113

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 113 "То па тука минахме на трюфели и шампанско." Ако те интересува мога да те свържа с някой, който изгодно ще ти продаде трюфели. :)) Не сериозно, кво ревете, вдигнаха се малко цените и почнахте да пищите. Питате ,ли ни нас какво ни беше? Преживяхме Лукановата зима, после преживяхме Виденовата зима, после Орешарската мизерия, вие ревете тука за някакви 20-30%, дето отдавна сте ги надскочили с доходите ви (официалните и на черно) :))))

112

Анонимен

преди 1 година

До 114 .Колега правилно си забелязал че това са едни драскачи. Нали се досещаш че на много от тях им се плаща да драскат лъжи и клевети. Не си слагай тия глупости на сърцето. И това ще отмине....

111

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 103 Предлагам ти да емигрираш в просия. Там е идеално за живеене. Точно за такива като теб е. :)))

110

славянин

преди 1 година

По атлантическите земи пък поради ''рязкото подобряване'' на икономическото положение минават само на ''трюфели, черен хайвер и ежедневни двучасови горещи душове''!

109

Анонимен

преди 1 година

Зеленски уволни две важни личности. Но те поне се предполага че са в Киев. Обаче има един уволнен началник от Херсон. Обвинен в държавна измяна. То Херсон в момента не е под разпореждането на Киев. Как го е уволнил че го и разследва. Не мога да си го обясня.

108

Анонимен

преди 1 година

ей драскачи вие поне веднъж бяхте ли в русия видяхте ли как живейм вие немате прелстава как ние в русия сме най добре от европейците ние ядем краве масло с кобаса а вие ядете маргарин и че се палете живи от немотия затова ли обиждате нас

107

Анонимен

преди 1 година

То па тука минахме на трюфели и шампанско. Я кажете как са и украинците? А германците, а англичаните? Що все гледате да напишете нещо срещу Русия? Що не напишете колко е реалната инфлация в България и струва ли си да понасяме това заради кефа на САЩ? Може ли някой да обясни защо са премахнати санкциите за износ на обработено злато от Русия? Това ли е най важната суровина без която няма да преживеем? Долна наглосаксонска из-мет.

106

Тео

преди 1 година

До Кирил ПерковАаа не, научно доказано е, че нискоглутеновите бисквитки водят до произвеждане на в пъти повече биогаз. А един специален сорт{на жена ми} произвеждат дори 10% повече от нормалните нискоглутенови бисквитки! Мога да доведа армия от инфлуенсъри да ви го докажат!

105

Кирил Перков

преди 1 година

Набирам доброволци да пълниме Чирен. Боба е от мен.

104

Реалист

преди 1 година

До Анонимен Естествено ,че са по-евтини . ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ 30 ГОДИНИ В РУСИЯ ИМА ДЕФЛАЦИЯ .

103

Анонимен

преди 1 година

Вицеканцлерът Хабек: Немските експерти са установили, че три кози къщи могат да снижат енергийните разходи с 15%, а 4 кози - с 25%. Немското правителство е изготвило програма за доставяне на ароматизатори на населението за да се неутрализира неприятната миризма от козите. Мотото е "Ухае на вас - вони на Путин". Всяко немско семейство с поне 3 кози в къщи - youtu.be/Prtrgveriqs

102

Анонимен

преди 1 година

Биометанът дето ти ли си го произвеждаш? След леща? Ако искаш мога да дойда у вас и да ти услужа известно количество.... Само да намеря леща и боб.

101

Споко

преди 1 година

Споко, биометанът заменя руския газ.

100

Анонимен

преди 1 година

Мюнхен понижава температурата на обществените си басейни. Кьолн намали уличното си осветление. Хамбург ще пуска топла вода само в определени часове на деня. Vonovia SE, най-големият наемодател в Германия започва да намалява нощната температура в апартаментите до 17 градуса по Целзий.

99

Анонимен

преди 1 година

Е ти па кво прайш с колежки? Нали си от "ония"?

98

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"До Анонимен 100 "А как е в Германия?" Идеално. Вчера и онзи ден бях на един фест. Съдрахме се с колежките :)))))"Браво на вас ... Аз от десет години живея тук, и ще ти кажа само едно - това, което се случва в момента е трагедия. От една страна стимулират използването на градски транспорт с 9-евров билет за цяла Германия, от друга{Имам имот} вдигат почти десетократно данък сгради в малките населени места!Имаш ли къща, дори на кредит, си богат! Давай пари! За цените не ми се говори!

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 100 "А как е в Германия?" Идеално. Вчера и онзи ден бях на един фест. Съдрахме се с колежките :)))))

96

Анонимен

преди 1 година

В САЩ почти всеки ден някой отива някъде вади пистолет и убива хора. Често трагедията се развива в училища университети и детски и младежки центрове. И това е от години така. Загинаха много хора и то деца и младежи. Но нищо.

95

Анонимен

преди 1 година

А как е в Германия?

94

Анонимен

преди 1 година

Ама че смахната статия!!! В Русия било станало зле. А в Украйна е "сичко точно", така ли? Само дето половината Украйна се изнесе усвет, а другата половина не знае дали ще дочака утрето. Та в Русия викате били дигнали цените... Ццццццц. Ми да бегат в Украйна, там е супер.