211

Петкова

преди 1 година

При теб във Банкя ли щеше да бъде толкова тока. Мутро нещастна. При теб България емитира облигационни заеми за 16 милиарда евра. Сега ти и твоите депутати ще ги изплащате.

210

Анонимен

преди 1 година

Ако Борисов управлява как мислите ЕС ще ни даде ли евро фондове:) мисля че ще ни пратят в шеста глуха и ще приключим с парите от ЕС и за асфалт няма да има кинти :)

209

Аз промяната

преди 1 година

225 освен изкривена та мутра на подмяната няма да пиша имена злобни че така и не успяха да грабят още друго не виждам а ти 225 стига пиши лъжи е затова си нает

208

Анонимен

преди 1 година

Всички във властта днес работят за работодателя си Божков. Само Нинова е в неведение, докато я залъгват с власт.

207

до Тиквата

преди 1 година

Тиквуне, трепериш яко нали ! Така сте се омазали до уши в кражби и корупция, че сън не ви лови какво ще стане, ако Рашков стане шеф на КОМПИ и ако падне Каскета ! Цялото ГРОБ и ДПС сте за затвора ! Не си наядохте и не се накрадохте, ама то идва Видов ден !

206

1

преди 1 година

До Силва,силве,защо не видиш,озверялата физиомутра,на твоята тиква,която не може да се докопа до 13 милиарда,които ще отпусне ЕС на България,ето затова е неговия кански плач за власт,но уви,вече няма никога и да помирише властта,той е никой.

205

Анонимен

преди 1 година

Върнаха диктатурата на комунизма. Бъркат я с диктатура на пролетариата. Божков, дори и чрез Рашков няма да се върнеш. няма да позволим, независимо кого подкрепяме. Кадиров ще те храни още дълго в Дубай. Доживотно.

204

Анонимен

преди 1 година

Батман Борисов любимия герой ще бъде заловен от подлия и лош Рашков :) хаха тоя щом пищи скоро ще има светлина в тунела :)

203

Аз промяната

преди 1 година

КОЛКО ЛЮБЯЩИ КОМЕНТАТОРИ ВИЕ ВИЖТЕ ПЪРВО СЕБЕ СИ НА БОРИСОВ НЕ МОЖЕТЕ НИЩО ДА МУ НАПРАВИТЕ ОЛИГАРСИ ПЛАТЕНИ ТТТТ ПЛАНИНА БЪЛГАРСКА Е И ЗАТОВА ВЕЧЕ НЕ ЗНАЯТ КАК ДА ГО ПРЕБОРЯТ НИКАК НЕ СТАВЕТЕ МРАЗЕЩИТЕ ЖАЛКО ЧЕ ВАШАТА СМЕТКА Е ПЛАЩА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ ОЛИГАРСИТЕ ПОСЛЕДНИ НАПЪНИ

202

1

преди 1 година

До За сведение,много ти е лъжливо сведението ти,ако имаш някъкъв нвдвижим имот,погледни си нотариалния акт,и ще видиш,че според акта и ти, като Рашков,ще имаш 20 имота,които са описани в акта.

201

Анонимен

преди 1 година

Божковистът Рашков и без това "Клати" всички и ги управлява заедно с Радев. Двамцата готвят генералски преврат.т

200

За сведение

преди 1 година

Дамаджаната не лови мутри а си пие на една маса с тях и ги спасява от правосъдието.Така се правят 22 имота и 12 тоалетни от държавна работа и ръчичките са ти чистички.

199

Мнение

преди 1 година

Давам му най най най много още по малко от седмица на свобода. Гешев ще го арестува за да запази кожата си. Има заповед за ареста на Гешев в Люксембург и скоро ще бъде подпечатана. Моли се на Господа, Борисов. Моли се за прошка на онези, които ти снимаха от затвора защото лошо си правил и лошо ще получиш

198

Тежки

преди 1 година

дни идват за народния любимец очевидно е! Параноята го тресе яко и допълнително обременява липсата на логична мисловна дейност. В съчетание с лишения от реални и елементарни природни дадености нарцисизъм, старостта ще е тежка и мъчителна!

197

Силва

преди 1 година

Истински българин и държавник!Това е Борисов ! Бърка им навсякъде на озверелите ,негодници.Изтощихте се,препотихте се, изтрещяхте, превъртяхте , ни Борисов стои като исполин,а вие като нищо.

196

Първо теб!

преди 1 година

Бойко Рашков "ще излови" първо теб, мутро сикаджийска и престъпник от подземния свят, при това - престъпник от най-висока класа и ние всички знаем защо си такъв! И ти знаеш, нали? Затова си се напикал от страх! Ами, бягай на идвана при "новия ви коалиционен партньор" - онова сакато чудовище с болния мозък, дето една година разиграва държавата по нареждане на общия ви началник и кукловод - сарайският милиардер! Сакатият ще ти услужи с памперси, понеже той ги ползва в индустриални количества!

195

Анонимен

преди 1 година

Много страно откраднатите пари от народа се даряват на църквата тиквенска логика схеми популизъм дядо боже знае и вижда всичко щом и него го вкарва в играта много го е закъсал ББ

194

123-ТОиДИ

преди 1 година

ООО, ЗНАЯТ И ОЩЕ КАК ! ИСКАТ НАКРАЯ Ф,И.Р.К.А.Н,И,Я МАРМОТ ДА ГО ОТНЕСЕ !

193

ха ха хи хи хо хо

преди 1 година

Тоя *** вече е толкова жалък в лъжите и клеветите си и толкова о.сран от страх от Рашков, че не му стига въображението за повече лъжи клевети по адрес на министъра. По-добре да се кахъри за собственото си дередже и да не наднича в паницата на ПП. Пари му под за. дника и все повече му става ясно, че Гешев-та е пътник, а отиде ли си тоя гл.прокурор/с дълбоко извинение/пътят му към бай Ставри е открит. Дерзай, тиква, малко ти остана

192

УчудЕна

преди 1 година

Остарял и загрижен ми изглежда Баце от фотото!