73

баба мара

преди 2 години

сядаите на масата за преговори компромиси и мир няма друго спасение спретенаркотиците финансов одит на украина къде са оръжията и парите

72

Анонимен

преди 2 години

Цирковете и манипулирантео на масите продължава с пълна сила.

71

Анонимен

преди 2 години

Украинските политици са маймуни с гранати!

70

шоуто на хлорофила

преди 2 години

Пратил е жената да прави мили очички на шефовете че са му дигнали мерника.

69

Анонимен

преди 2 години

Ще ми се да видя руснаци и китайци да финансират 48 биолаборатории в Мексико, да помпат оръжие и войници уж за обечение и Мексико да сключи военен съюз с Русия и да се милитаризира. САЩ да се почустват заплашени, а Русия да им отговори ама нали намаше такова нещо като свери на влияние и всяка държава е свободна да прави каквото си иска! Разбира се САЩ ще си седят и нищо няма да предприемат в тази страшна за националната им сигурност ситиация..

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75Опааа! изпуснах най-великия Сталин- грузинец! Ами Македони', Карабах и Южна Осетия са негови каши. Не проверих за Лвов в Украйна. Доста "язви" е направил.

67

Боб

преди 2 години

Зеленски най много го е страх не от Русия а от собствените му хора, че ако одскочи до шефа в САЩ няма да може да се върне веке..Затова ще си е затворник в бункера, защото покаже ли си носа пред обикновенити украинци ( не пред войници за инсценирани стимки) ще го убият!

66

Анонимен

преди 2 години

До анализаторТам, където руснаците влизат е 90 % руско население! Какъв Хитлер? Още повече от 2014 след преврата в Украна е въведенои законаделство мачкащо всики останали народности в Украйна. Не само руснаци, а българи, татари, унгарци, поляци и румънци/молдовци. Доста ми е интересно отварянето/затварянето на някои глави при преговорите за влиазане в ЕС при тези обстоятелства. А след последното изказване на Лавров по повод вкарването на далекобойни оръжия в Украйна, не е сигурно бъдещето й.

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 Също така бъркат СССР с Русия. СССР управляван от етнически евреи, украинци, беларуси и литовци. А Маленков има българска жилка.

64

Боб

преди 2 години

Мисля, че скоро имаше нещо като опит за преврат от вътре, затова Зелка уволни главния прокурор и шефа на разузнаването..То САЩ може и да не искат, ама може пушечното месо да се разбунтува и да не иска да умре все пак!

63

До анализатор

преди 2 години

Как го измисли това бе? Уф, че гнусно.

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 Ленин я създава бе умнико! Украинци управляват СССР при потушаването на унгарското и чешкото възстание. И при нахлуването и поражението в Афганистан!!! Украинци управляващи СССР подаряват територии на Украина с руско население!!! Откакто е РФ, Русия не е губила война и е установявала мир с военни действия в размирни райони. Чечня, Южна Осетия, Сирия, Казахстан.

61

Анонимен

преди 2 години

Много хора бъркат Руската империя с Русия. Това са различни неща!

60

Боб

преди 2 години

До 66 Да, прав си. Тогавашния прокурор Виктор Шокин не и удобен на Байдън една от прчините започва разследване на Бурисма ( фирмата в Украйна където Хънтър Байдън е назначен ) . Байдън притиска Порошенко и буквално се намесва във вътрешната политика да уволнят Шокин, иначи нама да даде 1 милиард помощи!Байдън казва, че Шокин и корупиран..И до ден днешен, Байдъновото пране на пари в УА се прикрива от всички медии!

59

анализатор

преди 2 години

До: номер 19 (Петров) Нъцки, не позна! Шуленбург не е обявил война на СССР. Буквално часове преди нахлуването на Вермахта, Рибентроп праща телеграма на Шуленбург да съобщи на *** за "специалната военна операция "Барбароса" на Вермахта в СССР" при което да обясни причините за нея.Война не е обявявана, обявена е "специална военна операция".А също и войната с Полша е наречена "Полската кампания".Никъде Хитлер не обявява война - той се "бори за мир"!Също като Путин!!!

58

Анонимен

преди 2 години

До До 67Не излиза от страната щото ролята му да се прави на жертва и знае, че руснаците са достъчно умни за да не му посегнат. Иначе на 9май на Червения площад яхнал магаре на обратно. Никакъв преврат няма да стане, ако американците не решат. Това не е Турция. Бивш укр.премиер след 2000 го каза. Целта на САЩ е да ползват Украина да изтощи и очерни Русия и да я подчинят на Новия световен ред дето САЩ е начело. Но след опита за преврат в Туриция араб.съюзници на САЩ нещо не им се доверяват много!

57

Анонимен

преди 2 години

И кога точно Украйна е била част от Русия? При Велика България или при СССР?За едно рyшляче питам??

56

Боб

преди 2 години

Като го и страх Зеленски от преврат, да си стои в бункера и да не праща жена си където не и е мястото! Тя не е легитимен служител в правителството, но то в Украйна вечи нищо не е..затова им е все едно Олена ли ги предстамя в САЩ или ***..

55

аз

преди 2 години

Като гледам как се охилила на едната снимка .... само на гладна ми прилича

54

Анонимен

преди 2 години

Много се изкефик като прочетох за диалога между Порошенко и Байдън преди години.Байдън му заявява,че ако не назначат за гл.прокурор на Украйна посочения от него човек,да забравя за 1млрд.долара! Ах,тези руски агресори на суверенна украинска територия!Само дето в Донбас,Луганск и Крим 90%са етнически руснаци живеещи от векове там! И дето футболни агитки от хохоли ги тероризират,убиват,горят живи от 2014.Има дори осъдени от УКРАИНСКИЯ съд за това. Е,щото се набъркали в далаверите на укр.власт,инач