38

Анонимен

преди 1 година

Демек квит са. Що не се гръмнеш бе 50. Че те руснаците реват от 2013г. ама никой не пожали ангелчетата от Донецк и една друга майка от Гурловка. Правите се сорросоидите че не сте видяли снимката на разкъсаната от снаряд Кристина от Гурловка и нейното дете Мика също загина но не ви пука въобще...

37

Как не ви е срам

преди 1 година

да пускате такава статия с прикрепен такъв снимков материал? Душа, съзнание, морал ? Не, не копаете дъното, а като погледнете нагоре го виждате!

36

Анонимен

преди 1 година

Поредното потвърждение, че тази ПРОКЛЕТА! страна - Русия, ВИНАГИ се е управлявала от психопати!! Последният от които просто удари предишните в земята!!!

35

Анонимен

преди 1 година

Отговора е в това което се говореше по медиите много преди войната. Там се корени злината. Вземете и прочетете какви неща пишете и говорите. Ако някой напада вас така. България изгони 70 руски дипломати. Какво очаква не е ясно.

34

Анонимен

преди 1 година

Украйна получи HIMARS.Скоро и рашките ще реват.

33

Алекс

преди 1 година

Престъпленията на руските фашисти са документирани.Ще си получат присъдите от трибунала в Хага.

32

Кремълски цинизъм

преди 1 година

Руските варвари нахлули в независима държава, но Щатите и Европа били "виновни", че въоражавали украинците да се защитят! На кремълските престъпници все някой друг е виновен за техните изстъпления!

31

Анонимен

преди 1 година

САЩ и Запада да продължават да въоръжават Украйна иронично казано.. Отговорността е на президентите на тези страни, на Байдън и на Зеленски. Освен това трябва да спре двойния стандарт според който едни хора западно от Днепър условно казано са по добри от хората в източните провинции например в Донецк.!!!. Умните хора на Земята трябваше да спрат войната.

30

Анонимен

преди 1 година

Нима не разбирате, че всички тези невинни жертви са единствено заради политиката на запада? Китай и Индия го разбират това, а ние се правим на слепци. Кой искаше да насочи чуждите ракети към съседа си? Едни хора си играят на богове и се месят там, където работа нямат, единствено поради корисни интереси. За тях войната е като видео игра, защото не умират техните деца пред очите им. А ние си самоналагаме санкции. Няма лошо, зимата иде и дано да е мека.

29

Анонимен

преди 1 година

Как сте, доволни ли сте русофилите? Пропаганда ще кажете, нали? Няма оправдание за руснаците, нищо не може да оправдае убийството на деца, нищо.

28

Анонимен

преди 1 година

Нобелова награда за МИР за господин Путин!

27

България над всичко

преди 1 година

жалко за детето, но майната й на Украйнатая нацистка псевдоържава няма право да съществува!!

26

Анонимен

преди 1 година

Когато дойдат тук и убият твоето дете навярно вече ще ти дреме.

25

Анонимен

преди 1 година

Пуснах сълза.Скоро и при нас.

24

Анонимен

преди 1 година

Вие нямате сърца, вие имате камъни.

23

анонимен

преди 1 година

До Анонимен 32 По заповеди на Зеленски 8 години ??? WTF ! Той откога е президент за да може да издава заповеди, не е ли от 2019г. ?

22

Анонимен

преди 1 година

Трябва ли да ме интересува какво става в Украйна? Щом се озъбиха на Русия ,да си берат сега плодовете. Всички да ги избият, не ми дреме.

21

анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО Защо говориш за нещата, за които имаш съвсем бегла представа? Украйна своят прозападен и проевроатлантически избор е направила не през 2014, а още през 1991г когато се разпадна СССР. И винаги ясно го е заявявала. Има и документи, поинтерсувай се, почети, ограмоти се малко.

20

Анонимен

преди 1 година

Лицемерните либерасти като лешояди се слетяха на удобния повод да поскимтят малко. Не че им дреме за детето, ама удобен медиа повод, като бучу-мучито.

19

добре

преди 1 година

добре де не искам да стигам до заключения и ако съм грешен много моля да ме извините но този "труп" на снимката не ви ли изглежда малко неестествен всякаш е кукла... и ако детето е умряло от ракетен взрив като почудо не е на парчета ..