91

Анонимен

преди 2 години

Реално тия дето измислиха фейка с пачките и кюлчетата са на власт в момента и ни докараха до просешка тояга...за има- няма една година

90

сина

преди 2 години

Тая петорна експертиза кой я поръча и изпълни - Гешев ли ?!? Боци ли ?!? Много ясно, че ЕНП ще кажат, че са фалшиви, но ЕНП не е орган, а сбирщина по интереси, за това тази новина е ФЕЙК!

89

Анонимен

преди 2 години

То е ясно, че са фалшиви и манипулирани! Въпросът е кой ги фабрикува, дали ейджънтс или са шпионами, д'ге'а?

88

Транспърси Интернеш.

преди 2 години

Между другото и 2022г България си остава на същата позиция по корупция

87

анонимен до 94 както

преди 2 години

Явно ти си бил куриера щом си то кова сигурен

86

Централни новини

преди 2 години

Тя Ленчето сама си каза ,че доказателствата с ,които разполага са от.... Гугъл... - да писала в търсачката "корупция" и и излезнала тая снимка и била над снимката с бутилки олио в същото чекмедже и затова взела първата снимка....

85

MONAD

преди 2 години

Дайте я тази петорна експертиза да я разгледаме из цялост.Борисов си го обичат в ЕС, въпреки, че тука се опитват да изкарат ГЕРБ про руска партия, което е абсурдно само по себе си.

84

ТАКА ЛИ ?

преди 2 години

До АнонименЧестна дума каза Гешев, назначен от сикаджията от Банкя.Всички знаем как се правят поръчкови експертизи, никой не вярва на Гешев. -------------------------------------------------Да видим сега - източени язовири, фалшива димплома,нарушена конституция, любовници, ге йове, наркомани - "ПРИЯТЕН УИКЕНД", няма завод за електромобили, масови чистки навсякъде, дамаджанов се вихри като типичен комунистически сатрап, мустакатата лена и киро си поръчват "ПИЦА" на работното място и още......

83

999

преди 2 години

Потърсете през гугъл Бойко Борисов снимки и разгледайте всички.

82

Ураааааааааа !!!!

преди 2 години

На Корнелия евтините дърва за народа са 150% по скъпи ...

81

МАФИЯТА ИСКА МАШИНИ

преди 2 години

САМО В БЪЛГАРИЯ ИМА МАФИЯ........ САМО В БЪЛГАРИЯ СЕ ГЛАСУВА С МАШИНИ.......... .....ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ СИ ИМА ИМЕ =ПП = БСП = ДБ.........!!!

80

СЕГА

преди 2 години

Гешев е наред - да ги почва по домова книга, че са много.

79

Психиатър

преди 2 години

До 555 - аз бих допълнил, че хора, които не вярват на петорна експертиза на професионалисти и я подлагат на съмнения с лекота вярват, че делфини са извадили икона на св. богородица от морето, за да я върнат на православна Русия. И така всяка година. Само дето не става ясно кой подяволите постоянно я хвърля обратно в морето тази икона, щото тази новина се завърта всяка година и едни и същи хора вярват, но това са подробности.

78

Ко НЕ

преди 2 години

От българската прокуратура нищо достоверно не излиза особено това твърдение ...

77

дедо Гошо

преди 2 години

Даже и най-големите гербаджии знаят, че снимките са истински и Гешев лъже. Ама някой от ЕП ако иска да вярва, проблема си е негов.

76

тея фалшификати

преди 2 години

си бяха производство на КБГ и разпространени от техната креатура у нас в.томова - афера ... дори боце сам призна това...Трагичното в случая че ги изпозваха всички заинтересовани от смяната на боце и рушнаците и хамериканците че и фигурантъ

75

Анонимен

преди 2 години

БЮДЖЕТНИЯ ЕКСПЕРТ В ЧИЕ КАЧЕСТВО СЕ ПРОИЗНАСЯ ЗА ЕКСПЕРТИЗА НА КРИМИНАЛНИ СНИМКИ?? ЗАЩО НЕ ДОБАВИТЕ,Ч Е Е ОТ ПАРТИЯТА НА ББ?

74

Анонимен

преди 2 години

Томаш Здеховски (на чешки: Tomáš Zdechovský) е чешки мениджър и политик. Член на Европейския парламент от коалицията Християндемократически съюз Чехословашка народна партия. ---- Колега на Боку в ЕНП. Лешояд лешояду око не вади, поне докато още мърда.

73

Киреца

преди 2 години

До Стамболов Всичко е точно тая игра се казва се : "Трансферно ценообразуване"Накрая го отнася потребителя,но по договори всичко е уин-уин опшън мееен.

72

Анонимен

преди 2 години

Честна дума каза Гешев, назначен от сикаджията от Банкя.Всички знаем как се правят поръчкови експертизи, никой не вярва на Гешев.