42

Белене им е малко !!

преди 1 година

Забранените партии през 1934-1939г. доведе до икономически възход на европейски връх!

41

Пффф хахахахах

преди 1 година

Буци и Рошко съсипаха на България 13-14 ценни години... ВЪН! МУТРИ!!!!

40

Мразя ги!

преди 1 година

Мразя продажниците и изпълнители на мокри поръчки на снимката! Мразя ги и ги проклинам! Особено Балабана Джебчията със зверския поглед! ***!

39

Каканарин

преди 1 година

Дано не са обидили Тошко с някой смешен подкуп от 500к.. той за под 2 милиона не си вдига телефона.

38

Анонимен

преди 1 година

Кой не скача е червен! Кой не скача е червен!

37

Да!

преди 1 година

Балабана Джебчията със зверския поглед е същото чудовище - палач, като сакатия си лидер на дивана, който, освен че е жив труп, но страда и от психично разстройство! Една година го доказва на цял народ!

36

Анонимен

преди 1 година

До Sd 48Ааа, недей забравя удобно и Възраждане. И тях ги видяхме, как гласуваха заедно с Баце и Доган.

35

ПП=ПЕРВЕРЗНА ПРОМЯНА

преди 1 година

ВЕЧЕ СЕ СЛУЧИ.......... БСП - ПРОМЯНА......... БСП-СПОЛУКА........ НАРОДА Е ОГРАБЕН...

34

Анонимен

преди 1 година

"Нашето категорично мнение е, чеизбори не са необходими. Те няма да доведат до по-добри резултати. Напротив." Да, особено за вас от ИТН, които парламент повече няма да помиришете. А защо тогава свалихте кабинета, заедно с Бойко и Пеевски, бе, джуджак?

33

Бай Илийчо

преди 1 година

Не ви щем бря ! Сакаме избори !

32

Анонимен

преди 1 година

Славучи чалгарина пилат ли ДОганя дали може?

31

Ром'с

преди 1 година

Тези ако НАПРАВЯТ правителство и ще го направят, това ще покаже,ще докажет и ще утвърди мнението на всички здравосислещи, че вече, и утвърждаване на правителство на нашата татковина -Родината ни се решава на ул Козяк! От посолството на САЩ искат още 6 -7 месеца да върнат във власттта Кирил Петков (, за да доубият отношениями ни с Русия, защото историческата привързаност на нашият народ към Русия, няма да успееят.Затова ще и направят тези партии правителство, щото от Козяк така са решили.

30

Анонимен

преди 1 година

Проклети да сте, 30г гоните децата ни от България. Да ви фикая на американските ценности на всички до един. Колко майки плачат, по терминали те на летищата ни. Само за това заслужават да горят в ада.

29

Анонимен

преди 1 година

"защото знаем какво ни чака в следващите месеци ..." - знаят, че повече в парламент няма да влязат, а има още какво да се краде.

28

потресаващ цинизъм!

преди 1 година

Потресаващ цинизъм, запазена марка на чалгарите от сбирщината на сакатото чудовище от Учиндол! Искали правителство, защото "мислят за народа?! Кой народ бе, Балабана Джебчията, Хаджи Тошко с чудовищно просташкия език и ти ***, Рпрчева "жрице" дето сега си Митева, понеже мъжът ти Рупчев е знаков гербераст?! Правителство в същия формат имаше, но вие го екзекутирахте, нали? Защо сега искате пак същото?! Защо бе, лакеи долни на сараите, на мутри и мафията, чиято мокра поръчка изпълнихте?!

27

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане. Точка, никога повече тия лешшшшпери.

26

Анонимен

преди 1 година

Най-голямото зло след ПП са БСП.

25

Анонимен

преди 1 година

Тая Ива е толкова мръсно същество че нямам думи.... Мъжа и още *** кинти уредени от ГЕРБ и му тече заплатата в България без въобще да я помирисвал ....

24

Анонимен

преди 1 година

"Лява" партия, се коалира с десни в името на нашето добруване. ИТН направиха цирк, заради решението за Македония, сега пак ще са чисти и пак във властта. Колеленца долни. Всички се навеждат на Козяк. Щом Вигенин и Митов бяха заедно при Херо,ясна работата.

23

Анонимен

преди 1 година

Който гласува на другите избори за БСП, да му гръмне двигателя на колата.