не е болен. Само се друса и има проблем с наркотиците.

18

Чугунолеяр

преди 1 година

Не е още станал "кръвожаден клоун", защото тук-там има *** да мърдат, но като ги изтрепят, тогава Той трябва да получи Нобелова награда за мир, свобода и прогрес. Рашистите вече сдават багажа и това не е само на бойното поле, а и вътре в страната, която започна да се задушава от дефицит на храни. Радостният факт е, че все още водка и самагон се намират по магазините и има плодове, за да си правят син спирт чрез тенджерите под налягане от който с положителност се ослепява.

17

бай Тъпчо

преди 1 година

Това момче лудо ли е бе? Ние сме били на неговите години ама той не е бил на нашите и не се знае дали ще ги стигне, та откъде знае тогаз, какво е да си на 70г ...Че аз колкото мога да вдигна и нося, той на два пъти не може да го пренесе бе. Путин може да е всякакъв, ама един шамар ако му тресне и на Зелю ще му се откачи главата от въртене...Много са не-остри тия млади пишлигари бе, мислят, че с тях е почнал тоя свят и всичко преди, не го е имало...Да се кръсти, да не го срещне дърт като нас!

16

Възмутен

преди 1 година

Ох, защо Путин нападна невинната пухкава бяла демократична миролюбива Украйна без никакв причина и без да бъде провоциран по никакъя начин, ох, възмутен съм.

15

Gross

преди 1 година

В един конфликт, този който постоянно плямпа е агресивната страна. А на този устата му не млъкна

14

Анонимен

преди 1 година

Той, Зельо, това пропуска, че на почти 70 без бЕло със сигурност ще изглеждаш и бъдеш по-здрав от 44-годишен на бЕло. Той може и да си изпълни задачата, ами след нея? Едва ли приятелчетата му зад океана ще продължат да го дундуркат.

13

до 13

преди 1 година

И други наблюдават от разни сателити... къде ходи по нужда джуджето.

12

Русия иска мир

преди 1 година

Русия заговори за мир. "Ще има мир. При нашите условия. И в никакъв случай върху тези, за които ръмжат из Европа и отвъд океана обърканите политически импотенти" - написа Дмитри Медведев в Телеграм канала си.

11

С.Н.

преди 1 година

Героят на нашето време, чиете име ще отекне в историята!

10

Анонимен

преди 1 година

Руските военни постоянно разполагат с точните координати на Зеленски за да го пазят и да не нанасят удари там. Но има опасност сам да се затрие от шмъркане.

9

Котка

преди 1 година

Нищо му няма. Прешмъркал е сигурно. Може да се е наложило малко детокс, та затуй...

8

Анонимен

преди 1 година

Зеленски каза "не съм сам". Това го знаем, че не е сам - плаче са психиатрично лечение.

7

Анонимен

преди 1 година

Да изкара докато си изпълни задачата да подпише капитулацията, Зеленски е важен човек. Но съдейки как е подппухнал, може и да не изкара, белото може да му види сметката.

6

Анонимен

преди 1 година

Кръвожаден клоун. Съсипа страната си и прати на смърт украинците. И всичко това, за да е полезен на онези зад океана.

5

L.

преди 1 година

Ей, отдавна не го бяхме прожектирали тоя сериал. В тази серия отрича там нещо. Кота ще отрече, че е на кокаин?