93

Анонимен

преди 1 година

Костя Копейкин иска вън от НАТО. Ми кой го е спрял, да се изнася от България и ще е вън от НАТО!? Не разбирам какъв му е проблема с най-мощният военен съюз в историята. Може би бачка за едни северноазиатски интереси, които са във вреда на България.

92

Анонимен

преди 1 година

До 90.. И с какво?! Освен лъжливата им пропаганда, друго нямат..

91

калибровчик

преди 1 година

Добрия украинец е калибрования украинец

90

Хикса

преди 1 година

Цензура от. Всекъде.Само изгодни за ЕС диктаторите.Цел ден се чудя какво прави Путин и Ердоган в Иран.И медиите извори на демокрацията се чудят как да омаловажат тази среща.Е оставам на кратунковците да те глат локумите,а то е ясно Русия вършее както в Украйна така и в света,сега и на великите перси ще им целуваме.....

89

Анонимен

преди 1 година

A какво казва Русия по въпроса?!

88

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че е крайно време Украйна на свой ред да спре да се прави, че е жертва на специална военна операция и да си започне истинска война с русия, като също започне бомбардировка на руски градове. Така и руснаците, които се правят, че не знаят за какво иде реч, файнъли ще разберат, че джуджето си ги лъже, както му е угодно. А и редно да опитат от собственото си лекарство.

87

Очаквайте продължени

преди 1 година

Времеже Украйна да изтряска Крим и Москва с далекобойните им ракети от САЩ.

86

Анонимен

преди 1 година

Руския тероризъм става все по-явен и все по-зловещ.

85

Анонимен

преди 1 година

До До 80/83 "Хитлер е бил ядосан на Бандера" Винаги ли си мислиш, че приказки за 5 годишни вършат работа в сериозни разговори, или само сега е така?

84

Чумпил

преди 1 година

русия е държава пълна с пеераасти, но путиноносителите от КГБ - самите те педдали - се опитват да прикрият масовото изззпеерастяване. Отрицателният прираст на Русия доказва, че мъжете им са сбъркани. Няма деца, няма будушче, но има рускини забременяли успешно от турски *** бургии. Хаир да са им турчулята.

83

Анонимен

преди 1 година

Да вземат да си уволнят оня зеленясалия и е сигурно, че ще се разберат с Русия. Докато тоя треторазряден артист заработва световна известност и още нещо, мир няма да има.

82

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще загуби цялото крайбрежие и източната част. А ЕС ще гладуват и ще студуват.

81

До 80

преди 1 година

Хитлер е бил ядосан на Бандера, защото бил по жесток от немските военни... Унищожавал цели полски села!

80

Защо да ни ПУКА?

преди 1 година

АМА никак не ме интересуват рускоговорящи производни общности, етноси на руснаците. Ние тука у България като пълни кръгли глуупци си ги настаняваме украинските бежаци по луксозни и спа хотели безплатно.

79

до психопата Ctrl+C

преди 1 година

Тъпанappр русофилски , Зеленски е евреин, какъв нацист сънуваш

78

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 80 "Бандера винаги е бил любимия герой на нацистите: и при Хитлер" Бандера е лежал в хитлеристки затвор. Фейл!

77

Анонимен

преди 1 година

Бандера винаги е бил любимия герой на нацистите: и при Хитлер и при Зеленски. Шефа на групировката Бандера е целия в нацистки и есесовски символи, но иначе "Кървавото наркоманче в Киев "борило фашизма"".

76

Анонимен

преди 1 година

Моля ви не трийте постовете на другаря русофил. Те помагат повече за изобличаването на руските фабрики за трррооолове от всякакви разкрития по въпроса. Вклюючително и копи пейста на този пост, който несъмнено ще последва. :))))

75

До: ZZ top

преди 1 година

Припомням ти че "жендарите" ги има най много в твоята любима педеРассия! руската империя първа или втора в Европа декриминализира зоофилията още през ранната 1903 г. Съветска русия декриминализира първа в Европа хомосексуализма през 1918 г. русия също така декриминализира и инцеста който и досега е легален в русия!

74

Вагнер реквием

преди 1 година

Загубите при наемниците от Вагнер са огромни, има голям процент които отказват да ги пращат в Украйна, искат пак в Сирия