126

Боб

преди 1 година

Да 132 Впрочем, миналия месец САЩ са внесли повече газ в Европа от просия.>>> Ясна защо цените и сметките експлодират! Хахаха

125

Анонимен

преди 1 година

Ухилил се като капитан на кораб. Завъртяха празна връзкаа. Дори като екс премиер Киро продължава да лъже. Тръбата е празна. Какво върти? Да си врътне един зад врата, белким се опомни!

124

на ДАМАДЖАНАТА

преди 1 година

МУТРЕС.ТА е направила ПТП нещо няма ли проби за алкохол и наркотици

123

Отговор

преди 1 година

До До Лъжа! След като не е построен интерконекторът в Александруполис , за какво да строи този газопровод! И той се строи от гръцка фирма, която се забави единствено заради Ковид! И дори да е закъснял, факт е , че тя е построена от подписани от Борисов договори! Така че, Кики само се пъчи и си приписва заслуги, в които няма никакъв принос!

122

Анонимен

преди 1 година

До Боб "Има само една разлика в това дали си енергийна дависим от Русия или от САЩ. Енергийната зависимост от САЩ ти излиза много по-скъпа!"Обаче "за по-сигурно" да подкупим който трябва, за да не се стига да разберем кое как е, щото газа ни е важен като инструмент за заплаха и държане в подчинение, нали?:))) Сами я факт,че лъжеш, че САЩ били единственото място, което давало възможност за диверсификация ВЕЧЕ показва защо си тук. Впрочем, миналия месец САЩ са внесли повече газ в Европа от просия.

121

тоя канадски помияр

преди 1 година

още ли не е в затвора

120

Анонимен

преди 1 година

До ЛЪЖА "Всички договори за гръцката връзка , както и газта от Азърбеджан са подписани от Борисов !" Договори е подписвал, но газ не доставяме, щото няма връзка, а няма връзка, щото другаря "строител" вече 8 години нарочно я бави. КАкто обикновено, другаря Борисов само на приказки е европеец и "за" диверсификация, но иначе яко бачка за Кремъл. Мдаааа. Вярно. е, че са ЛЪЖА, ама приказките на "Строителя от Банкя".

119

Анонимен

преди 1 година

Бойко Рашков каза, че е отвратен от Кирил и Асен, връща се в университета!

118

Боб

преди 1 година

До 125 Има само една разлика в това дали си енергийна дависим от Русия или от САЩ. Енергийната зависимост от САЩ ти излиза много по-скъпа! А като добавим и пълната военна зависимост от САЩ в Евроопа и Нато, направо се пиши колония на САЩ и не ми говори за свобода..

117

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 120 Общо взето, не каза НИТО едно вярно нещо, освен ако не намесиш "специалните" условия на една "специална" държава.

116

ЛЪЖА

преди 1 година

Кики Кривата уста отново понесе торбата с лъжите! Този верно се оформя като патологичен лъжец! Всички договори за гръцката връзка , както и газта от Азърбеджан са подписани от Борисов ! Пак се напъва с чужда пита помен да прави! А тръбата от Балкански поток носи приходи от 500 милиона на година! Уж млад Харвардски възпитаник, пък лъже като дрът комунис.!

115

Анонимен

преди 1 година

До Боб "Ти не разбираш ли, че България първо няма инфраструктура за втечнен американски газ?" Брей, и на КОЙ да благодарим за това? Само не ми казвай, че не знаеш. Тоя, дето по една "случайност" плаща на куцо и сакато у нас да сме закачени само за неговите тръби , ни обяснява колко неизгодно ни е да купуваме от другаде, щото не сме закачени за други. И това ако не е наглост и цинизъм, здраве му кажи!

114

Боб

преди 1 година

ЕС са малко притеснени, защато нямат инфраструктура за импорт на втечнен газ, който е и много по скъп! Имаше предложение за газ от Казахстан, но Русия блокира тръбопровода който минава през Русия..За азерския газ също не ва казват, че част инфраструктурата е руска. Ще има да се горят въглища и дърва в Европа, за ужас на Грета Тунберг!

113

проста формула

преди 1 година

размер на корупция=сума на държавен бюджет/брой население

112

Боб

преди 1 година

До 116 Ти не разбираш ли, че България първо няма инфраструктура за втечнен американски газ? Къде са тея терминали, пристанища, танкери В Турция! С Турция нямаш договор за транзит, те и други ПОСРЕДНИЦИ си взимат печалба! Крайнана цена е много по скъпа

111

Що за гриндер

преди 1 година

точно си ти? Без допълнителен коментар...

110

Анонимен

преди 1 година

Евтиният газ е с дългосрочни договори. Който не е запознат в тази област слуша и вярва какви глупости се говорят. От Балкански поток се взимат транзитните такси, които загубихме от Турция, след като спря газоподаването от входната точка на румънската граница, а колко по евтин ще е газа от Азербайджан ще го усетите през зимните месеци, защото не ни достигат едни два милиарда кубични метра за българския пазар. Ако няма газ в Европа, ние ще сме последната дупка на кавала, така че зареждайте печките

109

Анонимен

преди 1 година

Колко смо-тан трябва да си за да подкрепяш ПП

108

Анонимен до 115

преди 1 година

Дребнопишковите от ПП да не се обаждат!!!!!

107

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 106 Къде сравняваш огромна Русия с Азербайжан или Египет като тия нямат газ за техните роми и не могат да изнесат много. Русия има много повече газ и от САЩ. А Турция и Гърция нямат никакъв газ но рекетират другите чрез НАТО.