51

българин

преди 1 година

Тоя пияндурник , още ли е жив , бе ??!

50

Анонимен

преди 1 година

Пинчера на Путин не спира да лае, какво сладурче.

49

ПТН-ХЛО

преди 1 година

Наближава моментът в който терористичната организация ДЛНР ще предложи "примирие" по модела на северна корея. Сталин накара кимирсен да иска примирие когато корея започна да си възвръща територии и можеше успее да ликвидира азиатските комунисти. Обаче европа дали ще приеме още едно съвецко изчaдие заедно с беларус този път съвсем близо зависи от състоянието на руската армия и дали русия ще успее да въвлече иран и/или турция преди ердоган да бъде свален и/или ликвидиран.

48

Анонимен

преди 1 година

Русия съсипа света!! Само се моля революцията срещу властта вътре в страната да избухне по-бързо! Много късно ще е, но започне ли веднъж, ще стане страшно за Путин и Медведев!

47

Д-р ОхБооли

преди 1 година

Да, дано по-скоро време има мир, защото идва зима. Без руски газ за топлофикациите, бизнеса, резервни части за АЕЦ-а, както и съхранение на отработеното гориво-ще ядем дебелия. Така трябва мир и Украйна да се разпарчетоса от Русия. Никакво НАТО, никакъв ЕС за хохлите.

46

Анонимен

преди 1 година

До СССР --- Ракетата сармат лети понякога вместо към България, към Мацква и може да изтрещи джуджака. Требе много да се внимава с тези супер-дупер съвески технологии и мултифилмчета.

45

Анонимен

преди 1 година

Нет деньги. Свършиха.Казва Медведев.

44

Чугунолеяр

преди 1 година

До дано скоро станем -- Дано да не станем, защото голодоморът ще *** на вратата ни. С такъв икономически пУтенциал, сме на нивото на морското равнище. Явно вие сте мераклия и фен на чакането по опашки за хляб, бира, лимонатта, мясо и так далее сувенири.

43

българин

преди 1 година

До: номер 41 Че тя Република Бурятия иска вече да излиза от състава на Руската Федерация, ти искаш да влизаш тепърва...

42

Бития

преди 1 година

Ама то се знае разбира се ,че няма да бъде при условия на някой други ,освен ако не наложат някои санкции на РУСНАЦИТЕ, че тях много ги е страх от техните гъдели смешници!

41

Чичо Пей

преди 1 година

До Ех, О, хич даже не чакахме. СеСеСеРетата се разпаднах баш тогава, когато пролетариите се надяваха да улезнат у комюнизъмът и... улезнаха, но във феодалният такъв.

40

дано скоро станем

преди 1 година

част от Русия и влезем в Съюз със страните от Близкия Изток като се ограничи влиянието на САЩ и Израел до минимум за да се възцари мир и справедливост по света което с тяхната сатанинска пропаганда е невъзможно!!!

39

Анонимен

преди 1 година

До Ех, Приемам залози 100000000:1, че няма повече никога да пишеш с тоя ник, ако просия се разпадне, а Кървавото джудже лапне ампулата.

38

СССР

преди 1 година

ВРЪЩАЙТЕ ИЗГОНЕНИТЕ РУСНАЦИ ,ЧЕ РАКЕТАТА САРМАТ ЛЕТИ НА ТУК.

37

Тиквеник

преди 1 година

Къф мир та е подгонил, бря?! Мир има, когато приключи война, а вие не правите войни, а "специални овенни операции". Следователно, други ще определят мира. Панятна?

36

Ех,

преди 1 година

Остаряхме да чакаме... да чакаме Матушка Рус да се разпадне! А то какво? Есоджендърлюгия трепери и трака със зъби... зима идва дали ще оцелеят? Приемам залози 1:100 в полза на това, че Европа ще клекне с лице към товарша путин!!1

35

СССР

преди 1 година

БОЙ ПО ТИКВИТЕ РОСИЯЯЯЯЯ,ВЕЛИКА СТРАНА.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30 "Проспериращата ще е тази с ресурсите," Тази с ресурсите защо СЕГА не е просперираща?

33

Анонимен

преди 1 година

И за този е отредена килия в Хага.

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Както се беше изразил вече президентът на Украйна Володимир Зеленски, това изказване на Медведев не е направено на много трезва глава." --- той па щото еленски не е постоянно на черешата хахаха