98

теди

преди 15 години

Мили хрис ( коментар номер 94),Аз в *** не живея, в БълГария съм роден :))))Е тва да си сбъркаш името на родината....нямам думи...

97

преди 15 години

A бе аз сьм като грьмнат! Как може такова нещо в Европа на центьра на Балканите? Безобразие!

96

преди 15 години

NAPULNO SUGLASEN!!!

95

ranarsa

преди 15 години

Простотията и Вселената са безкрайни!Складовете са били в ликвидация.До месец трябвало да се прехвърлят към Терем.Ясно е,че е имало липси на боеприпаси.Какъв по-удобен начин липсите да се прикрият от този складовете да се запалят.Сега Вие приятели спорите кой е по град-София или Варна.Давате ли си сметка какво е станало?Изчезнало е неизвестно количество боеприпаси!С тях могат да бъдат взривени хора и в София и във Варна и навсякъде в България,че дори и извън нея.Лошото е ,че по стара българска традиция виновни няма,а трябва да има!Някой е получавал пари да пази тези скадове и сега нетрябва да се крие,а да дава разумни обяснения.Министърът на отбраната и шефът на Генералния щаб се червят като неподготвени студентки на изпит,а преките виновници най-аристократично отказват да дават итервюта.Колко са свенливи!

94

хрис

преди 15 години

Абе хора добре ли сте? Какво ви става, че сте толкова злобни? Или сте забравили че всички живеете в ***?Я се осъзнайте малко.Статията е много яка и за съжаление е съвсем на място и хумора и сарказма в нея. Скоро няма да се оправим - това е! Подкрепям напълно 84 - споделил/а е гледната ми точка. Само бих добавила следното: Не са ни виновни само управниците, в крайна сметка ние си ги избираме. Докато има такива злобни забележки и реакции - все ще сме си зле. В нормалните държави бедствията обединяват народа - да ама в нормалните. Ние тук обичаме да гледаме сеира и да се присмиваме на чуждото нещастие. Те тва е!!! Да се радваме и молим да не ни сполети и нас нещо от типа на 11 септември, че квито сме си оправни и сплотени и 10 години няма да ни стигнат, за да се съвземем!Градовете и селата няма кво да ги обсъждам. Да са живи и здрави селяните, че иначе ще умрем от глад гражданите!Айде със здраве!

93

преди 15 години

Ами тука мога да кажа само едно. FEUER FREI ! BANG! BANG!(Rammstein)

92

Chujdenec

преди 15 години

Ей за тва за никав *** не ставате - тука и да пиши че България е шампион по футбол - вие пак ще се препсувате като падари!

91

Hell

преди 15 години

napylno sym syglasna s teb!!!!!!

90

EVALA PI4!!!!

преди 15 години

80. - 22:23 - От: mulioСелянин е определение не по местоживеене, а по манталитет. Така като те гледам ти си си баш селянин ... с някакъв комплекс че не живее в София ... нямаш проблеми, ела, живей си тука ... Или ти е прекалено голям града :D :D :D

89

Anonimus

преди 15 години

Am purvo az ne sum pi4, momi4e sum! I posle da si doidem na temata - iz cqla Bulgariq se proizvejda ogromno koli4estvo zurneni i vsqkakvi drugi kulturi, no zashto ne pomislish, che vsichko tova otiva direktno v golemite sofiiski zavodi, ot koito izliza prerabotenata hrana?!

88

Georgi Belgium

преди 15 години

Spokoino grajdani na Bulgaria - vinovni i tozi put nqma! :)

87

х

преди 15 години

И идеята за отклоняване на вниманието на народа също!Браво!!!!!!!!Ама моля ви не ни подцнявайте! И ние се сетихме...

86

Anonimus

преди 15 години

Що за комплексар трябва да си, за да спориш като малките деца - Варна или София???Както си седя в запустялата ми стая и си рова по сайта, мога да заключа, че тук изказват мнението си некадърни, необразовани 11-17 годишни лапета!И не спорете на колко години сте! Докажете ми го!

85

M.M.

преди 15 години

Е на това се казва статия! Сигурна съм, че и пострадалите, ако я прочетат ще се засмеят. Сутринта бях много разтревожена и притеснена(а не съм от София), но така или иначе всичко мина (или поне се надявам). Най-важното е, че няма сериозно пострадали (в Албания са загинали 11 души при подобна "авария").

84

gadamer

преди 15 години

Първо - статията е добра.Второ - явно е хумористична и саркастична и няма за цел да дава точни данни, подкрепени с цитати.Трето - много са глупави споровете за градове в България. Каквото и да си говорите, трабва да осъзнаете, че и най-големият и прекрасен град в България е всъщност една периферия. Нашите градове са провинциални дупки, в сравнение с всеки град в развитите държави.Четвърто - българинът като цяло няма чувство за хумор и е голям самсуряк. По-намръщени, криви и недоволни хора от българите не познавам. Естествено има и изключения.Последно - съдейки от постовете българите са и страшно неграмотни. А и кухи националисти. От най-вредните.

83

d

преди 15 години

С какво точно София изхранва провинцията, бе пич? Я си помисли млако. Да не би случайно да е обратното, а? ;)

82

Anonimus

преди 15 години

Slushaite kvo ne mi obqsnqvaite kolko sme zle sofianci 6ot nie vi izhranvame ne6tastnici.. vsqka subota i nedelq ot Sofia izlizat kamioni s ogromno kolichestvo stoka koeto se razspruskva do nai-zabutanite kutcheta na Bulgariq.. ne NIE sme selqni ami vie, pone tova se razbira ot vashata zavist i nachina po koito govorite ;) Varnenci kriite se tam v mishite si dupki i si traite ***...

81

varg vikernes

преди 15 години

ама аз отивам да живея на марс

80

mulio

преди 15 години

Селянин е определение не по местоживеене, а по манталитет. Така като те гледам ти си си баш селянин ... с някакъв комплекс че не живее в София ... нямаш проблеми, ела, живей си тука ... Или ти е прекалено голям града :D :D :D

79

преди 15 години

СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА ! Няма значение кой къде е роден. Насочете яростта си за нещо градивно ! Бог да пази България !