101

Сата НАТО

преди 1 година

До Сата НАТО...Сата,адно малко уточнение,пич:..Руските ракети,ако решат ония,ще долетят до Варна ,че и до София, дори не и от Крим,а от..Владивосток,примерно !...Обмисляй "аргументите" си ! ---///---- 500 км е обхватът на тактическите ракети, оттам нататък означава световна атомна война. А 500 км ракети има и НАТО. Освен това с писанията си оправдавате разполагането на американско ПРО в България.

100

Ха-ха-ха

преди 1 година

Проруският безродник и национален предател обича да плаши с руски ракети. Може би защото въпрос на чест за задунайският руски роб е да умре от руска ракета!

99

Истината

преди 1 година

Путинизма е висшият и последен стадий на бандитския капитализъм в Русия.Путинизма - това е война и "консолидация" на нацията на основата ненавистта към някоя етническа група, това е настъпление срещу свободата на словото и информационно зомбиране, това е изолиране от външният свят и икономическа деградация.Путинизма е контролен изстрел в главата на Русия.

98

Анонимен

преди 1 година

Хаха, добре че има един да им го каже! Те затова не го харесват западните ге йо ве, щото казва това което всички нормални хора мислят! Европа следва байДЪНова Америка ... И резултатите не закъсняха!

97

рибока

преди 1 година

За Русия забравете за 30 години.В началото след санкциите взеха курс за откъсване от икономиките на страните наложили санкции.Добиха и увереност,че могат и без САЩ,ЕС и Япония и следва замразяване на отношенията поне до средата на века между тези два блока.Някъде към края на века и може да сключат мирен договор с Япония за Втората световна война и да им върнат четирите курилски острова.

96

До Дааа

преди 1 година

....... Подкрепям избиването на всички фашисти в Украйна...... Който нож вади от нож умира, който гроб копае другиму сам пода в него!

95

Само питам

преди 1 година

До Дааа..... от 24 февруари до днес руските "освободители" са убили 350 украински деца. Пресметнете колко коментара в подкрепа на Русия сте написали, разделете ги на 350 и вижте какъв е вашият принос в "денацификацията" на украинските деца.

94

Боб

преди 1 година

Орбан е истински лидер, защитава интересите на народа си! Не на САЩ или ЕС или Русия! Не е един малък сополив Кирилчо!

93

Анонимен

преди 1 година

"ТИ лично, гласува ли за АНТИ- ЕС партия?" __________________________________ _ За кого да гласувам на предстоящите избори? Имаме 5 пиндостански партии, 1 турска и една българска - "Възраждане", която е АНТИ- ЕС партия и АНТИ- Пиндостан партия.

92

Сата НАТО

преди 1 година

Ако България имаше БЪЛГАРСКИ военни, а не проруски фат маци (които подлежат на бесене), никога нямаше да се примири с руски бази в Крим, от които ракетите стигат до Варна. Ако имахме БЪЛГАРСКИ политици и военни, щяха да приемат руското настъпление като война срещу НАС, а не като че ли се случва на друга планета.

91

Даааа

преди 1 година

Подкрепям избиването на всички фашисти в Украйна, без значение тяхната възраст или пол ! Тази чума фашистка трябва да се унищожи напълно до 9то коляно. След Украйна трябва да се унищожат и спансарите на фашизма САЩ, Канада, Англия и капитализма който докарва фашизма на власт винаги когато фалирва за да го спаси.

90

Подкрепяш Зеленски

преди 1 година

Подкрепяш убийството на украински деца в Донецк и Леганск а и в Херсон!

89

Подкрепяш Путин

преди 1 година

Подкpeпяш yбийството на украински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкpeпяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чияmо армия върши геноцид и военни престъпления! Оm mеб зависи дали ще сmанеш съyчасmниk на агресори и yбийци!

88

Фашистка Русия

преди 1 година

Отново се превърна в империята на злото и като такава трябва да бъде унищожена. Руснаците обзети от агресия и претенции за особена мисия в света са заплаха за цялото човечество и трябва да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят. За това ще са необходими между 15 и 20 години!

87

До Българин

преди 1 година

Ай това го пиши пак ноември-декември, българинО

86

Сата НАТО

преди 1 година

Борисов построи газопровода само с една единствена цел - да ни свали гаштите и да ни наду пи към Москва. И да играят играта, която играеха с Украйна - за вас газ няма, но сте длъжни да транзитирате за другите. Сега ми е интересно ако "военната операция" се обяви за форс мажор, като спрем газа на руските марионетки, какво ще стане? Кой ще плаче и кой ще се подмива със студена вода? Аз ако бях, още на момента им дърпам шалтера и да колабират както си искат.

85

Бай Натю

преди 1 година

До до сата НАТО......... Единственият проблем пред НАТО ще бъде, че от руска страна няма да има кой да подпише акта за пълната и безусловна капитулация на Русия. Психопата Путин и шайката му или ще бъдат линчувани от самите руснаци или ще са избягали в Северна Корея!

84

!!!!!!!!!!!!!!

преди 1 година

ЕС е терористична икономическа, фашистка организация ръководена от САЩ ! ЕС ЕС не е Европа. Европейските народи не са запитвани дали искат да членуват в тази организация. Не малко от страните в Европа са вкарвани насила в нея с цел да бъдат ограбени, оглозгани, унищожени заедно с народите си.

83

Лех Валенса

преди 1 година

"Дори ако Украйна спечели тази война, след пет години отново ще се случи същото, а след 10 години ще видим нов Путин. Ако изменението на политическата система на страната е невъзможно, разчленението на Русия ще бъде задължително, за да се гарантира световната сигурност".Там живеят 60 народа, които са били погълнати по същия начин, както днес поглъщат украинците. Ние трябва да помогнем на тези народи да въстанат. Трябва или да се смени руската политическа система, или да се намали населени

82

до сата НАТО

преди 1 година

Ако България спре газа, минаващ през нас ще трябва да посрещне няколко ракети във Варна например. Това ли предлагаш мало умнико продажен ?