787

преди 15 години

Бе ич не ми дреме!Смисъл и без тва аз нищо не мога да направя кво да се филмирам....покрили са оръжията с взрив праат се на луди не ми дреме...кой от "големите" обаче е прецакан незнам :)

786

преди 15 години

4ove4e ima mn qsno. А за това, че охраната е невредима много ясно като те са го запалили знаят че ще гръмне и са се изнесли ахахахахахахахахах

785

анонимен

преди 15 години

А дали няма връзка земетресението и тези взривове според мен да, но не съм достатъчно компетентна да го твърдя.Да попитаме управляващите. Сега слушах по Дарик че охраната е невредима успяла е да се изнесе а това ми се струва доста сранно.

784

преди 15 години

Абе сичко е измислено според мен....има неква схема ...тия неща треа да се покрият по някъв начин и затва и "самовзривяват" аххахахах.

783

Seline

преди 15 години

И ние в Изток го усетихме... на 4 етаж сме ... настръхнаха ни косите наистина... доста силно ни залюля... Ужас

782

преди 15 години

ти си едно много остро пЪрче. 45 минути я помисли колко време според теб е нужно за реакция. разбира се може и по-бързо, но според мен е прилично. а това пък от 15:15 часа било земетресение

781

преди 15 години

Всичко това никак не ме вълнува - толкова съм далече от надутите софиянци и проблемите им! На тях пука ли им за провинцията? Колкото на тях за мен, толкова и на мен за тях.

780

toncho

преди 15 години

мда, добре се разлюляхме в 15:13, тъй ще и цел ден

779

Кулейна

преди 15 години

и в дружба 2 се е разтресло

778

Смях

преди 15 години

Разбира се! Аз се чуствам по същия начин, дори бирата не ми е сладка днес. Пък какво остава да седна да работя?Предполагам, че радиацията ще ме държи ако не до септември поне до началото на отпуската ...Дори съдейки по факта, че това състояние не е от днес предполагам, че още преди месец тайно и тихо са взривили първите два склада ...Иначе сериозно казано крайно време е *** кекави като теб да здават багажа за да се очисти малко расата ;)Инцидента от тази сутрин ми напомня на музиката която се чуваше вчера някаде около района на театър софия - сто часа бучене, доста изнервящо, но пък за сметка на това без жертви.

777

desi

преди 15 години

no si misleh, che neshto si vaobrazqvam. zemetresenie edva li e bilo, beshe samo edin trus. Basi kvo stava s taq Sofia...

776

haidukpikaso

преди 15 години

Е аз съм в Гео Милев,на 15-ят етаж,направо ми настръхна козинката отново

775

валя

преди 15 години

незнам вече не мисля нищо

774

Mitko

преди 15 години

Blok 82 v drujba 1 se razliulia mnogo stabilno predi 10tina minuti.Otvoriha se vrati na garderobi dori i na purvite etaji.

773

haidukpikaso

преди 15 години

Майчицее айде пак,сега в 15:13

772

преди 15 години

758 много кухо пърче си що не отиде там да видиш кое име нажременно тупак аз бях там и хората седяха над половин час и нямаха грам информация никой нищо не е казал и с нищо не помогна до 7 и 15 само полицията която е дошла първа и единственото което са успяли да направят е да отбиват движението

771

пръдльо

преди 15 години

Какви взривове бе хора.... просто ББ вчера е прекалил с бобеца...и пръц пръц

770

datamode

преди 15 години

а, и неска говореха само колко щяло да бъде хубаво времето то пълно с облаци са

769

преди 15 години

аз нем от София, но сутринта се притесних за вас

768

простосмъртен

преди 15 години

Да аз също не им вярявам на изказванията,че не били опасни газовете и нямало вртедни емисии във въздуха.То така говориха и за аварията в Чернобил тогавашните оправници, ама както всички знаем това далеч не беше така.Не казвам че днешният инцидент е идентичен с Чернобилския, само казвам че както винаги ни спестяват по-важната част от истината!