42

Анонимен

преди 1 година

Кво станС с Москвичите,лельо?Сглабяте ли?

41

Анонимен

преди 1 година

Щом реват, значи се движим в правилната посока.

40

Бесен

преди 1 година

Горкият Запад! Какво ще прави Европа без Руския газ? Как ще я бъде? Как ще се справи без суровините от Русия? Идва краят на света? А какво ще прави Русия без най-големия си пазар? На кого точно ще продава след като путинския режим се сгромоляса под тежестта на собствената си несъстоятелност? Путин ще влезе в историята редом до Горбачов. При Горбачов се разпадна недоразумението СССР, при *** ще се разпадне Русия! Ще пия за това!

39

...

преди 1 година

Значи таз мога да я разбера само по един начин! Та значи руснаците не са нападнали украйна! Не са избили десетки хиляди цивилни не са разрушини нито един украйнски град и това всичкото което не са направили е легитимно! А това което европейския съюз и целия свят направи като сакнкции срещу това което руснаците не са направили е не легитимно! Ама моме ама то реалността друго показва *** моме!!! Що така ви се бърка онова което казвате с онова което вършите и с реалния живот!? Нещо сте за психиатър!

38

ВъZраждане на СССР

преди 1 година

ЕС се простреля в крака!!! За седми път!!

37

Анонимен

преди 1 година

Така ми се струва или тро лове те намаляха? Не всяка статия излиза с 20 мнения с опорки рано сутрин, броя коментари намаля.

36

Какооо

преди 1 година

А ти продължаваш дя показваш колко не можеш без ЗАПАДА. Жалка сиииии

35

ха ха

преди 1 година

Те затънали до гуша тръгнали на запада акъл да дават

34

Както

преди 1 година

е тръгнало, през зимата много хора ще псуват санкците. Сега е лесно при 40 градуса. Ама той простоватия българин кога ли е виждал по-далеч от носа си?

33

Анонимен

преди 1 година

А вие ще чъфнете, че и ще вържете! Жалко само за обикновените хора.

32

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 13 В Югославия имаше военна наказателна операция.Чужди войски там не са влизали. В Украйна е пълно мащабна война.Няма място за сравнение.

31

Щом

преди 1 година

ревтунят, а напоследък и щом Батькя Лукашенко почна да говори за мирни преговори май задънената улица е другаде. Иначе щяха нагло да се подиграват на "прогнилия запад".

30

Така е ..

преди 1 година

Санкциите са с глобални последици за световната икономика...!Санкциите са отговор на последиците от войната в Украйна.Параноично е Захарова и Путин да твърдят че Запада бил виновен за войната.Лакомията за още територия и природни богатства на Путин е причината.

29

АнонимеН

преди 1 година

НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ МУ СЕ ИСКА МНОГО ДА Е ЗАДЪНЕНА УЛИЦАТА АМА ТЯ НЕ Е! ОЩЕ САНКЦИИ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДАТ ЗА ДА ПАДНЕ РЕЖИМА И ДА СЕ ОТПУШИ ЗАДЪНЕНАТА УЛИЦА!

28

70

преди 1 година

Запада е в "задънена улица", Русия върви към "светлото бъдеще". Тия 4000000 руснаци пристигнали в прогнилия САЩ направо не ги знам кво правят там. В "задънената" Европа пък да не говорим колко са.

27

Руска

преди 1 година

работа. Все другите им виновни. Тях кой ги кара да влизат в Украйна? 30 години банда *** от КГБ краде от руския народ. Сега направиха тая война, че стола им почна да се клати. Марийка остана без филъри и ботокс. Европа била в задънена улица. Кой я сложи там? Вашето късогледо джудже и групичката му пенсионери и приятели по чашка. На него се сърди.

26

Анонимен

преди 1 година

Хубава е да слуша човек русофиилистичното квииичене :))))

25

31

преди 1 година

Тяло има, подходящо за ренесансова картина.

24

Русобил

преди 1 година

Явно пияниците са на почит в путистан , пийте Иван чай и бъдете щастливи.

23

ДО МОРСКИ

преди 1 година

до Морски - чисто подварждаване на фашиския им метод - пр.с.та.ци сте