168

Мишо

преди 1 година

Това в студиото на Нетфликс или в студиото на Дисней го съчиниха. Забравиха да добавят цветнокожи и ляво ориентирани. Иначе страхотен филм, почти като спасяването на редник Райън. Направо по всички традиции на евроатлантическите фантазии!Разкажете за Гунтанамо, там поне случките не са измислени като тази!

167

Анонимен

преди 1 година

До Татул - кой бе - Рамазан Газиров ли? Че той излиза ли от бензиностанцията вече?!

166

Анонимен

преди 1 година

СЛАВА ВЕЛИКАЯ РОССИЯ.

165

Анонимен

преди 1 година

УКРОПИ пищялки.

164

Анонимен

преди 1 година

ЗЕЛЕНИЯ ТЕЗИ ДНИ ЩЕ БЪДЕ МЪРТВЕЦ. 2 ПЪТИ ПРОПУСКАТ НО ТРЕТИ ОПИТ ВИНАГИ Е УСПЕШЕН.

163

Татул

преди 1 година

Striker един като теб заплашваше Рамзан, после викаше ахмат сила с пълно гърло. :) Да не проявяваме кръвожадност в медиите. Насилието винаги поражда насилие.

162

Татул

преди 1 година

От цялата работа едно нещо разбрах. Държали са го в лагера, Не са го мъчили, хранили са го. Накрая са го върнали на баща му. А да кажем сега, ако бяха укрите заловили руснак, дали щяха да го върнат на баща му или щяха да го държът гол в ремерке и да го стрелят дорде умре? Та за какви мъчения става въпрос не разбрах.

161

Анонимен

преди 1 година

УБИЙ НАЦИСТ - СПАСИ ЧОВЕК.

160

руска поезия

преди 1 година

"Прощавай, сбогом, Рус немита, страна на блясък и хомот, и ти, мундирно-синя свита, и ти, покорен, сляп народ. Дано Кавказ стои подобно стена пред твоите паши, с око всевиждащо и злобно, и всичко чуващи уши."

159

Анонимен

преди 1 година

Младо нацистче!- хитлерюгенд пък реве.

158

Анонимен

преди 1 година

МИРИШЕЕЕЕЕЕЕЕ. НА ПАМПЕРС .. НЕЛИИИИИИИИ.

157

отец Нафърфорий

преди 1 година

Ganю е най- простото парче в ЕС и доказателствата са на лице .Страхливец нъмбер он - не може да се реши да произнесе думите "прашчай немитая расия" и да си пречисти душата

156

Анонимен

преди 1 година

По руската тв сега рекламират, че ако убият сина ти в Украйна, с парите може да си купиш Лада. Яко... рашистан е в терминален стадий на разпад.

155

Micho

преди 1 година

Поетеса нела пак е творила. Дано да и платят, ме нескопосната и история не се чете и со половината. Пфу.

154

Колко трогателно

преди 1 година

Холивуд пасти да яде. Направо ви повервахме. Този Влад откога стана Влад ? Дядо му сигурно е Владимир. Нещо като Дмитро Миколай или Петро ?!? А защо говори на руски, като всички останали украински бежанци ? Нали те Укрите, както сами се наричат изучават в техните училища "хилядолетната" история на Украйна ?! А защо не спомене нещо за Алеята на ангелите в Донецк ? И да каже за осем години колко хора избиха нацистите от Азов, само защото говорили на руски ! Включително деца. И българи. Смешно ли е

153

Анонимен

преди 1 година

"6 на 6 фута" - хахахаха и дотук. *** пропаганда не ми се чете!

152

Абе,

преди 1 година

До Бахура Кой си ти, че казваш,кой има право да се размножава и кой не? Някои хора може да мислят това и за теб!

151

Анонимен

преди 1 година

До Слух - ако е вярно, ще се разчуе бързо. Ако не - само слух. Цялата смрад около джуджака трябва да си замине по един или друг начин. Това са си новите нацисти и ако не бъдат спрени в зародиш, ще се опитат да унищожат всичко, заради комплексите си за малоценност и робската си психика, която ги кара да изпълняват без да мислят.

150

Пенкилер

преди 1 година

Прилича на един виц с едни гъби и после едни динозаври, смъфове и покемони!

149

Пълни наивници

преди 1 година

Над 90 % от коментиращите сте невероятни наивници. Как се вързахте на подобни глупости!? Или по - лошо. Плащат ви да се връзвате. Каквото и да е, толкова сте елементарни, че искрено ви съжалявам.